15: Tjønser-fødselsdage

ab-fodbold

SH: Lauge Nilsson – 70, 7. dec. 2015

Lauge Nilsson fylder 70, 7. dec. 2015

Lauge er inkarneret AB’er med mange kampe på mange forskellige hold. I de senere år har han været en dominerende midter-forsvarer til tjøns både langs jorden og i hovedspillet.

Derfor har det også overrasket mange, at han har indledt en ny æra – han vil udvikle sit spil som venstre angriber. Han øver sig i tekniske detaljer og dybde’løb’, og kommer vel også til snart at score – måske i 2016?

Lauge er så trofast en AB’er, at da han skulle skifte bopæl for nogle år siden, målte han kilometerafstanden til Skovdiget – den nye bopæl skulle være inden for cykelafstand.

Lauge har været særdeles aktiv på mange af Italiens-turene som medarrangør og som holdkaptajn. Senest var Lauge meget aktiv i planlægningen og gennemførelsen af Italienerturneringen i sommer – han havde styr på alle detaljer.

Lauge bliver ofte interviewet af Dr. Spin i nogle af artiklerne på Tjønser-siden, men får aldrig lov til at afslutte sine kommentarer – Dr. Spin ønsker ikke at serveren skal gå ned på grund af overbelastning…..

Stort tillykke og god dag til Lauge.

SH