26: MASTER-turneringer

ab-fodbold

SUPER MASTER/55+ sommer 2011

AB – Hvidovre: 7-1

Godt humør og ”tak for sidst” prægede omklædningsrummet før aftenens kamp – 15 spillere + den genudnævnte udskiftningscoach Smeen var klar til at slutte sæsonen med maner. Den assisterende coach prøvede i sit kampoplæg at motivere truppen til ’en sidste dans med drengene’, og det lykkedes langt hen af vejen. Pænt – til tider flot – spil på bane 1 resulterede i en meget fortjent og overbevisende sejr over et ikke helt ungt Hvidovre-mandskab. Fine præstationer over hele linien – alle kom i kamp – udtagen udskiftningscoachen, der ikke turde delegere opgaven til andre. Per H. 3, Sten L. 2, Henning K. 1 og Michael 1. scorede flotte mål.

Efter kampen holdt vi en meget hyggelig og nostalgisk afslutningsfest i AB-Restauranten med dejlig mad – Hagensen var æresgæst. Katten bød velkommen og Dr. Spin causerede over årets gang. Claus B. blev meget velfortjent udnævnt som Årets SUPER MASTER/55+ spiller, han skal nu opbevare den prestigiøse vandrepokal med den ’pudsige’ historie min. 1 år.

Tak til alle for en god sæson – vi slutter på en ca. 5.-plads. Det kunne ha’ været bedre – det kunne også ha’ været værre!

SH

SIF – AB: O-O

Denne solrige efterårssøndag startede på bedste vis med lækkert morgen complet i Lønharts ’ydmyge og beskedne 1½ værelseslejlighed’ i Skovshoved  (netop sat til salg for 16 mill.) – der manglede ikke noget, ej heller en ’lille-Ejnar-Wanting-gewesen’ som Smeen tvang i alle, der ville spille en hel kamp! God appetit, højt humør – og Smeen berettede om den seneste udvikling i sagen om forpagtningen af AB-Restauranten. Han var i dagens anledning udnævnt til taktisk manager og kasserer – begge opgaver løste han til alles tilfredshed – også af dem, der nu kun kan prale af én kugle……

Efter kollektiv oprydning – iscenesat af S. Brandt (”nu forstår jeg hans succes hos kvinderne” fortalte Thomas Krølben) – kørte vi i kortege til Skovshoveds dejlige anlæg. Holdet blev annonceret af Smeen, der som tak for traktementet havde valgt at lade Lønhart ”blie ue”.  Efter en lidt ’gewesen præget’ start (der var flere bøvser end boldberøringer) – fik vi kontrol over kampen med flere forsøg og et par stolpeskud i 1. halvleg. Samme 4-4-2 formation i 2. halvleg, nu med Krølben på bænken og Lønhart på banen. Endnu større spildominans, men stadigvæk ingen mål trods adskillige store chancer – f.eks. hindrede Kurland, Johnny P. i en ellers sikker hovedstøds scoring. ”Jeg så dig ikke, men jeg kunne høre dig,” forklarede Dr. Spin – det kunne de også helt nede på Strandvejen, altså høre Johhny.

Kampen sluttede målløst uden konflikter hverken mellem medspillere eller modspillere. Som Søren B. sagde efter kampen, stod forsvaret godt – især i 2. halvleg. En fejlfri Steen-målmand, omhyggeligt og sikkert forsvarsspil af især Gert B., Bjørn L. og Allan M.

Tak for en dejlig formiddag til hele holdet og en ekstra stor tak til Lønhart for genoptagelsen af dette hyggelige nostalgiarrangement.

Vi ses i morgen – også med udvidet program. Vi spiller kl. 16.45 (16.15) hjemme mod Hvidovre – kl. 18.30 er der after-season-party i AB-restauranten, hvor Dr. Spin vil berette sin version af sæsonens store spilmæssige højdepunkter og personlige magtkampe, og hvor Årets SUPER MASTER Spiller vil blive udnævnt og hyldet. Vandrepokalen, med den ’lidt’ særprægede historie, vil blive overrakt.

På gensyn om ca. 24 timer.

SH

AB – KB: 4-3

Vi mødte frem til denne kamp med samme teamspirit, som vi havde præsteret i B.1903-kampen – nemlig ambitionen om et højt præstationsniveau. UK-chefen havde igen ’poleret’ taktikken – nu i en ny  1-4-5-1- formation. Dette skulle vise sig at være en særdeles vellykket formation – og dog ……

1. halvleg

Et særdeles velfungerende AB-hold der fuldstændig ’sad på kampen’ i alle spillets facetter. Sikkert forsvar, bevægelig og spilkontrollerende midtbane og et farligt angreb (énmands-hær Claus B.). Dette er den bedste halvleg, dette hold, har spillet i år med 4 fremragende mål efter teknisk godt opspil. De to 55-årige Claus B. og Per H.  eksekverede hver 2 mål.

1. halvleg

En omvendt famlende indsats, hvor KB overtog spillet og scorede 3 mål. UK-chefen havde udskiftet sig selv og stod derfor udenfor og skreg utallige ukvemsord ind over et sløvt AB-hold – det var en gedigen kollektiv nedtur. Vi reddede dog en fortjent sejr hjem.

Konklusion – en 4-0 føring er svær!!!!!!!!!

Efter kampen koordinerede Laust holdsætningen til de 2 sidste kampe i efteråret (mailes senere) og sponserede også en kasse ’jeg-fylder-60-år-øl’ – stort TILLYKKE – før han med familien rejser sydpå. Efter den sidste kamp, mandag 24. okt., vil kassemester H. Katten delvist sponsere en afslutnings ’bid brød’ i AB-restauranten for alle, der har spillet på holdet i år. Årets spiller vil blive hyldet!

SH

B.1903 – AB: 3-1

Referatet efter den seneste kamp på SUPER MASTER/55+ sluttede med, at NU ville vi tage os sammen og investere i fælles teamspirit – og det gjorde vi i denne kamp.

Kan man være tilfreds efter et 1-3 nederlag? Nej og ja! Nej, fordi vi aldrig vil være tilfredse med et nederlag –  ja, fordi vi spillede op til det fælles niveau, vi nu har. B.1903 var blot 3-1 bedre.

UK-chefen havde lagt en overraskende – lidt dristig – taktik. Den lykkedes langt hen ad vejen og var ikke årsagen til nederlaget. Igen var det personlige fejl, der desværre var årsagen til de 3 B.1903-scoringer.  Katten måtte forlade arenaen sidst i kampen med en hofteskade, som han vil konsultere Larsen med. Dr. Kurland kom i mål under de betingelser, at B.1903 ikke skød ’højdere’ – alligevel klarede han nærmest fantomagtigt et direkte skud. Vores 1-1 mål var resultatet af en bolderobring på midtbanen og en flot Hærvig-aflevering langt frem til Claus B., der meget koldblodigt og dygtigt scorede i det lange hjørne.

Mange positive præstationer – ingen nævnt, ingen glemt.

Næste kamp er igen mod et tophold – KB – på mandag. Vi håber på, og forventer, samme dedikerede indstilling.

SH

AB – HIK: 0-4

”Det kan vi ikke være tilfredse med,” var en kommentar, da vi efter kampen sad på bænkene foran Vagten – ingen havde lyst til at protestere!!!!

Efter en 1. halvleg (0-0), hvor vi spillede pænt uden at dominere, smed vi det hele væk i 2. halvleg – vi var til tider ud- og nedspillet af et relativt ordinært HIK-hold, der dog havde lyst til at løbe og fighte. Vi var på mange forskellige niveauer i forhold til at spille, fighte, aflevere med sikkerhed og afslutte. Kun én spiller kunne være sin indsats bekendt: Claus B.

Helt ærligt, så lignede vi som hold en samling gamle umotiverede mænd, der skulle ha’ kampen overstået – ikke godt, hvilket der også efter 1½ bajer i omklædningsrummet var stor enighed om. Der skal markant andre ’boller på suppen’, hvis vi ikke skal løbe ind i alvorlige skrammer i de kommende kampe mod rækkens tophold.

Vi ta’r os sammen og investerer i fælles teamspirit – NU!

SH

AB – Rødovre/FA2000: 1-2

Igen et helt unødvendigt nederlag!

En kontrolleret og omhyggelig første halvleg, hvor vi startede med 10 mand og kom foran 1-0 efter en flot Laust-aflevering til en dybdeløbende Erik, der afleverede til Michael, der efter en skudfinte ’lagde’ den ovre i målmandens venstre hjørne. Kollektiv aftale i pausen om at fortsætte den kontrolledere og omhyggelige offensiv.

Men – 2. halvleg blev ikke spillet med samme engagement, hvorfor vi oplevede mange personlige fejl og boldtab i det fremadrettede spil. Rødovre/FA2000 kom til en del chancer med skud på stolperne – kampen ændrede sig, vi var under pres. Personlige fejl resulterede i 2 scoringer til ’de andre’ – sejrsmålet i sidste minut!!!!!

Michael havde to succesfulde rush langs sidelinierne og andre gode afleveringer, Lavetten spillede atter en solid venstre back, og Larsen kæmpede heroisk i midterforsvaret. AB-Man-of-the-Match bli’r dog Katten Henrik for meget sikkert og engageret spil i målet og uden chancer ved de to scoringer.

En øv-aften.

Næste kamp 19. september ude mod KFUM.

SH

FREM – AB: 2-1

Meget ofte – dvs. næsten altid – spiller vi gode kampe mod FREM på banerne i Valby. Kampe der desværre lige så ofte ender med en marginal sejr til FREM – således også i aften. På en smuk sensommeraften valgte UK-chefen i alle sine 3 identiske taktiske oplæg at proklamere, at vi skulle stå defensivt i forsvaret for så i en kontrolleret offensiv at forsøge at score på contra. En taktik der var OK hele kampen – og især i 2. halvleg, hvor vi spillede bedst.

FREM scorede 2 mål – ét i hver halvleg – begge gange med et AB-forsvar, der ikke var helt på plads. Til gengæld scorede vi et mål, efter at FREM-målmanden havde tabt bolden for fødderne af Kurland. Katten havde igen sine obligatoriske 2 klasseredninger, den ene dog med det resultat, at Katten ømmede sig voldsomt efter kampen – et ’misset’ ribben…? Forsvaret spillede omhyggeligt det meste af tiden, de fleste på midtbanen kæmpede bravt, og angrebet – Wanting, Kurland og Berner – havde svære konditioner, men lykkedes langt hen af vejen med omhyggeligt pasningsspil.

Mr. Remmer spillede igen sikkert både defensivt og i afleveringsspillet – derfor AB-Man-of-the-Match. Konklusion – en positiv indstilling til det kollektive ansvar – dog for få til spillede chancer og for få scoringer.

I næste uge spiller vi hjemme mod ’oversidder’ – altså først kamp i uge 37, 12. sept. UK-chefen annoncerer truppen.

SH

AB – AIK Frederiksholm: 5-0

Sidste uges store nederlag til B.93 havde sat sit aftryk på det taktiske oplæg – UK-chefen markerede entydigt, at han forventede en langt mere engageret indsats, en kollektiv mandfolkepræstation. Modstanderne – flinke og venlige ældre mænd fra Valby – gjorde ikke meget modstand, alligevel var 1. halvleg en meget tam affære trods føring på 2-0. I pausen blev indsatsen i 1. halvleg evalueret, og vi blev enige om at genindføre den gennem mange MASTER-kampe afprøvede og med succes gennemførte prestaktik.

2. halvleg blev derfor ét stort pres på AIK Frederiksholm målet med hurtige bolderobringer og contra angreb højt oppe på deres banehalvdel. De kom til 2 kvalificerede afslutninger som den vågne Kat mesterligt tog sig af. En enkelt gang var Katten langt ude af sit mål – både med- og modspillere var overraskede – og en enkelt Frederiksholm-spiller undrede sig højlydt over, at han tog med hænder – det overraskede også en del AB-spillere, det er vi ikke vant til, sagde de …….

Målscorerne var Kurland (2), Wanting (2) og Pylle (1). Efter den mildest talt dårlige 1. halvleg spillede holdet sig op til en samlet karakter på mg-, efter den karakterskala alle på dette hold kender. Kurland og Pylle førte i 2. halvleg an i reetableringen af det fornuftige AB-spil, hvorfor de deler æren som AB-Men-of-the-Match.

3 gode point – og fortsat store muligheder for forbedringer!!!!!!!

Inkassator-Smeen kunne i sit fravær ikke opkræve den obligatoriske 20-ver, Thomas Krølben kommenterede….!

Red./SH

B.93 – AB: 5-0

UK-chefen nævnte i sit oplæg, at vi stod over for en meget svær kamp – og han fik ret. Helt ret! Objektivt vurderet var vi chanceløse mod et stærkt B.93-hold, der dominerede i alle spillets faser – taktisk, fysisk, mentalt og ikke mindst teknisk. Hvor vi tabte bolden i 1. eller 2. aflevering, så mestrede B.93 med dygtigt teknisk spil at fastbolde bolden og score fem (5) mål – og de kunne ha’ scoret yderligere 5!

Dog ros til holdet – ingen onde kommentarer og godt humør (med lidt selvironi) efter kampen. Gode præstationer var der også – Remmer kom ind i 2. halvleg og spillede en cool og snusfornuftig højre back, Søren B. var som altid konstruktiv og godt kæmpende på midtbanen, og fremme sled og slæbte en utrættelig Claus B. Fra i starten af turneringen at være udskiftningspiller har Claus udviklet sig til at være i top 3 i hver kamp. I aftenens kamp scorede han, men blev bortdømt (?) med et frispark mod målmanden. I 2. halvlegen havde Claus et kraftfuldt hovedstød, der ramte stolpen. Claus er med afstand AB-Man-of-the-Match.

Et flertal på holdet skal lige ha’ rystet sommerens grillpølser og billige rødvin af sidebenene – så går det bedre næste gang, som er på mandag 22. aug.

Vel mødt!

Red.

Hvidovre – AB: 0-1

På en bane i Hvidovre, der mest lignede et rimeligt underlag for en månelanding på Mars, til spillede SUPER MASTER/55+ sig en fortjent sejr på 1-0 over nogle ’gamle mænd’. Vi skulle dog MEGET langt hen i kampen, før sejren var i hus. Spildominans, boldbesiddelsen blev målt til 69% i ABs favør, 4 stk. 75%-chancer og 3 stk. 100%-chancer blev ikke omsat til scoring efter fortjeneste – først da en klodset Hvidovre-forsvarspiller var ved at falde i eget målfelt lykkedes det at score – altså et selvmål!!!!! Man må græmmes …….

Fortjent var sejren dog – indstilling og fighterånd bestemt også på plads, men målfarlige er vi ikke altid – den ros skal vi ha’!

Duun spillede med stor overbevisning i det centrale forsvar og Søren B. kæmpede IGEN eksemplarisk på midtbanen – D’herrer deler æren: AB-Men-of-the-Match.

I fravær af Katten spillede Steen med stor sikkerhed, især ved stillingen 0-0 redder han os med en effektredning. Katten havde modtaget en ’urgent SMS’ fra sit andet domicil Il Campisto ved Gardasøen. Sidst han var dernede, det er ganske få uger siden, blev han jo udråbt som æresgæst på pladsen af selveste Berlusconi med tilhørende visse ’beføjelser’, som kun Katten og Berlusconi kender. Han nåede dog også at male sit rækværk rundt campingvognen på den igennem mange (32!!) år faste og til Katten nu for altid reserverede plads. I år blev han grundet en ny EU-regel om hækhøjde kommanderet til pladsen nu-og-her. Regulativet bestemmer, at hække rundt en campingvogn ikke må overstige 132 cm., og da kattens hæk er målt til 135 cm. SKAL den klippes nu! Derfor hans fravær – vi håber, alt er i skønneste orden.

Ellers kan det berettes, at personale- og logistikchef H. Kurland nu har gennemført alle de individuelle personale- og spillersamtaler. I fælleskabets ånd (vi står sammen som et team) har QUATTROFONIEN valgt at offentliggøre konklusionerne – kommer på hjemmesiden snarest. Meget spændende læsning – måske ikke så overraskende…….

Go’ sommer til alle 55+ere – næste kamp er 15. aug. og husk, ingen er forhåndsudtaget!

SH

AB – Skovshoved: 3-0

UK-chef Laust fortalte i sit taktiske oplæg, at ”Nu må vi kraftedme ta’ os sammen!!!” To spinkle nederlag var mere end hans psyke kunne bære – derfor den gode gamle pres-taktik over hele banen. AB satte sig derfor som forventet ganske hurtigt på spillet og kom også frem til et par åbne chancer, der desværre blev misbrugt.

Ingen scoringer i 1. halvleg og Remmer stod klar til indskiftning. Han var nu kommet hjem fra Paris og havde glædet sin kone med maskulin nærvær. Remmer fortalte: ”Jeg har ydet en kærlig og erotisk indsats, der tilfredsstillede min hustru – jeg gav mig god tid – 3½ minut (incl. obligatorisk forspil) –  nogle gange går det også hurtigt!”

Katten havde en snæver – meget snæver! – dobbeltdribling i 2. halvleg og et ”Jeg har!!!!”, der overraskede alt og alle – incl. ham selv – bolden passerede ubesværet forbi målet……… Mr. Kurland faldt i 4 bevægelser i en ’ene-ulykke’ i straffesparksfeltet – ikke engang han selv plæderede for straffespark.

Well – vi fik tilkendt et straffespark, som Søren B. scorede på og senere i 2. halvleg scorede John P. 2 gode mål.

John P. bli’r AB-Man-of-the-Match for altid optimistisk og pågående fight, godt holdspil og 2 flotte mål – andre kandidater er Niels T., Claus B. (der virkelig har bidt sig fast på holdet) og Søren B.

I sin afsluttende kommentar nævnte Laust den meget store lighed mellem dommeren (neger og 1,67 m.) og Katten – alle kunne se de åbenlyse ligheder………………………..

Sidste kamp i foråret på tirsdag 14. juni – UK tænker…….

SH

P.S.: Smeen var taget til Nice – 2 kampe uden inkassator – kan man kalde det et svigt?

KB – AB: 1-0

Hvorfor sker det ofte mod KB – lige kamp og de scorer i sidste minut? Det skete også i aften hvor et motiveret AB-hold sled forgæves på en meget dårlig KB-bane på Pile Allè.

God kampgejst hos de fleste med Claus B., John P., Søren B. og Raf øverst på fighter-barometeret – Raf løber med prisen som AB-Man-of-the-Match for god fight og omhyggeligt pasningsspil.

Vi gjorde ikke opgaven lettere for os selv med 2 tale-gule-kort (du er idiot, dommer!). Altså 10 mand i 20 minutter!

Hurra for Katten i omklædningsrummet – fø’sdag, 62 – så snakken handlede meget om efterløn!

Smeen var ikke til stede, hvilket kunne ses på indbetalingerne…!

Kamp på næste mandag – ingen er forhåndsudtaget. Meget afhænger af de personlige 2-timers-samtaler Henning vil indkalde hver enkelt spiller til på vegne af Quattrofonien – ét tema: ”Hvad føler du, at du kan du gøre bedre?” Alle bedes møde velforberedte.

SH

SUPER MASTER/55+ stadigvæk ubesejret

AB – KFUM: 3-1

På en skøn forårsaften på Nordeuropas dejligste fodboldanlæg – dog en knoldet bane 3 – vandt ABs SUPER MASTER/55+ fortjent over KFUM med 3-1 på 3 flotte scoringer af John P., Claus B.. og Thomas K.

Bagud med 0-1 midt i 1. halvleg på et flot KFUM-mål, kunne man frygte samme indsats som i den forfærdelige kamp mod Rødovre i sidste uge. Men nej – holdet, teamet, kollektivet ville det anderledes, og der var glædeligvis et helt andet humør og en viljestærk kampgejst. Katten spillede med stor autoritet incl. en meget flot 1-mod-1-redning i kampens slutning. Duun spillede elegant og skadesfri lige indtil han sparkede 2 målspark i træk, så meldte der sig igen en lille fiber (forhåbentlig kortvarig). Dejligt at se Torp tilbage igen efter en længere skadespause – at læse spillet og tackle er stadigvæk en spidskompetence. Bjørn-her-regerer-jeg løste igen de centrale forsvarsopgaver og Lavetten spillede op til høj standard som venstre midtbanespiller samt venstre og højre back – en alsidig herre. Claus B. har med store energiske indsatser – og et flot hovedstødsmål – tilspillet sig en fast plads i startopstillingen, og Remmer spillede også energisk og kunne med lidt større held have scoret på den ganske store chance – et indersidespark ca. 65 cm fra mållinien – slut i anden halvleg – Remmer udtalte efter kampen: ”Målmanden forstod ikke min scoringsfinte og blev stående – ubegavet – nu rejser jeg til Paris!” Søren B. og Laust dominerede kampen igennem midtbanen med stor flid og godt spil og fremme var John P. som altid flittig og farlig, Ole W. snurrig og elegant og Thomas Krølben  driblestærk og i denne kamp med et stort fighterhjerte.

Uden for stod den knæskadede H. Kurland, der efter kampen i omklædningsrummet udtalte, at hele holdet havde spillet ad helvede til…!!!

Thomas Krølben er AB-man-of-the-Match – flot spil og flot fight.

I omklædningsrummet var der øl nok, godt humør og mange gode meldinger om Smeen og fisken…….

Efter kampen forespurgte Mr. UK – Laust – om hvem der kunne spille næste mandag. Alle svarede, men ingen er endnu udtaget – alle venter spændt på UKs udmeldinger.

SH

HIK – AB: 1-3

Efter en smule forvirring om, hvor kampen skulle spilles ved Gentofte Stadion, foreslog vi HIK vores yndlingsbane, dvs. den fantastisk gode kunststofbane tæt på motorvejen, hvor vi stort set altid spiller gode kampe – således også i aften. Vi ud- og nedspillede et meget, MEGET dårlig HIK-hold og vandt fortjent 3-1, hvilket i forhold til spildominans og boldbesiddelse var klart for lidt. Men kampen tabte desværre relativt hurtigt interesse, idet HIK på ingen måde gav os kvalificeret modstand.

Tre flotte scoringer: Thomas Krølben header meget behersket et eksemplarisk højre-indlæg fra Erik Langløber i mål, Laust kanonerer bolden i mål på en flot langskud og Knæbind, der det meste af kampen totalt svigtede Bjørn i midterforsvaret ved at lege med på midtbanen, lusker et venstrebensskud ind.

HIK reducerer, fordi vi lidt arrogante sløser opdækningen i forsvaret.

Smeen udfyldte på fornem vis sin inkassator-rolle – penge i kassen.

Laust er AB-Man-of-the-Match for godt spil og et imponerende løbepensum.

Topkamp på mandag mod B.1903!

SH

AB tabte 1-1

På en råkold 2. maj og på en bane, der i hvert fald ikke havde taget direkte skade af at blive tromlet for meget, præsterede et SUPER MASTER/55+-hold en meget sjælden begrædelig præstation ude mod Rødovre. Med et rekord stort antal personlige tekniske fejl fra alle positioner blev kampen aldrig den AB-oplevelse, vi havde forventet. Bagud 0-1 midt i første halvleg tilkæmpede vi os et marginalt overtag midt i 2. halvleg med en Erik Brun scoring som kulmination. Alt andet vil nådigt blive forbigået i tavshed.

Det bli’r bedre (meget bedre) i næste kamp på mandag 9. maj.

Red./SH

AB – FREM: 3-2

Efter kampen var der notorisk stor uenighed i omklædningsrummet – var sejren på trods af fraværet af ¾ af QUATTROFONIEN eller på grund af fraværet? Laust havde denne aften valgt at sejle op af Themsen, Henning havde beordret sig selv udgangsforbud fra sommerhuset og Henrik var atter (32. gang) på campingpladsen Il Campisto ved Garda Søen, hvor han dels skulle male sit rækværk rundt campingvognen, dels skulle modtage en præmie – overrakt af selveste Berlusconi – for den mest loyale europæiske campist gennem tiderne. Det siges, at Henrik og Berlusconi talte sammen i 21 minutter på italiensk – temaet er hemmeligt, men mon ikke vi ABere kan gætte, hvad de talte om…………?

Nå – efter et relativt velformuleret taktisk oplæg (omhyggeligt AB-spil med sikre korte pasninger) kom vi bagud 0-2 i løbet af 6 minutter. To FREM-angreb overraskede et sejlende AB-forsvar og resulterede i to scoringer uden chance for Sten handi-målmand – en dårligere start er ikke set længe på ABs bane 1. Men langsomt – meget fint og højlydt hjulpet af de to fremmødte tilskuere Smeen og Bechham-Duun – kom vi sikkert tilbage i kampen. Dominerende var vi ikke, men 1-2 ved pausen på et godt og velplaceret skud af Rafai.

Anden halvleg var en stor succes. Vi markerede os både i forsvaret med Claus Berner, Remmer, Bjørn og Lavetten som bærende kræfter og på midtbanen, hvor Niels Yde, Erik lang-løber, Søren Brandt og Rafai spillede kontant og med imponerende fight. Fremme spillede Ole Wanting og Thomas Krølben konstruktivt og målfarligt – først scorede Søren Brandt på en ihærdig ’opløber’ og siden ’tordnede’ Ole W. bolden i mål fra kort afstand (nogle mener, det var med højrebenet!!).

3-2 sejren var hjemme efter en flot slut-fight, hvor alle kæmpede bravt. QUATTROFONIENS markante fravær blev igen kommenteret: ”Hvordan kan de overhovedet kvalificere sig til come back?” Smeen samlede penge ind til ølkassen, og alle kunne forlade omklædningsrummet med ’genitialerne’ i orden og på plads.

AB-Men-of-the-Match: Hele holdet for en flot fight efter en særdeles dårlig start.

Red./SH

AB vandt  0-0

Premierkampen på SUPER MASTER/55+ foråret 2011 var en postiv oplevelse. Quattrofonien har besluttet at optimere både indsatsen og resultatet sammenlignet med 2010 og aftenens kamp levede helt op til forventningerne. Vi skulle møde tidligere års suveræne vinder af rækken B.93, og selv om de stillede op uden deres absolutte stjerne-spiller, så kunne AB være stolt af indsatsen. UK-chef Laust speakede uden manuskript et professionelt taktisk radikalt oplæg (12½ min.) – vi skulle hverken presspile eller spille pindsvin –  og spillerne valgte at følge oplægget med omhyggeligt AB-spil på et højt teknisk niveau.

Den omskolede (ikke omskårne) Herlev-gut Gert Brun var sammen med en meget aktiv Laust dominerede på midtbanen med mange tekniske lækkerier og med løbe-Erik på højre kanten og en genopstået Ole Wanting på venstrekanten blev der på midtbanen kombineret i flotte AB-trekanter.  Fremme sled og slæbte Henning og John som sædvanligt uden dog at komme til de helt åbne chancer.

Le Chat var dominerende i ABs mål sikker i alle indgreb og de fleste udspark – en sand Mr. Clean Sheet. Henrik Duun på højre back med mange Becham-indlæg, Birger på venstre back og ’the ultimate’ Larsen i midterforsvaret lukkede flot af. Efter Birgers skade kom Lavetten ind og ydede en overbevisende indsats som venstre back, der venter mange kampe på denne plads til Lavetten. Allan Møller holdt desværre kun i 10 min. før skaden sprang op igen, han kommer snart tilbage.

Så – alt-i-alt en lovende indsats. Gert Brun og Laust deler titlen ’Men of the match’, og vi ser frem til mange gode kampe i foråret.

Bent Smeen var igen en særdeles aktiv tilskuer, indpisker og revisor. Der kommer penge i kassen, når Smeen samler ind til ølkassen.

Se vedlagte billede taget af dommeren. Han er en bedre dommer end fotograf.