2014

ab-fodbold

HK: Kreditoplysninger 2

Sådan (mis)brugte ab-tjønsere.dk mine dankort-oplysninger

Flere prominente Tjønsere står nu frem og beskylder redaktionen på ab-tjønsere.dk for ulovlig brug af kreditkort-oplysninger. Ifølge Ole Gunner Nielsen (der ønsker at være anonym) har flere Tjønsere henvendt sig til ham for at få psykologhjælp, efter de har erfaret omfanget af lækagen.

Det drejer sig om bl.a. om Jørgen Frost, der november 1988 købte 10 pakker skrivekridt, en tavleklud og nogle pakker tegnestifter til en samlet værdi af 54 kr. i Lærernes Indkøbscentral. Få dage senere blev et beløb på 84 kr. overført til hans bankkonto fra Roskilde Løgn- og Latrinskole.

Jørgen Frost har ikke ønsket at udtale sig om sagen.

Der er åbenbart mange brodne kar i uddannelsessektoren for tidligere viceinspektør, Vagn Ludvigsen, købte angiveligt den 14. marts 1991 et ”B&O stereoanlæg” for 2.500 kr i ”Hawaii-bio”, Vesterbrogade 74. st. tv.

Vagn Ludvigsen udtaler i den forbindelse: – Jeg kan absolut intet huske om det køb. Jeg var i en anden verden.  

Niels Remmer, pt. bosiddende i Sverige pga. en verserende sag om misbrug af offentlige midler i juni 1980, da den dengang lovende stud.scient.økon.jur.med.mer. på Københavns Universitet var i praktik i Matas afdeling på Gl. Kongevej 211. Her er der blevet købt hår-eliksir for et beløb af 671,- kr. på hans studiekort beregnet til bogkøb. ”Det ærgrer mig, at den sag ikke er afsluttet endnu, men så længe der ikke er en afgørelse, bliver jeg i Sverige”, udtaler Niels Remmer fra sit hjem i Köttbullargatan i Malmö.

En anden Tjønser, Jan Petersen, er blevet fanget på det forkert ben, da han på vej hjem fra en Tjønserfest købte for 375,- kr. ristede hotdogs ved en pølsevogn på Lyngby Torv den 29. november 2013 kl. 23.45. Med til historien hører, at mor Karen ventede derhjemme med tarteletter og karbonader.

”Det er lige som i fodbold. Man skal varme op først”, udtaler Jan fra kantinen i PKA.

Bent Jacobsen, Marforce Herlev, er også blevet fanget i nettet. Han skulle angiveligt i 2012 have købt 4 stk. Phantom FGR2 jetjagere fra 1974 for 2.600.000 $ af en skrothandler i Nøvling tæt ved Herning og videresolgt dem til Det Danske Luftvåben for den nette sum af 32.000.000 $.

Jeg havde malet dem grønne og skrevet US på siden, så de troede, det var en helt ny amerikansk flytype”, udtaler Bent i en fortrolig samtale med ab-tjønserne.dk, som naturligvis respekterer hans ønske om at være anonym.

Og minsandten om ikke den evigtunge Thomas Kentorp lystigt har sviget Dankortet i 7-Eleven butikken på hjørnet af Rosenørns Alle og H.C. Ørstedsvej, hvor han i april 2000 købte blade for 215,- kr. Det drejer sig om: Information, Børsen, Tipsbladet og Ugens Rapport.

Thomas havde denne kommentar, da han blev ringet op på sin arbejdsplads, Københavns Rådhus: – Jeg går meget grundigt til værks, når jeg udfylder min ugentlige tipskupon: internationale tendenser, aktiekurser, odds og sådan noget. 

Det er heller ikke nogen overraskelse, at Henrik ”Doping-Katten” Vestergaard figurerer på den lange liste af Tjønsere, der flittigt bruger kreditkort. Nu kan det bevises, at han har købt doping helt tilbage i 2001 på én af sine mange rejser til Italien, men mest opsigtsvækkende er hans køb af handskefedt onsdag den 23. april  i ”Læderbixen”  på Ganløse Boulevard nr. 12 – samme dag som han lånte sine målmandshandsker ud til Claus Nørfelt, der vikarierede i målet mod KB.

Claus udtaler i den forbindelse: – Jeg mærkede allerede under opvarmningen, at der var noget galt. Det var umuligt for mig at gribe boldene under opvarmningen, og det gjorde mig ekstra nervøs, at Katten stod på sidelinjen med et smørret grin om munden. Det havde jeg ikke ventet af en holdkammerat.   

Chefredaktør, Søren Knæbind, udtaler i forbindelse med afsløringerne: – Redaktionen tager kraftig afstand fra de nyeste oplysninger, som vi absolut  intet har med at gøre. Vi har bare offentliggjort dem for at få alt frem i lyset. Det ligger os så fjernt, at hænge folk ud offentligt, og vi vil gøre alt for at finde frem til den anonyme ”Tys-tys-kilde”, som har lækket fortrolige oplysninger. Vi har en mistanke om en bestemt person, men det er for tidligt at sætte navn på.  

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at pointere, at vi prøver at leve op til vores motto: NE AUDERIS DELERE ORBEM RIGIDUM MEUM (vi sætter aldrig vores ben på Amager igen). 

/Redaktionen