2020

ab-fodbold

Vagn supplerer mysteriet

Efterlysning!!!

Disse to herrer er sidst set i Humlebæk lørdag den 18. august 2018 kl. 14.32 iklædt kækt sommertøj og højt humør.

De er sidst set tæt op ad et fadølsanlæg tilhørende Svend Olhoff.

De to venners respektive hustruer har først meldt dem savnet i forgårs, og det frygtes, at de flakker hjælpeløse omkring.

Hvis nogen har set disse to eks. fodbold- og cricketspillere, bedes man straks henvende sig til Tjønserformand Henrik Duun.

 Benny Nielsen                                                 Dr. Spin

                                           

—-ooo0ooo—-

        Kære Henrik Duuhn

Da der forrige torsdag blev spillet tjøns , bragte Benny et referat af, hvorledes spillet var kommet i gang med spil på 2 baner, hvor spillerne på bane 1 var de bedste, og på bane 2 lidt langsomre spillere. Det lokkede mig ud på banen med en portion øl og et par sodavand til Bjørn og hans lillebror. Resultatet blev ca. 6-3 til modstanderne. I kampen skete det mærkelige at overdommeren lod bolden ramme sin arm uden at han dømte mål. Han lod også sin topspiller Yde score 3 pragtmål med hovedet, men det jo forbudt for børn under 12 år og veteraner over 70 år at heade til bolden. OK det ene mål nåede han ikke at dukke sig da Køller med en tådreng bankede bolden i hovedet på ham. Steen lavede også et flot må hvor han næsten fra baglinjen bankede bolden på indersiden af modsatte stang. Tim og Jan Ivar sørgede for at øl var stillet frem.

Mit eget spil må have været meget anonymt, da jeg allerede efter 3 dage er blevet efterlyst.

 Da Willum ikke har været set siden festen hos Saksen, tog jeg op for at finde ham. Da fadøls ankeret var fjernet vidste jeg, at der kunne jeg ikke finde ham.

 Ang. Lauge er Nelle dumpet lige i fælden. Os der har spillet fodbold såvel som tennis ved, at Lauge ikke kan ramme det mål han sigter efter.

Nej han har været i en legetøjs butik og købt en plastik slange.

På gensyn Vagn