15: Tjønser-fødselsdage

ab-fodbold

SH: Sten Lawaetz – 70, 16. maj 2018

Sten Lawaetz fylder 70 år i dag 16. maj 2018 – STORT tillykke

100%-venstre-ben-spilleren (ikke kun 99%!!!) var AB’er allerede som dreng på Nørre Allè, hvor du spillede mange kampe på ‘Højen’. Du spillede lilleput og drenge fodbold på de bedste hold og var meget glad for livet på AB, hvor du også beundrede datidens store AB-stjerner.

Da du var 14 år flyttede du med familien til Karlsunde og blev indmeldt i den lokale klub. Her dominerede du også med dit skarpe venstre-ben og store løbepensum. Du var så god, at du blev udtaget til SBU’s udvalgte juniorhold – som centre half!!!

En lidt overraskende placering, når man sammenligner den med dine nuværende foretrukne positioner, der er langt længere fremme på banen – ja, så langt at du sældent er at se på egen banehalvdel….. – pres spil på modstanderen er ikke din spidskompetence, den ros skal du ha’!

Du kom tilbage til AB på Skovbrynet og har gennem årene spillet på adskillige lukkede hold samt Old Boys, Veteraner, Super Veteraner og nu GRAND OLD MASTER/60+ og GRAND VETERAN MASTER/70+.

Du bruger også kroppen (de fleste gange efter reglerne), ligesom du kan høres på banen, når du er utilfreds med noget. For en uge siden spillede vi  på Frederiksberg Stadion mod FA2000/Rødovre, og her havde du en længere varende dialog med en medspiller, der kunne høres næsten helt ud på AB!!

Du er en ærke-AB’er – vi ser dig dog desværre ikke til tjøns lige så ofte som tidligere, da du har besluttet at nyde din pension under varmere himmelstrøg. Men når du er her torsdage og lørdage, så er du meget velkommen og synlig med dit glidende løb og skarpe venstre-bens-hug.

Du har også engageret dig i World Cup 70+ AB 2018, som den økonomiske boss – tak for det, så går vi ikke konkurs. Du er også med på turneringsholdet i WC/70+.

‘Klavetten’ – din fodbold-ambition, frem til du fylder 80, må være min. én boldberøring med højre fod – rigtig god dag – vi ses til tjøns.

Søren