15: Tjønser-fødselsdage

ab-fodbold

SH: Henrik Vestergaard – 70, 30. maj 2019

Henrik Vestergaard

fylder 70 år 30. maj 2019

STORT TILLYKKE

‘Katten’ – alle kender nu årsagen til, at du er kendt – og anerkendt – under dette navn. Den meget imponerende målmandsaktion mod KB i 2002, hvor du svævede op i venstre trekant og reddede et kanon-skud. Det helt suveræne er, at du stadigvæk fastholder denne smidighed, elegance, balance og tekniske arrogance – vi ser det om torsdagen, når du dribler, tackler og spiller bolden præcist til dine medspillere med korte og lange målgivende afleveringer.

‘Katten’ – du er et sandt Tjønser-ikon. Du bidrager altid med positiv energi, godt humør og meget ‘Tjønser-gas’. Du har jo altid spillet målmand med kampe i AB, Brønshøj og Hvidovre. Du har stadigvæk det meget flotte armbåndsur, du fik, da I blev Danmarksmestre i Hvidovre  i 1973. I indledte efterårssæsonen med at besejre AB på Gladsaxe Stadion med 4-1. Det har vi stadigvæk svært ved at tilgive dig…….

‘Katten’ – du opererer jo også som økonomichef på et højt strategisk niveau. De seneste år har du passet godt på økonomien omkring Tjønser-siden og for et par måneder siden, blev du også enstemmigt valgt som kasse-mester (Henning kalder dig katte-mester) for den nye Tjønser-kasse, se Tjønser-siden 27: Tjønser-kassen.

‘Katten’ – ud over at være aktiv som fodboldspiller, er du også særdeles aktiv og ambitiøs som cykelrytter. Sommer og vinter, 1-3 gange om ugen, racer du rundt i Nordsjælland og terroriserer mid-aldrende husmødre der cykler hjem med varer fra Brugsen både for og bag på cyklen: “Af banen, her kommer Katten!!!”

Henrik – du ønskes en rigtig dejlig fødselsdag – vi ses til tjøns.

Søren