26: MASTER-turneringer

ab-fodbold

GRAND OLD MASTER/60+ sommer 2017

Hej alle

Igen i går var heldet ikke på vores side i kampen mod FA2000/Rødovre.

Modstanderne havde taget en raket med på holdet og inden vi fik lidt styr på ham var vi bagud med 4 mål – alle scoret af raketten i første halvleg. Vi fik selv 3 stk 100% chancer, men ind ville bolden ikke. Sædvanen tro, fik vi bagud med 4-0, bedre styr på kampen i anden halvleg og på god fight fik vi lavet 3 mål. Havde kampen varet 5 minutter længere ville vi have vundet. Men sådan gik det ikke.

VIGTIGT:

Vi skal spille de to næste kampe henholdvis lørdag den 23 september kl 10.00 i og mod HB/Østerbro og tirsdag den 26 september kl 19.00 på AB. 

Jeg ved allerede at flere spillere ikke kan møde op disse to dage og derfor beder jeg alle om at svare mig tilbage om de kan den ene eller begge dage. Dvs svar ja/nej til lørdag den 23 september og ja/nej til tirsdag den 26 september.

SVAR VENLIGST SENEST MANDAG DEN 11 SEPTEMBER OG DET GÆLDER ALLE DER MODTAGER DENNE MAIL. 

Herefter vil holdet til de to kampe blive sat og udsendt til alle. 

Håber på stor opbakning og velvilligt fremmøde til de to kampe. 

Hilsen Bjørn 

—-ooo000—-

Fra Jeres medsendte skribent! 

God stemning trods alt. 

Rødovre/FA2000  –  AB    1-4

Hold da op en dejlig dag i Rødovre.

Efter en sæsonstart på en alfabetisk 1. plads var vi inden dagens kamp nede på en resultatmæssig sidsteplads. Noget af et rutsjetur. Jeg skal lige tilføje at jeg har lovet at referatet ikke må være for langt og det vil jeg så gøre mit yderste for at efterleve. Det kan jeg gøre på mange måder: Jeg kan udelade ord eller kun overfladisk berøre de mest uinteressante og nærmest usynlige – hvad man næsten ikke kan kalde små – detaljer fra kampen. Nå men som sagt skal jeg forsøge at holde referatet nede på et minimum af ord og forsøge kort at beskrive og fremhæve det der har betydning for holdet som helhed og ikke dvæle ved oplevelser, der er knyttet til enkeltpersoner og som giver mest mening når man kommer hjem og fortæller om det til konen eller andre der stadig måtte være oppe. Her kunne jeg tilføje at referatet ofte bruges som bevismateriale når de hjemme spørger om man allerede er i drømmeland. Skulle nogen have korrektioner til referatet skriver de bare til Dr. Spin der vil være behjælpelig med sammenligninger fra tidligere tiders GOMs.

Vi startede 12 mand og sluttede 12 mand. For ind i mellem kommer Niels. Lækker og fodboldfastende mødte han op. Humøret var i top. Nå men tilbage til referatet.

Grundet holdlederens megen snakken taktik inden kampen var der kun tid til 5 min opvarmning. Taktikken gik meget ud på bla bla bla bla og så et historisk vink om at vi altid havde det svært mod alle modstandere. Holdet var sat og ingen turde spørge om årsagen til de mange rokeringer. Alle indså at der skulle føres dialog med medspillere som man sjældent tidligere har været så tæt på. Uden at fornærme nogen vil jeg springe direkte til den kortere del af referatet.

Vester havde mange klasse redninger – især de to hvor han ved hjælp fra jordens rotation med tilhørende coriolis kraft gik i tidligt kredsløb med måner omkring sig. Med Tycho Braches næse for spillet forudså Vester 30 sek i forvejen hvor han skulle lægge sig. Beregningerne var korrekte (denne gang).

Ole dampede som et lokomotiv op og ned af højre flanke. Nogle gange mere dampende og nogle gange mere oppe end nede. Men bund solid og flere gode afleveringer.

Kello mere tøffede forsigtigt på venstre kant. Efter at være blevet ramt af et vildfarent Nordkoreansk missil fra Raf var vi klar over at Kello ville dukke sig resten af kampen. PS ! Fik kello strømpe sugerørene med hjem til behagelig udvidelse?

Bjørn havde sat sig selv i centrum. Overlod alt for meget spil til Knæbind. Ellers en fejlfri og sjov kamp af holdlederen.

Knæbind udbad sig midt i 2. halvleg den på holdet flittigt brugte notesbog til ”hvorfor var det ikke min skyld, selv om jeg var den eneste i nærheden af bolden” forklaringer. Noget med solvinklen x vindhastigheden i 2 potens. Flere gange blev katten testet (måske efter aftale): Hvad sker der hvis klatten dumper ned foran katten. I går var det et rart syn.

Raf laver et stort løbearbejde. Utroligt han står op efter at være udgået med en kæmpe skade mod Jens Kolding sidst. Hans løbepensum indbringer ham kampens Zátopek. Stort set alle 21 spillere havde glæde af hans afleveringer gennem kampen. Vi siger alle tak.

Pylle rejse sig efter mange svære år. En arbejdshest på et ben. Pylles overblik sætter ham i stand til som den vel nok eneste i Rødovre og omegn, at sende lange afleveringer alt for langt. Der skal ikke klages på humør og tilråb.

Laust lidt anonym uden for banen. På banen en demagog der spreder skræk hos især medspillere. Hvad er han ude på? Hvorfor ikke? Men det virker. Alle mærker retningen på hans vindposer og kampen er stort set afgjort efter 1 minut. Hold da helt op.

Hærvig spiller en stille kamp. Forsøger sig med et par mystiske tilråb der da også blive mødt med ”hold kaje”. Spiller ikke en særlig god kamp, men må absolut betegnes som en af de bedste.

Kim kender de nu (igen) i Rødovre. 3 kasser. Skulle måske han have lavet 10. Men det er ikke nemt når både Niels, Raf, Pylle, Laust, Erik, Hærvig, Raf (igen) og overliggeren kommer i vejen for et ellers frit skud. Flot dribletur på tværs af kontinentet. Det indbringer dig dagens ”Fernando de Magellan” pris. I kan selv slå ham og se om det ikke passer.

Mads var tilbage med en lægeerklæring hvori der stod at han godt måtte spille. Efter at have brugt 18 minutter på at få strømperne ud over diverse skader var han klar til kamp. Et arbejdsraseri oppe foran er vel den korte beskrivelse. Det blev ikke til nogen mål i dag og der var bestemt ikke din skyld. Det var mere banen og bolden – nogen uheldige ingredienser. Jeg husker også et par afleveringer fra din hånd.

Erik gav øl. Og tog godt for sig af retterne på venstre, næhh højre side…  Særlig faldteknikken viste du din kunnen udi. Selv modstanderen forsøgte at gribe dig når du faldt. Der var helt lukket land i dit arbejdsområde.

Niels er vel holdets humør bombe. Har været væk så lang tid at han har glemt hvordan vi andre er. Buch vælger at starte ude. Der er lige kommet ny olie på motoren og den skal startes langsomt op. Han lærer meget i 1. halvleg hvor han kikker måbende på holdets præstation. Er det virkeligt muligt hører jeg ham mumle. Fortsat mere lækker end de fleste kommer han på banen i 2. halvleg. Som en sulten lappedykker dukker du op hvor man mindst venter det. 2 gange var du tæt på midterlinjen ellers dykker du op i modstanderens felt. Prøver flere gange at takle bolden fra Kim men holder dig i skindet og må nøjes med 1 scoring. Din krop var næsten perfekt – det fik du øje på og efter en friløber på mellem 3 – 50 meter var alle smerter væk. Så kom fiberen i venstre baglår (lydfil: https://www.youtube.com/watch?v=txouyA__R3c ) og vi taler i Smeen / Remmer størrelse. Raf kunne spilles i fri position men det kunne være lige meget nu. Det vurderes at tage 3 uger inden vi ser Niels på banen igen.

Tøjet var en klasse for sig. Bjørn havde været en tur i Nippon land for at finde tøj der passer til enhver lejlighed. Vi glæder os til gensynet efter det har været en tur på Laust’s vaskebræt.

Uden for referat blev det bemærket at Dr. Spin ikke var tilstede. Tonen var god og venlig. 

Glæder mig til næste kamp.

—-ooo0ooo—-

KB – AB 2-0 (1-0)

Vi skulle have ført 1. halvleg 3-1. Kim svigtede for en gangs skyld på nogle friløbere og Katten var chanceløs på deres mål. I 2. halvleg fik KB et lortemål, hvor Laust lavede selvmål med vilje. KB var bedst – men ikke så farlige som ellers.

/Jeres udsendte

—-ooo0ooo—-

AB – B1903 0-2 (0-2)

Igen knebent nederlag mod B1903

Holdejer Bjørn og Laust havde gjort et godt stykke arbejde med at finde 13 mand til åbningskampen mod B1903. Et hold, vi altid spiller godt imod, men altid taber til – i aftes var ingen undtagelse.

Alt var ellers forberedt ned til mindste detalje især med hensyn til taktik og ikke mindst med hensyn til den uheldige episode med rotter på banen i Brøndby in mente. På vores hold vil sådan noget aldrig ske med Katten på banen… Vores taktik var at starte henholdende (læs: ingen over midten), hvilket faldt os ganske naturligt påskefrokosterne taget i betragtning. Der gik desværre ikke lang tid, før en dyb bold blev omsat til mål.

Vi fortsatte dog optimistisk og kom lidt bedre med i kampen med nogle lange bolde til Kim og Mads i front, men pludselig smækkede Keld Kristensen bolden op i det fjerneste kryds. Et flot mål uden chance for Katten.

I pausen forlod John anlægget, da han havde andre gøremål. Ind kom Ole W. og Gert B. Anden halvle forblev målløs, og det blev kun til få chancer i begge ender. Et retfærdigt resultat og lidt bedre, end vi på forhånd kunne regne med. Det lover godt for resten af sæsonen.

Næste kamp: KB-AB onsdag den 26.04. kl. 20.30

/Jeres udsendte