2013

ab-fodbold

SH: Velkommen tilbage Denis…

http://www.ab-tjoensere.dk/images/diversegruppe9/15.jpg
SH

Godt at se dig tilbage til tjøns fra din langvarige skade.  Hvordan var det at komme tilbage til ’vennerne’?

Tak for din velkomst. Det er  herligt at være tilbage. Du nævner ’vennerne’. Det får mig til at fortælle om vilkårene fra min  fysioterapeut for at hun ville tillade, at jeg kunne begynde at spille fodbold  igen. Hun sagde først, at det ville være for farligt fordi fodboldspillere  skubber, sparker modstanderne og spænder ben. Jeg sagde så, at hun måtte regne  med, at jeg spiller med gamle fodboldvenner, der ikke kunne drømme om at udøve  nogen form for vold. Jeg vidste, at dette udsagn er lidt af en tilsnigelse idet  jeg omgående kom i tanke om Remmer, Torp og andre, der under visse  omstændigheder kunne finde på at udøve noget, der kunne betegnes som ”lettere  vold”. Jeg måtte love kun at spille med vennerne, på lille kunstgræsbane med  håndboldmål og sørge for at bede vennerne yde en form for positiv særbehandling  i form af at vise lidt hensyn.

Bemærkede du nogle ændringer siden du sidst spillede?

Nej. Alt er ved det gamle, jfr.  f.eks. det ovenfor anførte. Temaerne for snak på bænken er uændrede. Øllet  smager stadig godt.

Hvad mener du om din egen præstation i dag, nogle Tjønsere  mener, de slet ikke kunne se, du havde været væk så længe?

Jeg synes, at det gik godt. Det  er bemærkelsesværdigt, at et fravær på 7 måneder ikke ødelægger mere af formen  end at det kan lade sig gøre at følge med. Det siger nok mere om den generelle  fysiske tilstand hos Tjønserne end om min præstation.

Det er jo ingen hemmelighed, at du har været udsat for en hel  del mobberi – især fra Laust. Hvordan har du det med disse intimiderende kommentarer?

Jeg forstår ikke rigtigt  spørgsmålet. Mobberi går da kun ud over Verner. Det kan dog godt være, at der  er noget jeg har overset. Det hjælper at være socialt tonedøv. Hvad angår Laust  glemmer jeg ikke den massakre han udøvede på vores årsmøde for nogle år siden.  Det var beskæmmende. Det gik hårdest ud over Palle og Vagn. Se hvordan det er  gået dem siden. Laust må have en særdeles dårlig samvittighed, hvis han  overhovedet har nogen.

Nogle mener også, at du har fået psykologisk behandling hos  chefpsykolog Ole Gunner – kan du fortælle lidt om disse samtaler.

Jeg har ikke talt med Ole Gunner  længe. Han er vist skadet og jeg kunne tænke mig, at der er tale om noget  psykosomatisk. Jeg tør ikke søge rådgivning hos ham. Han mangler totalt  dømmekraft. Tænk på han, uanset hvor dårligt han har spillet, så mener han, at  han har gjort sit bedste. Kan man have faglig tillid til en sådan mand.

Hvordan vil du de kommende måneder genindtræde i din tidligere  rolle som en af de dominerende Tjønsere på og uden for banen?

Som nævnt ovenfor har intet  ændret sig hos tjønserne i de sidste 7 måneder, så mon ikke jeg blot skal  fortsætte som om jeg senest har spillet i forrige uge og glemme, at der faktisk  er gået 7 måneder.