26: MASTER-turneringer

ab-fodbold

GRAND OLD MASTER/60+ 2018

Hej alle

Torsdags kampen i og mod ABTårnby blev lidt af en kopi af sidste uges kamp. Ekstremt megen trafik på vejene gjorde at stort set alle kom meget sent og startede kampen uden opvarmning. Resultatet var at vi igen kom meget dårlig fra start. Vi kunne ikke ramme hinanden, gled rundt på græsbanen. Det var frygteligt og hurtigt kom vi bagud på to foræringer. Men langsomt fik vi mere styr på det. Der blev fightet bedre og bedre, bagerste linje kom længere frem. I anden halvleg kørte det så endeligt og vi kom foran med 3-2 på 3 kasser af Niels B. Desværre lykkedes det AB Tårnby at få endnu et ærgerligt mål, så resultatet blev 3-3.

Når det lykkes for os at komme op i gear fra første fløjt, er jeg sikker på vi kan slå selv de bedste hold i rækken. Og det skal i næste uge – tirsdag den 1 maj kl 19.00 (mødetid 18.30) på AB gå ud over KB.

Følgende spillere er udtaget til kampen:

Henrik V, Peter I, Bjørn, Søren H, Laust, Rafai, Per H, Kim P, Kjeld R, Niels B, Niels R, Erik B, Kennt og Henning Bekræft venligst ASAP om du kan spille eller ej.

Flere af de udtagne er lidt skadet, så ikke udtagne spillere må gerne melde sig hvis de kan deltage.

Mvh

Bjørn

—-ooo0ooo—-

Hej alle

Så kom turneringen igang. Første kamp mod B1903 blev spillet i går og vi spillede uafgjort 1-1 i anden halvleg. Vi burde have vundet den halvleg. Det var det positive.

MEN i første halvleg gjorde vi stort set alt forkert og det var alt for let for B1903 at vinde den 5-0. Alle troede vel på at anden halvleg derfor ville gå op i hat og briller, men vi fik det vendt – og det er det vi tager med os til næste kamp den torsdag den 26 april mod AB Tårnby.

Følgende spillere er udtaget til denne kamp: 

Henrik V, Peter I, Bjørn, Lars C, Laust, Per H, Erik B, Kennt, Kjeld R, Rafai, Kim P, Niels B, Mads, Henrik Granskov.

Bekræft venligst ASAP om du kan spille eller ej.

Vi ses

Bjørn