2009

ab-fodbold

Nils Lindgaard: Kommentarer til Quattrofoniens Giro de Toscana.

Billedet af de 4 ryttere – den såkaldte Quattrofoni – får mig til  at tænke på dengang jeg var lærevikar og tjente kassen.Der var altid en  paragraf af en eller anden art som gjorde at man skulle være et x antal lærere  og pædagoger om en enkelt svær elev.Når man ser på det skønne billede af tre fuldvoksne lærere/pædagoger understreger det bare: AT GUD HVOR  MÅ DET VÆRE EN UDFORDRENDE OG SPÆNDENDE OG IKKE MINDST UDVIKLENDE MÅDE AT  HÅNDTERE SÅDAN EN OPGAVE PÅ:
Først vælge en passende cykel  hos Orla Hansens cykler på  Bagsværd Hovedgade.To klodser på hver pedal, de gule sider på saddelen,de to  obligatoriske støttehjul da man naturligvis ikke har lært at cykle endnu.
Cykelhjelmvalg er også en stor opgave: DEN SKAL SIDDE PÅ HOVEDET  LILLE TERUZZI,HVOR ELLERS DA?Der var jo mange muligheder.Så henter man et  kosteskaft også går det bare derudaf.Mange skrammer får man,men man bliver bare bundet ind i alt muligt hvidt bind  også går det nok.Man når kvæsthusbroen også går turen på den store færge.Man  sover på madrasser i cafeteriet og der er en hel masse flotte bryster, som man kigger på. TERUZZI, KAN DU SÅ LÆGGE DIG NED MED HÆNDERNE OVER  DYNEN.JEG SKAL TISSE JEG SKAL TISSE også må man selvfølgelig lade ham tisse.   Så er man nået frem næste morgen kl 7 og turen går op ad bakke hele tiden.
Glæder mig meget til den fulde turrapport.
Appropos tur-rapport: Der var nogle stykker i Marche fornylig.  Vores normale scribent og turrapporter TH.KRØLBEN har ikke givet lyd fra sig  endnu.Hvad sker der? Er du ikke på nettet mere?
Nils Lindgaard