ab-fodbold

GRAND VETERAN MASTER/70+ vinter 2014-2015

GRAND VETERAN MASTER/70+

VERDENSMESTRE

Til denne slut-kamp havde vi besøg af Helveg og Tim, mens Flemming N., Strøh og jeg startede ude i en kamp, som Tårnby skulle vinde ca. 15-0 for at blive mestre.Så der var nerver på, og vi mødte et toptrænet hold som absolut var det sværeste hold, vi indtil nu havde spillet mod. De stod meget stærkt i forsvaret – og kom vi til skud, så tog målmanden alt, ligesom de også havde god kontrol over spillet midt på banen.

Så der gik lang tid inden de lavede fejl, men pludselig 5-6 minutter før pausen så en energisk Duun chancen på et lidt for kort udspark, som han tilkæmpede sig og fladt sparkede forbi målmanden – og i mål til 0-1.

Det gav lidt ro over spillet, men ikke mere, end at vi også tabte bolden midt på banen, og så spillede de fikst frem og ud til venstrekanten, som flot placerede bolden indenom en ellers sikker Torp – så 1-1 også ved pausen.

2. halvleg startede næsten som 1. Mange skud på og ved siden af – men intet gik ind. Tilskuerne (ca. 8) heppede voldsomt, men så syntes Collaitz, at det kunne være nok med de mange fejlskud, så da de igen lavede en for kort fremlægning tilkæmpede han sig bolden og scorede sikkert. Tro kopi af vores første mål.

Så det var næsten som i skak: Den vinder, som laver færrest fejl. Og i dag var det altså os – så vi sluttede med en 1-2 sejr og kom dermed gennem turneringen uden pointtab – flot klaret – og dejligt med energisk spil også fra Søren og Nille – og flot holdbillede taget af Tim – tak. Samlet målscore 42-7!!!!!!

Vi starter sommerturneringen 13/4 hjemme mod igen Tårnby, så jeg håber, vi kan starte lige så godt som vi sluttede – og med lige så god mad og hygge, som i Tårnby.

Med venlig hilsen

John Andersen GVM AB

2. kamp i træk uden scoring af Villum

Denne gang dog undskyldeligt, da han havde meldt afbud til kampen.

Og det skal da siges, at afløser O.G. heller ikke scorede, nok fordi han ikke var vandt til at spille på den gale led – men han var tæt på.

Men vi startede med de 3 unge på 70 – Søren, Yde og Duun – ynglingen Torp (69) på mål og oldingen Collaitz (71) helt fremme – og spillede som vanligt lidt afventende for at lokke modstanderne frem på banen.

Det lykkedes ikke særligt godt, så efter en del skud på deres gode målmand, der fyldte det meste af målet, så tog Søren sagen i egen fod og flugtede den flot op i højre hjørne – uden chance for målmanden.

Collaitz, der kampen igennem skød på alt, kæmpede også godt, og da deres målmand kom til at drible lidt langt ud fik han tacklet den fra ham – og trillede den flot i mål til 2-0. Og lidt senere scorede han også til 3-0.

Så begyndte udskiftningerne, hvor Nille, 75-årsfødselaren Strøh og jeg også kom ind og ud, og måske var det forvirring omkring pladserne, der gjorde, at ØIF fik et flot gennemspillet angreb, hvor vi ikke fik dækket op, og de derfor uhindret kunne udspille os til 3-1.

Heldigvis var der kort efter pause, så vi besluttede at vende tilbage til startopstillingen, så Collaitz takkede lidt inde i halvlegen for tilliden og scorede sit 3. mål til 4-1.

Og så kom O.G. ind og var som nævnt kun en fodsbredde fra at få prikket bolden ind efter en god aflevering ned til målhjørnet.

Også Strøh var tæt på, men først da jeg gik på mål (Torp skal jo også udskiftes) fik vi nogle ordentlige angreb, det første med en flot, lang aflevering fra Søren i venstre helt over til Yde i højre, der flot scorede uden at ØIF opdagede, hvad der foregik.

Men 5-1 var ikke nok, så et par minutter senere gentog de bedriften efter helt samme opskrift – så kunne ØIF vel lære det.

Så vi sluttede flot med 6-1 og fastholdt den suveræne 1. plads, men mangler jo Tårnby i sidste kamp – og da indbyrdes kamp tæller først, så kan vi ikke tillade os at tabe til dem, selv om de pt har tabt 1 kamp.

Så jeg håber på stort fremmøde til den kamp i Tårnby 2/3 kl 1100.

I dag var vi så heldige, at såvel Jan Ivar som Bent j kom forbi og heppede, mens vi savnede Flemming og Niels H på banen – men klarede det altså alligevel – håber, de kommer med til sidste kamp?

Efter kampen gav Bent fødselsdagsøl og der blev sunget og skålet. Også til den efterfølgende fine frokost, hvor Torp havde fremskaffet smørrebrød til 12 (som de fremgår af Sørens fine billede var vi 9 + Søren) og Duun klarede øl efter at have beskænket ØIF. TAK.

Stilling og tilmeldte til næste kamp kan ses på vedlagte regneark – og flere tilmeldinger er velkomne, idet spilletid for udskiftere dog måske først opnås, når vi fører med mindst 3 🙂

Med venlig hilsen og på gensyn

John Andersen

GVM AB

—-ooo0ooo—-

AB – HIK/SIF: 8-3

Det er dejligt at se, at tilmeldingslisten virker, og at der var 11 mand klar til dagens topkamp mod sommerturneringens vinder og eneste andet ubesejrede hold i vinterturneringen.

For at der ikke skulle være flere spillere uden for, end på banen, så måtte vi dog begrænse spillerantallet til 8, som så blev skiftet ind/ud i en stor forvirring – både for os og modstanderne.

Men Søren havde heldigvis kameraet med, så vi før kampen kunne få et flot dommerbillede af de 8 senere vindere. Bemærk også den flot ryddede bane.

De stillede til gengæld op kl 1100 med 4 spillere og 2 tilskuere – herunder Palle Banks fra B 93, som sikkert var udsendt som spion før B 93 kampen 16/2 mod SIF/HIK

Men vi afventede pænt fremkomsten af endnu 1 modspiller, der dukkede op, så kampen kunne starte lidt forsinket – og spilles med 5 mand på banen fra begge hold.

Som altid startede vi afventende – og med Duun, Nille og mig som ivrige boldhentere – udenfor banen – og der gik et stykke tid, før vi fik lavet et gennemspillet angreb, der kunne overliste deres unge Troels i HIK målet.

Men det lykkedes, og med lidt udskiftninger kom også Duun ind, og vi kom planmæssigt foran 2-0 på et flot angreb, hvor alle 4 angribere afleverede første gang – og det sidste spark var så direkte i et tomt mål, mens HIKerne så forvirrede til.

Men vi måtte så desværre se en reducering på et af deres få angreb, så der var stadig spænding ved pausestillingen 2-1.

Efter pausen fik vi dog styr på angrebene og Søren lynede med i alt 3 mål ligesom Duun også lavede 3, mens Jørgen fik 1 ind – og Yde headede superflot ind fra venstre på en flot aflevering fra højre.

Ved 4-1 gik jeg på mål for at få lidt spændning i kampen – og det lykkedes dem da også at score 2 gode mål ind imellem vores, så vi sluttede 8-3.

Søren havde medbragt debutøl og alle spillere + deres tilskuer blev til frokost, hvor snakken gik livligt.

Med 4 sejre og dermed 12 ligger vi jo klart nr 1 – især da HIK har vundet over Tårnby, som vi skal møde i sidste kamp, og som har 9 p., mens ØIF som vi møder 16/2 har 6 p. ligesom HIK, der dog kun har spillet 3 kampe.

Så vi skal nok vinde begge de sidste kampe for at kunne gentage 1. pladsen fra sidste vinterturnering – og dermed verdensmesterskabet :-)

GVM AB

—-ooo0ooo—-

GVM – nu med redaktør på holdet.

Jeg er først nu ved at komme mig over storsejren på 10-2 – og 2 øl + frokost 🙂

Men vi var 8 friske spillere, der trodsede morgenregn og slud (indtil flere på cykel) for at komme ud og spille på Viktorias dejlige (smalle) kunstgræsbane – hvor regnen holdt op, og det blev helt forårsagtigt.

Vi startede med debut til 51+ spilleren Søren og den faste stamme med Villum, Nille, Collaitz og Torp på banen og Strøh, Flemming og jeg til at samle bolde op på side/baglinjerne. Hårdt arbejde!

Og efter en tøvende start mod det kompakte Viktoriaforsvar med en fremragende målmand fik Villum og Nille på smukt samarbejde bragt os planmæssigt foran 2-0 og vi begyndte at spekulere på indskiftninger.

For nu at skabe lidt spænding i kampen, så skyndte jeg mig ind i forsvaret og på et af deres få angreb lagde jeg midt for målet bolden lidt skævt tilbage til Torp – og han syntes da også, at jeg skulle score – så det blev 2-1 🙁

Men vi fik hurtigt gang i bolden igen og debutanten lavede flotte kanonmål, mens resten af holdet – nu også med Flemming og Strøh på banen – lagde flot op til flere af målene til pausestillingen 6-1.

Efter pausen startede vi igen meget stille, så for at hjælpe lidt i angrebet gik Torp fint med op. Desværre tabte vores angribere bolden, så Viktoria fik en friløber, som Torp ikke havde mulighed for at nå hjem til – så 6-2.

Men så tog også Søren (ialt 3 mål) Villum (også 3) Nille (2) Jørgen (kanonmål i højre trekant) og Strøh (flot gennemspillet med Villum) fat og kampen endte 10-2, måske lidt i overkanten, men ihvertfald fortjent sejr.

God øl fra værterne og næsten varmt vand til alle efter kampen – og 3 stk mad + endnu en øl for i alt 55 kr i godt selskab i det flotte klubhus, så det blev en god hjemtur.

2/2 venter topkampen hjemme mod SIF/HIK, der også er ubesejret efter 5-0 sejr over Tårnby – og alt tyder på, at vi kan stille i stærkeste opstilling og måske er nødt til at sortere spillere fra – det er hårdt at være holdleder.

Men dejligt, når vi vinder:-)

GVM AB

Tlf 44 98 91 11

mobil 2220 2507

—-ooo0ooo—-

Flot 4-0 hjemmesejr over B 93 med storspillende Palle målmand

Der var afbud fra Flemming, og Duun var skadet, men mødte op til såvel kamp som frokost – tak.

Niels Yde debuterede som 70-årig (har dog haft en enkelt sommerkamp som 69-årig) og det var en afgjort forstærkelse af holdet.

Vi havde særdeles svært ved at komme igennem deres gode forsvar – og når det endeligt lykkedes og bolden var sikkert på vej ind, så snuppede Palle den på de mest usædvanlige måder.

Så først langt inde i kampen lykkedes det Yde og Nille at tjønse så flot sammen med Villum, at Palle lagde sig for at parere – og så blev bolden trillet til Villum, der kunne sætte indersiden på til 1-0. Flot mål.

Og heldigvis kunne Villum gengælde oplægget lidt efter, hvor Yde fik den flot sparket ind.

De havde kun få angreb, som Collaitz og Torp klarede fint, mens vi mindst troede, vi skulle have ført 5-0 ved pausen – men det blev ved de 2-0.

Jeg fik skiftet lidt med Nille, men holdt mig varm ved at hente adskillige bolde (vi havde kun 1) på grusbanen. Hvor de faktisk slet ikke skulle have været:-(

Vi fortsatte med flot spil efter pausen, hvor både Yde og Nille kom igennem og fik scoret, mens vi også fortsatte med de mange 100 % chancer, som målmanden altså bare tog.

En flot kamp i solskin og kulde og med fine købemadder bagefter (tak Torp) da B93 havde meldt fra til fællesfrokosten.

Næste kamp er 19/1 2015 ude mod Viktoria og jeg håber, alle er klare til den kamp.

Stilling og kampprogram kan ses på:

under Gr. Vet. Masters – og jeg har kopieret stillingen ind i vedlagte regneark – idet det dog ikke er lykkedes mig at få de andres målscore vist korrekt – hjælp ønskes!

Men foreløbigt er det jo nemt nok – målscore for Tårnby står fx som 10/feb, hvilket naturligvis betyder 10-2 – og sådan er det hele vejen igennem:-)

Med venlig hilsen og god jul og nytår

GVM AB

—-ooo0ooo—-

Vi stillede med stærkeste opstilling og Flemming og mig på sidelinjen, hvilket gav mig en del sved på panden, når jeg skulle hente alle de lange bolde, der blev skudt ved siden af deres mål i de første 10-15 minutter, hvor ingen scorede.

Villum og Nille fik dog sat gang i scoringen, så både Flemming og jeg kunne komme ind inden pausen ved en stilling på 0-3 (til AB).

Pausen må have hjulpet, for nu tryllede Nille med i alt 5 mål og Villum med i alt 4 – og Flemming var meget tæt på efter en totalt uventet frispilning fra Villum lige foran deres mål, men desværre gik den ved siden af deres mål, og deres fremragende målmand.

De havde ikke mange angreb, så Torp kunne holde buret rent og deltage lidt i opspillet, hvor Duun stod solidt på midtbanen, mens jeg fik lov at lave et enkelt mål – sikkert fordi Villum råbte: “aflever”, så målmanden stod lidt skævt og så efter Villum – og fik så kun hånden på bolden.

Men øjeblikket efter fik jeg afleveret til Villum, der så kunne kanonere bolden ind til 10-0.

Collaitz lavede 2 mål – heraf et flot langskud tæt nede ved venstre stolpe, så målmanden ikke kunne nå den – så vi vandt 0 – 12 og fik en god start på turneringen før øllen og den fine frokost blev serveret hjemme i klubhuset.

Hvor omklædning også var sket, mens vi derefter kørte i biler (Villum dog cykel hjemmefra) til Avartas fine kunstgræsbane.

Næste kamp er 1/12 hjemme mod B 93 hvor Yde også møder frem.