2007

ab-fodbold

Henning Kurland: Interview med Kurt Berg

Opsigtsvækkende interview med Kurt Berg – målmandsikon

 

Offentliggørelsen af Keeper-rangliste 2007 har ikke alene skabt røre i ABs omklædningsrum. Listen har også været genstand for undren i internationale fodboldkredse. Undertegnede journalist, fast ansat på www.ab-tjønsere.dk,har derfor bedt Kurt Berg om en kommentar til rygterne om, at han skulle have betalt penge under bordet – endda rigtig mange – for sin overraskende 1.-plads.
Hvad er din kommentar til rygterne om, at du har betalt penge under bordet for at komme øverst på listen?
Det har intet på sig. Jeg ved ikke, hvem der har spredt det rygte, men det overrasker mig ikke. Misundelse fra mine holdkammerater er jeg ikke ubekendt med.
Har du nogle i kikkerten?
Ja, selvfølgelig, men det får du mig ikke til at røbe.
Du er jo for nylig kommet tilbage efter en lang skadespause. Hvad er hemmeligheden bag dit come-back?
Smidighedstræning. Jeg er mere smidig end nogensinde…..og hurtigheden.
Du har jo andre spidskompetencer?
Ja, jeg er jo heldigvis kendt for altid at være meget positiv og tolerant – sådan har jeg altid været lige siden barnsben. Jeg smitter i omklædningsrummet med mit gode humør og ukritiske holdning til alt og alle. Og så har jeg den fordel – modsat visse andre – at jeg aldrig bliver ophidset.
Har du altid stået på mål?
Ja, jeg var med i ABs guldalderperiode. 5 mesterskaber i træk, 3 pokalfinaler og 68 landskampe blev det til i perioden 1943- 1988.
Kurt! Hånden på hjertet. Tror du ikke, du husker forkert?
Okay, det var måske kun 67 A-landskampe og 1 ungdoms-landskamp.
Hvem anser du for din skarpeste udfordrer til 1.-pladsen på Keeperlisten?
Ingen……. Men hvis jeg skal nævne én, må det blive ham dér Henrik ”Katten” Vestergaard. Han stormer jo åbenbart frem på Boblerlisten, men han kommer aldrig til at true min 1.-plads. En anden er Niels Helweg Petersen, men som sagt, er det ikke noget, jeg overhovedet skænker en tanke.
www.ab-tjønsere.dk siger tak til Kurt Berg for hans kommentarer, og heldigvis kan vi hermed afkræfte rygterne om korruption, når det gælder Keeper-listen.
Deres udsendte Redacteur
– H. Barthez