2007

ab-fodbold

Bent Strøh: Årets spiller på SUPER MASTER/55+ sommeren 2007

Fra årets spiller på SUPER MASTER/55

Af Bent Strøh

Sommersæsonen 2007 er for længst forbi, det sidste mantra om  sejr er forkyndt af den klartseende  UK  boss, de sidste modstandere tævet – antallet ufortalt,  de sidste bajere drukket i omklædningsrummet  og den sidste rest af persillesovs tørret af munden fra afslutningsfesten.  Tilbage er kun vores hjemmeside hvor de digitale billeder fra sommerløjerne  allerede er ved at gulne samt nogle tørre tal i kedelige statistikker der  fortæller kommende generationer af AB-tjønsere sandheden om vor miserable  sommerturnering.
Midt i al elendigheden valgte UK  alligevel at nominere og  udvælge en årets spiller – undertegnede, en ivrig  kullemper i maskinrummet på det gode skib  ”Titanic” (læs SUPER MASTER). Der blev givet op til flere begrundelser, men den  jeg hæftede mig mest ved var at: ”han har vist   adskillige gode afleveringer”. Jeg er dybt taknemmelig over at ”afleveringer” er angivet i  flertal. Hvis de var holdt i ental var der mange andre kvalificerede! Det giver  både håb og selvtillid for fremtiden og kan være en inspiration til de mange  talentfulde og fremSTORMende spillere på holdet næste år.   Sammen med udnævnelsen fulgte også nogle fornemme gaver ikke  mindst en AB klud der ifølge den medfølgende brugervejledning kunne benyttes  til næsten alt herunder også at pakke vore modstandere ind! En fornem pung fra  oliefabrikken blev det også til. Jeg har indledt en større eftersøgning om der  mon skulle være penge nok til en gang tjønser øl – fabrikken har altid været meget  large – og så snart pengene er fundet bliver der øl til bænkeraderne.
For den kommende sæson ønsker jeg blot at SUPER MASTER  holdet vil efterleve den gamle sandhed om at forbliver vi ubesejret igennem  hele turneringen så har vi til gengæld vundet alle kampene – hvor svært ka’ det  være!
Så, derfor en stor tak til UK for dens klarsyn samt til alle  holdet spillere der, med store såvel som små præstationer, har bidraget til at  jeg fik titlen ”årets spiller SUPER MASTER/55, 2007”
Efterskrift: Som årets spiller har man det privilegium at  påpege egne spilleres svagheder hvor de findes.   Ved den netop overståede Grand Old Master’s kamp 1. december  mod HIK – vi lammetævede dem 1-0  – mente  flere medspillere at jeg var i gang med at lave selvmål i slutningen af anden  halvleg.  Disse spillere trænger åbenlyst  til en gang briller da der var tale om en tilbagelægning til målmand Tommy.  Ovenikøbet lige efter bogen dvs.  udenfor  rammen. Det have Tommy naturligvis set og at han råbte op var alene for at give  HIK falske forhåbninger.   Så er det vist sat på plads og der ikke noget at komme efter  – som det siges på tinge!