2011

ab-fodbold

Johnny Petersen: Min sandfærdige beretning…

Inspireret  af Spindoktorens indlæg:

Endnu  en sandfærdig beretning om, hvorfor kvinder har det svært i fodboldens verden.

I  kender typen: Medlem af AB-forever, trofast fan, tager med på alle busture til  udekampe. Ved alt om alle – og giver det gerne videre, i det hele taget ret  nævenyttig og en rigtig ”Pain in the ash”. For ikke at udlevere nogen kalder vi  hende Emma ( red. er bekendt med hendes virkelige navn.

Flg.  kunne være opsnappet på debatforum

Fra  Emma:

En dejlig tur i går  til Viborgkampen. Det blev bare ødelagt for mig, da vi kom hjem, og jeg  opdagede, at der var en, der åbenbart havde ”lånt” min paraply, en rød meget  stor med Ferrari logo, (uden min viden) og glemt at aflevere den igen. Jeg  håber, personen har det godt med sig selv, jeg synes, at vedkommende er en stor  r.. Skulle der være  nogen, der ved, hvem det er, kunne I så ikke bede personen om at aflevere den i  klubben, så jeg kan få den tilbage

Fra Torben, Viborg support:

Kære  AB-ere. Tak for sidst. Der er blevet fundet en rød Ferrariparaply, der hvor i  sad. Er der nogen, der vil kendes ved den?

Fra Emma:

Tak. Jeg ved, at  der er et junior- eller ynglingehold, der skal spille hos os på lørdag. Tror  du, at du kan få dem til at tage den med herover?

Fra Thomas Kentorp:

Jeg har hørt, at  Kurt B. har tabt et CREPBÅND i Viborg, og han er utrøstelig. Det blev sidst set  liggende ind over højre sidelinje ( set fra stadionuret) Derfor ville det være  dejligt, hvis CREPBÅNDET kunne findes og blive rullet sammen, for derefter at  blive sendt til AB sammen med den berømte Ferrariparaply. Derudover er Niels  Lindegård i gang med at finde ud af, om han har mistet en halv fadøl, eller om  han bare har drukket den, der ventes en afklaring senere.

Fra Lindegårds sidemand:

Så er mysteriet om  Niels,s øl opklaret. En fintælling af antal genstande viste, at han selv havde  nydt øllen! Så vi ønsker Viborgs Juniorhold en god tur til AB i selskab med  Ferrariparaply og CREPBÅND

Fra: Vagn L.

Jeg har mistet min  indkøbspose i Viborg. Der står Gobi på siden af den, og den indeholder en avis  fra d. 25-10. Der var også 3 tomme flasker i, men dem vil jeg gerne give til  finderen af posen, hvis han gider sende den med Juniorholdet  og Ferrariparaplyen til AB. Posen betyder  meget for mig, da den minder mig om en indkøbstur i noget, der hedder GOBI.

Fra Laust:

Jeg har engang  fundet en paraply af mærket Lamborghini. Er der nogen, der savner den??

Fra Pia

Jeg mistede en gang  min mødom i Viborg. Er der nogen, der kan stikke den?

Fra Lauge:

Jeg mistede  desværre min føling med tingene i Viborg og vil meget gerne have den tilbage.  Den starter med j og ender på ush! Jeg har hørt noget om, at Viborgs  oldboyshold skal til Rusland og ville derfor høre, om de kunne slå et smut  forbi Køge – som jeg så igen ved har et juniorhold, som skal til AB på søndag.  Kan dette lade sig gøre? Jeg savner at have lidt føling med, hvad der sker!!

Fra: Unknown

Jeg har mistet  målscorerne i Viborg. Hvis nogen finder dem, så send dem venligst med  ynglingeholdet på lørdag, da vi har brug for dem på søndag.

Fra Klaver-Povl

Kære Emma. Desværre  må vi aflyse min optræden, da jeg har mistet min stemme!!

Fra: Povls fanklub

Klaver-Povls stemme  er sidst set i Viborg, som har et juniorhold, der skal spille i Køge, hvis  miniputhold vist nok skal spille mod AB – kan de evt. ikke tage Povls stemme  med.

Aflysningen fra  Klaver-Povl var indlæg nr. 3655.

Jeg vælger at give Emma det sidste ord. Emma: Klaver-Povl kommer på søndag, og han er ikke syg! Til  indlæg 3655: Hvad med at blive lidt mere voksen eller få dig et liv. Det er  folk som dig, der gør, at man ikke gider give information her på siden.

Johnny P.