2018

ab-fodbold

HK: Tjønser-bejlere til Dr. Margrethe

Tjønsere bejler til Dronning Margrethe

Ikke så snart var Prins Henriks aske spredt for alle vinde før en del af Tjønserne så deres snit til at komme i betragtning som bejler til Dronningen – ligesom i de gamle eventyr. Om Dronningen er interesseret vides ikke, men hun er jo (i modsætning til de fleste Tjønsere) både ungdommelig, humoristisk, positiv og meget kultiveret.

Bent: – Jeg mener selv, at jeg har gode chancer. Vi er næsten jævnaldrende, og vi har mange interesser til fælles. Bla. elsker jeg sur hvidvin, men jeg vil nok foreslå Dronningen, at jeg køber slottet, Château de Cayx, og omdøber det til “Château de Bent” bare for at markere, at der sker noget nyt. Men som sagt… det må tiden vise. En eventuel bryllupsrejse, tænker jeg, skal gå til Weltschmerz am Bein ved Scheissenwasser See, så jeg kan nå hjem til tjøns om lørdagen.

Povl “Silden”: – Nu er Dronningen og jeg jo jævnaldrende, så jeg tænker, at jeg kan komme i betragtning som prins, og som jeg har skrevet til hende, har jeg allerede været død én gang, og det skal jeg ikke prøve igen. Godt nok talte Prins Henrik 7 sprog lige utydeligt, men, som jeg pointerede i brevet, mestrer jeg 11 bornholmske dialekter helt perfekt, og så spiller jeg klaver mindst lige så godt, som Prinsen gjorde. Tænk, at jeg måske kommer til at hedde Hans Kongelige Højhed Prins Povl af Danmark…..

Jan Ivar Nielsen: – Jeg har været der (på slottet altså), og det var ikke den store succes. For ikke at vække for megen opmærksomhed havde jeg iført mig en bjørneskindshue, cykelbukser og stiletter, men det klædte mig ærlig talt ikke, og Dronningen syntes vist, at jeg opført mig mere fjollet end Prins Henrik – så det blev ikke rigtig til noget. Jeg vil overveje at slå til igen, når der er gået noget tid.

Thomas Kentorp: – Jeg har altid drømt om at køre rundt i København i åben karet og slutte af med en drink på Hviids vinstue, Palæ Bar, Den Røde Pimpernel eller Galatheakroen, hvis hun er til det. Jeg giver selvfølgelig – det manglede da bare.

Niels Lindgaard: – Jeg har vist ikke en chance – men jeg prøver alligevel. Jeg vil klæde mig ud som Klods Hans. Så må vi se, om Dronningen har humor… 

Lauge Nilsson: – Dronningen, hmm……(forkortet af red.) 

Dr. Spin