26: MASTER-turneringer

ab-fodbold

SUPER MASTER/55+ sommer 2008

Rødovre – AB  2 – 2 (2 – 0) Mål: Kentorp 2 Men of the Match: Bent Strøh og Allan M. Tilskuere: 14.933

Nat og dag i Rødovre En kamp, der startede skidt, men sluttede godt. Pludselig usikkerhed om ledelsen af holdet til næste sæson. Rygterne svirrer efter en flot sæson. Kampen om 2. pladsen i turneringen kunne have været definitivt afgjort med en sejr til AB mod et Rødovre-hold, som startede med 9 mand, men som blev fuldtalligt i løbet af 1. halvleg. Stik imod alle odds kom Rødovre foran på en laaaaagskud fra 35 meter, som var så præcist, at det gik mellem benene på Duun, som var sat på mål i mangel af bedre. Lidt senere kom vi bagud med 2-0 efter noget koks i forsvaret, og da vi samtidig var mere end almindelig ufarlige oppe foran, lignede det noget af et sammenbrud på holdet. Heldigvis kom vi mere ind i kampen mod slutningen af halvlegen og i pausen var der da også enighed om at gå ud og spille friskt til den i anden halvleg. Torp skiftede med Duun i målet, og Rødovre gik helt i stå, så vi fik spillet os til et hav af chancer, men ind ville bolden ikke, førend Kentorp elegant loppede bolden ind i det fjerneste hjørne. Meget fornemt. Rødovre holdt stand indtil 2 minutter før slutfløjtet, da Kentorp igen var på pletten og satte det udlignende mål ind. Uafgjort var ikke et reelt billede af en kamp, hvor AB sad på 3/4 af kampen og vadede i chancer, men uafgjort er alligevel til at leve med. Værd at bemærke var det, at ingen af vores ellers så glimrende målmænd rørte bolden med hænderne. Til gengæld var der rigeligt af fodparader og småspil i feltet a’ la tjøns…………men på den anden side er vi jo vandt til det med Katten på mål.

Det er svært at rose nogen ud over Strøh og Allan, som spillede solidt i hele kampen.

Egon “Smadremanden” var da også meget utilfreds: “Det er den værste gang lort, jeg nogensinde har set. Jeg overtager holdet til næste år, og så kommer der til at rulle hoveder. Jeg gider ikke at køre helt til Rødovre for at se flok tøsedrenge, der ikke har nosser til at flække igennem. Det er en skandale!”.

Med denne udtalelse er der lagt op til udskiftning i spillertruppen og ledelsen. Første reaktion kom allerede i omklædningsrummet, idet Laust og Sportsdirektøren er sendt på tvungen ferie til henholdsvis New York og Rhodos.

Næste (og sidste) er: FREM – AB lørdag den 11. oktober kl. 10.00 på Valby stadion. Efter kampen er der frokost på AB. Følgende er tilsagt og skal ikke melde tilbage til holdejer EgonFriis (egon@post9.tele.dk): Duun – Birger (tvivlsom) – Collaitz – Torp – Strøh – John A. – Erik – Allan – Kentorp

Giv besked: Søren – Gert – Sten L. – Katten – Jan P. – Bjørn

“Afbud”: Laust – “Sportsdirektøren”

Venlig hilsen, god kamp og tak for en strålende sæson…

Sportsdirektøren

Førstepladsen røg sig en tur B1903 – AB  1 – 0 (0 – 0) Man of the Match: Birger Tilskuere: 35.000 (fuldt hus)

Desværre var B1903 for stor en mundfuld for et ellers velmotiveret AB-hold i en kamp, hvor B1903 kampen igennem var toneangivende. Det spillemæssige overtag udmøntede sig dog ikke i de helt store chancer. Dertil var ABs defensiv for godt organiseret. Efter en tilfredsstillende 1. halvleg tabte vi lidt pusten og anden, hvor vi for let mistede bolden. Og det var da også efter en dum fejl midt på banen, at Flemming Ahlberg pludselig fik mulighed for at fyre kanonen af og i nettet bag en sagesløs Kat (sagesløs og sagesløs….?). Holdleder Egon “Smadremanden” Friis havde denne bitre kommentar efter kampen: “Når vi ikke flæsker igennem, be’r vi selv om det!”

Næste kamp gælder kampen om andenpladsen: Rødovre – AB torsdag den 2. oktober kl. 17.00 på Rødovre stadion.

Der er tilsagn fra: Duun – Birger – Collaitz – Torp – Laust – Søren(?) – Gert – Kentorp – Jan P. – Erik – Henning – John A. (I behøver ikke melde tilbage). Afbud: Katten (Torp forsøger at skaffe en anden) Hold jer stand by: Allan – Strøh

Jeg vil gøre et forsøg på at ændre kampdato, da Masters spiller samme dag.

Hilsen Sportsdirektøren/holdleder

AB – B93:  3–0 (1-0) Mål: Søren, Collaitz, Jan P. Man of the Match: Collaitz Tilskuere: 28.913 (muligvis flere) ABs Supermasters: Vi nægter at boykotte pressen så længe vi vinder…

ABs supermasters nægter i en pressemeddelelse at følge landsholdets boykot af pressen. “Det er helt hen i vejret, hvis vi skulle nægte at udtale os til pressen – så længe vi vinder, er det ikke noget problem,” udtaler Thomas “Krølben” Kentorp, specialkonsulent i Københavns Kommune, Økonomiafdelingen, Center for Byudvikling, Cand. merc, MPA, Mobil: 004524798150, der ønsker at være anonym…

Efter gårsdagens kamp mod B93 var der da heller ikke grund til at nægte den samlede presse adgang til omklædningsrummet, efter en ren afstraffelse og sikker 3 – 0 sejr over vores onde ond, Jens Kolding, som blev holdt i en meget kort snor af Birger. Det forlyder dog, at Kolding trods alt er mødt op på sin arbejdsplads her til morgen.

Efter en kontrolleret start kom vi foran 1-0 på et diskutabelt straffespark, som Søren Knæbind iskoldt satte ind. I anden halvleg sad vi fuldstændig på kampen og med et dommedagsskud i det ene målhjørne sørgede Jan P. for 2-0. Collaitz, der efter flere forsøg på at drible sig igennem helt nede fra egen banehalvdel, sørgede senere for at cementere sejren på et direkte frispark uden chance for den sagesløse B93-keeper.

Alt i alt en flot kamp af AB på en perfekt bane 7 hvor Katten, som sædvanlig, stod fejlfrit. Han udvikler sit spil fra kamp til kamp, styrer forsvaret med myndighed og overblik. I går råbte han f.eks.:”OUT!” ved et frispark til B93 længe inden bolden var lagt tilrette.

Bjørn og Strøh sørgede for, sammen med Birger og Collaitz, at alle tilløb til chancer blev kvalt ved at dække tæt op, og på midten sørgede Søren, Gert, Kentorp og Jan P. for, at holde spillet flydende med gode kombinationer. Fremme var det lige ved og næsten for Wanting og Sportsdirektøren, men marginaler var ikke på deres side. Lavetten afløste Jan P. i det sidste kvarter og fik vist, at han er ved at komme sig oven på sin operation.

Holdets karismatiske holdleder, Egon “Smadremanden” Friis (der var i Portugal for at hjælpe Morten Olsen med taktikken, citat: “De skal bare smadres!”), var da også tilfreds med resultatet og har foreløbig midlertidigt trukket sin trussel tilbage om at udskifte en stor del af holdet.

Næste kamp er: Torsdag den 18. september HIK – AB kl. 19.30 på Gentofte Stadions nye kunststofbane. Mødetid kl. 19.00 Følgende har givet tilsagn: Vester – Birger – Bjørn (lidt tvivlsom?) – Collaitz – Strøh – Kentorp – Gert – Jan P. – Ole W. – Henning

Følgende bedes give besked: Allan – Torp – Torben M. – Erik – Duun – Søren Brandt

Afbud: Søren H. – Laust – Lavetten

Hilsen Sportsdirektøren

Hej Alle
Lad mig starte med at sige…..som forudsagt gjorde det ingen forskel at Henning var med…..Han ringede min op midt om natten for at fortælle mig, at han ikke lavede en eneste fejaflevring i hele kampen…..det har han sikkert ret i…for han var ikke i nærheden af bolden på noget tidspunkt…og da han heller ikke var i nærheden af en modstander ..ja så blev det …igen til et nederlag på 2-1….og igen hammerende ufortjent.
Det med personlige fejl er vi altså rigtig gode til – den første allerede efter 10 sekunder – og så var vi bagud. Nå men der var jo ikke andet at gøre end at kæmpe – godt nok op ad bakke…..men på trods af mindst et par 10000000000% chancer vil den bold ikke ind…….
Lidt omgruppering i pausen hjalp lidt…vi havde rigtig godt fat i dem….mææææn så synes vi igen det var på tide til at give dem et mål….tror nærmest han scorede fra midten af banen…….og så var det rigtigt svært…….og selvom vi havde fat i dem i resten af kampen, og på trods af endnu flere multimega store chancer…kom vi ikke tættere på…..
Anyway der er en ny chance på mandag den 8. september, hvor vi møder Husum, Husum Park. Kamptid kl 18.15, mødetid 17.45.
Følgende har meldt sig til: Vester, Søren H, Raf, Torben, Gert, Biger, Bjørn, Iver.
Følgende vil melde tilbage: Laust, Thyge, Lars
Men som I kan se er vi kun 8, det betyder, at der vi skal mindst have 5 mere…….melde venligst hurtigt tilbage.
VH
Raf
AB mistede point mod hvepsene…..

Brønshøj – AB  1 – 1 Mål: Jan P. Man of the Match: Bjørn Tilskuere: 8.000 (politiet ville ikke lukke flere ind efter skudepisoden på Tingbjerg Torv i sidste uge).

(Dette kampreferat er indtelefoneret af Gonner i nat kl. 02.30 lokal tid i Armenien).

Hallo!….Den blev 1-1…. Hva’ sover du?…. Jeg troede, du var hjemme…… Allan lavede selvmål, og Jan P. udlignede kort før tid…. Vi havde 80% af spillet…..Med dig på holdet havde vi tabt…Du kommer aldrig mere på holdet…Du er færdig…God nat!

Tak, Gonner!

Jeres utrættelige Udenrigssportsdirektøren

AB – Tårnby  5 – 0

Mål: Søren 2, Erik 2, Jan P. 1 Men of the Match: Bjørn, Yde, Søren, Erik, Jan P. Tilskuere: skuffende 11.328 (førsteholdet spillede samtidig mod Køge og Old Boys mod Lyngby)

AB fortsat et tophold Den med spænding ventede kamp mod Tårnby, der i avisernes overskrifter var blevet lanceret som “Top mod bund-braget”, viste nøjagtig hvor stor forskellen mellem top og bund er. AB sad fra første til sidste sekund på kampen, og resultatmæssigt må Tårnby prise sig lykkelig for, at effektiviteten endnu mangler en del på det stjernebesatte AB-hold. Kampens detalje stod Katten for, da han viste endnu ukendte sider af sit format. Med en knivskarp dribling satte han to mod- og tre medspillere af i eget målfelt. Resten af holdet skulle lige have banket rusten af efter sommerferiens strabadser og enkelte virkede decideret utrænede…….men alligevel blev det til 5 flotte mål – to i første og tre i anden halvleg. Fortsætter vi stilen på denne måde, kan vi slå alle hold i rækken.

Næste kamp: tirsdag den 19. august kl. 19.00 mod Brønshøj, Tingbjerg Bemærk! Kampen spilles på kunststofbane

Følgende har givet tilsagn: Vester – Birger – Bjørn – Laust – Torp – Søren – Allan – Gert – Jan P. – Bent J. – Erik

Afbud: Strøh – Yde – Henning

Tvivlsom: Torben M. – Niels Torp?

Vil gerne høre fra: Ole W. – Collaitz – John A. – John P. – Jan Ivar

AB savnede heldet mod Frem

AB – Frem BK  2 – 2 Mål: Laust 1, Søren 1 Tilskuere: 18.471 (EM var en hård modstander) Man of the Match: Deles mellem Birger og Søren Knæbind (forklaring følger)

Frem heldige med et point mod rækkens bedste hold “Ærgerligt, I ikke fik flækket nogle af de Frem’ere”, var holdleder, Gonners umiddelbare kommentar efter en kamp, som AB burde have vundet, når man vurderer spil og chancer. AB spillede en flot 1. halvleg med smukt kombinationsspil og tryk på modstanderne fra start. Godt mål af Laust, der iskoldt snød målmanden med et velplaceret indersidespark, til føring 1 – 0. Katten var tilbage i buret efter en inspirerende uge i Hamburg (??), og han var tydeligvis opsat på at vise, hvem der regerer i feltet. Gode og sikre indgreb skræmte mod- og medspillere lige indtil han, på bedste Batman-vis, kom flyvende vandret gennem luften med begge hænder knyttet foran sig i et sandt tigerspring, mens han råbte: -Ich habe, ich habe…… Desværre ramte han hverken bold eller modspillere, og hans spektakulære opvisning fusede lidt ud. Må sportsdirektøren foreslå Katten, at han anskaffer sig en Petr Chech-hjelm til efterårets kampe (husk at tage den rigtigt på!)?

Frem udlignede på et pissemål, men inden pausen bragte Søren Knæbind AB på 2 – 1 med sit knastøre venstreben , og det lignede længe kampens resultat, men desværre gik der lidt koks i det, da Frem lidt heldigt fik udlignet til slutresultatet 2 – 2. Katten var sagesløs. Måske lurede hans tidligere Batman-aktion i baghovedet, hvem ved? Mod slutningen havde Sportsdirektøren et hovedstødsforsøg, der burde havde givet mål, men marginalerne var ikke med AB denne aften på bane 1.

Alle spille en flot kamp (ingen nævnt ingen glemt), og hvis vi kan finde de samme takter i efteråret, ser det lovende ud.

Status efter foråret: Vi ligger på en 2. plads (pt. a point med B1903, som mangler en kamp) 5 vundne, 2 uafgjorte, 1 nederlag. Det giver 17 point og en målscore på 15-9. Målsætning for efteråret: Vi skal score flere mål, og forsvaret skal bare holdet niveauet – og så skal vi vinde hver gang!

Efter kampen hang lidt AB’erne lidt med hovedet ovenpå den flotte kamp, men det lidt sløje resultat. I restauranten ventede der derimod en overraskelse. Søren Knæbind havde inviteret fru Anna, Webmosteren og hendes mand på spisning ved et separat bord (tre retter med det hele på sponsorernes regning) og alene dét fik humøret hos resten af holdet på højkant, og stemningen steg til uanede højder, da Søren slog ud med armene og beordrede pandekager og is til holdet (på sponsorernes regning) og dermed bragte sit kandidatur til Man of the Match i spil.

Næste kamp er: onsdag den 13. august kl. 19:00 AB – Tårnby, Skovdiget.

God sommerferie Sportsdirektøren

Vigtig sejr i topkamp AB – Rødovre BK  2 – 1 (0 – 0) Tilskuere: 35.000 (fuldt hus) Mål: Ole W., Erik Man of the Match: Laust

Kampen var på forhånd klacificeret som en højrisikokamp og politiet havde af sikkerhedsmæssige årsager flyttet kampen fra Rødovre til Skovdiget for at slippe for de værste bøller fra Vestegnen. Kampen blev da også afviklet i god ro og orden myndigt ledet af den unge dommer Elvis (det hedder han faktisk). Eneste optræk til ballade var, når spillerne fra Rødovre skændtes og svinede hinanden til.

Kampen startede nervøst.  John A. blev ramt af en hjerneblødning og spillede 2 modstandere fuldstændig fri foran mål, og guderne må vide, hvordan de undgik at score i flere forsøg. Niels Torp fulgte godt op med nogle helt umulige kommentarer (læs: tilsvininger af sagesløse medspillere). Resten af halvlegen var Rødovre toneangivende, og vi var heldige med at gå til pausen uden mål i Steens kasse.

I pausen blev der strammet op, og med to scoringer af Ole Wanting og Erik Bruun efter flotte oplæg fra Søren hev vi en vigtig sejr i land. Ros til hele holdet for en flot anden halvleg, hvor vi med lidt mere skarphed i afslutningerne havde trukket os ud med en større sejr. F.eks. blev Man of the Match, Laust spillet fuldstændig fri foran mål, men fumlede i det og den kæmpestore chance løb ud i sandet.

Holdleder Egon var ikke helt tilfreds med indsatsen og havde følgende kommentar: “Der kommer til at rulle hoveder, hvis I ikke tager jer sammen. Jeg har kun respekt for Birger. Han ved, hvad fodbold drejer sig om. Det er sådan vi skal spille. Flæk dem, flæk dem!”

(Det lykkedes Birger få en Rødovrespiller til at forsvinde i slutningen af kampen. Efter en hård, men fair tackling forsvandt han mellem tasker, liniedommer og tilskuere og dukkede ikke op igen. Han er nu meldt savnet.)

Næste kamp: mandag den 16. juni kl. 19:00 AB – BK Frem, på Skovdiget

Bemærk: Efter kampen siger vi “God sommerferie” med 3 håndmadder til hver i restauranten (på egen regning).

Tilsagt: Katten – Birger – Torp – John A. – Laust – Allan – Søren – Erik – Ole Jørgensen – Ole Wanting – Sportsdirektøren – Torben Mærsk -John Nilsson

Alle skal melde tilbage til holdleder Egon, også Ole Jørgensen, Torben Marsk og John Nilsson

Afbud: Bent

Tvivlsomme: Ole W – Sportsdirektøren

Topkamp endte uafgjort

AB – B1903  0 – 0 Tilskuere: skuffende 26.244 Man of the Match: Katten

Varmen havde holdt en del tilskuere væk fra topkampen i SMART mellem rækkens duks, B1903 og AB. Uafgjort var på forhånd et godt resultat for os, og taktikken var lagt derefter. Koncentreret defensiv over hele linien. Men tit og ofte går det helt anderledes, end man på forhånd har forventet. Vi havde flere giftige tilbud til Torben M. , Laust, Erik og Sportsdirektøren som med lidt held havde givet os alle tre point mod forhåndsfavoritterne med Allan Michaelsen, Keld Christensen, Fl. Ahlberg, Jønsson, Lars Francker i spidsen. I første halvleg spillede vi klogt og holdt 03érne i et jerngreb, og når det kneb viste Katten igen sin store klasse med den ene feberedning efter den anden. Som kampen skred frem fik vi mere og mere tag i spillet, og i anden halvleg spillede vi med tålmodighed og stor kløgt, med en tilbagevendt Bent Jac. i en dominerende rolle som back, og en Kattekonge, der viste, hvorfor han er pt. Danmarks bedste målmand over 55 (med gigt i venstre knæ).  Alle 03érne halsede efter os med tungen ud af halsen slidt op en evigt kæmpende og solid midtbane, et forsvar der lukkede godt af og et angreb, der momentvis var farligt. Uafgjort var nok alt i alt et passende resultat, når man tænker på, de chancer Katten reddede.

Den debuterende holdleder, Gonner var dog ikke helt tilfreds og havde følgende kommentarer efter kampen: “Hvorfor flækkede i dem ikke –  min svigermor på 84 kunne have slået den ind med sin defekte æggestok!”

Næste kamp: AB – Rødovre BK,  torsdag den 12. juni kl. 18:00 på Skovdiget

Holdet vil blive udtaget i løbet af ugen.

Afbud: Katten

Følgende skal melde sig klar til vores nye holdleder: Collaitz, Søren, Birger, Ole W.

Hilsen fra en stolt Sportsdirektør

Stolpe ind for AB………

AB – HIK  2-0 Mål: Thomas J. Jakobsen. 1, Erik 1 Tilskuere: 16.901 Man of the Match: Birger

Et vinderhold har som regel også al heldet. Og det gjaldt også kampen mod et stærkt HIK-hold, som i de første 10 min. havde to skud på stolperne ved HIKs normale 2. holdspiller venstrewingen, Stefan Grün. Efter en lidt svingende start kom AB foran 1 – 0 ved Thomas Jakobsen med et tørt spark tæt op ad den ene målstolpe efter et smukt opspil. Således var der lidt at snakke om i pausen, hvor holdleder Egon Friis gav nyttige fiduser fra sin egen “karriere”: “Bare flæk dem!”.

Målchancer var der ikke mange af til AB, men vi formåede at udnytte dem med klinisk præcision. Efter et mønsterangreb blev Erik spillet fri i højre side, og han svigtede ikke. 2 – 0 var en realitet, som holdt kampen ud. Katten var som sædvanlig her, der og alle vegne. I slutfasen hev han lige en TV-redning op af lommen, og som om det ikke var nok, snuppede han også et forsøg fra Niels Torp helt oppe i trekanten. Kampens helt store spiller var dog Birger, der fuldstændig pillede pynten af HIKs angribere. Hård, kontant, men ikke over stregen….En pragtpræstation! Kentorp, der er vendt tilbage efter et års pause spillede højre back som en anden Jan Larsen, der huserede på pladsen i 60’erne. John A. viste prøver på sin alsidighed. Om bolden kommer til højre eller venstre ben spiller ingen rolle. På midten styrede Søren og Allan begivenhederne sammen med Erik og Thomas, og det tandløse angreb med en småskadet Wanting og sportsdirektøren nåede ikke rigtig farlige.

Næste kamp: mandag den 2. juni kl. 19:00 AB – B1903, Skovdiget. Mødetid: 18:30.

Følgende er tilsagt: Katten, Erik, Torp, John A., Kentorp, Allan, Ole, Henning

Afbud: Søren, Thomas J., Birger

Vil gerne høre fra: Collaitz, Strøh, Gert, Jan P., Laust, Bjørn, Knud, Steen L., og hvem der ellers har lyst….

PS! Notér jer lige, at I skal melde jer hos vores holdleder Egon “Gonner” Friis Egon egon@post9.tele.dk

OBS! Kampen mod Rødovre den 12. juni er flyttet til AB og spilles kl. 18:00 på bane 4, så nogle af os kan nå at være med til at fejre Lavettens 60 års dag. Vi spiller så den omvendte kamp i Rødovre til efteråret.

Jeres Sportsdirektør

Katten reddede 3 point

B93 – AB  1 – 2 Mål: ? Tilskuere: 2.876 ( det var dårligt vejr) Man of the Match: Katten

Det var Katten her og der og alle vegne i kampen mod B93, som vi traditionelt har det svært imod, især når Jens Kolding er med. Han var heldigvis ikke udtaget til kampen. AB kom godt fra start med Søren Knæbind i en usædvanlig offensiv udgave. Gang på gang stødte han frem og forsøgte sig med sit hårde, og upræcise skud fra alle vinkler. Søren var helt og køre og totalt overgearet fra start og kun en påtale fra dommeren fik Søren lidt ned på jorden igen. Helt fremme var vi ramt af afbud, som på forhånd lagde op til en katastrofe, men Laust var i mangel af bedre sendt helt i front og med hans veludviklede teknik og hovedspil, var han en konstant trussel. Midtbanen bandt som sædvanlig kæderne sammen og Torp, Birger, Duun, Bjørn og John sørgede for at lukke af i forsvaret, og i målet var Katten ikke mindre end fremragende. Han er sjældent set bedre. Lynhurtige reflekser, lange udspark, præcise udkast kombineret med nogle frække driblinger i feltet gjorde hans præstation til aftenens helt store oplevelse. Midt i anden halvleg fældede Birger brutalt en modstander, og dommeren dømte korrekt straffe. Katten gjorde sig klar, satte sit tyggegummi fast på den ene målstolpe, og kastede sig som en panter til den rigtige side. Bolden blev suget ind i hans store næver og lynhurtigt var han oppe og sætte et kontrangreb i gang med et kast langt over midten til Laust, som desværre fumlede med bolden og løb den ud over baglinien. 1 – 2 var således stillingen indtil 2 minutter før slutfløjtet. Alt var under kontrol. Pludselig mistede Søren bolden i en helt ufarlig situation, og en B93’er havde frit løb mod mål. Katten var nu helt alene  – mand mod mand. Som i en cowboyduel. Hvem trak først? Og hvem trak det længste strå? Publikum var målløse, alle stirrede på Katten og hjemmeholdets angriber….En hurtig bevægelse mod højre og så faldt skuddet!………På et splitsekund lå Katten helt ude ved den fjerneste stolperod og holdt bolden skruet fast i handskerne. En pragtpræstation ud over det sædvanlige. Publikum måbede, og man hørte “Gordon Banks” blive mumlet fra mund til mund….

Således endte kampen. (Referatet er indtelefoneret af Katten)

Sportsdirektøren Struga, Makedonien

Skovshoved smadret af godt spillende AB

Skovshoved – AB  1 -3 Mål: Jan P. 2 Gert 1 Tilskuere: 3257 + den royale familie og 22 hjorte Man of the Match: Jan P.

Der var fornemt besøg til kampen på Tårbæk stadion, idet Dronningen i spidsen for sin familie og undersåtter overværede kampen med kikkerter fra Eremitageslottet, og de blev vidne af en fremragende kamp af AB. Hurtigt sad vi på spillet og broderede smukt rundt på den lækre, men lidt hårde, bane lige indtil Jan P (Jernmanden) med et pragtskud overrumplede Skovshoveds målmand med et smukt skud i det fjerneste hjørne. Kort efter øgede vi til 0-2 på et af de smukkeste mål i Dyrehaven. Bolden blev flyttet rundt på banen i geometriske mønstre, og endte til sidst for fødderne af Jan P., der koldt og kynisk hamrede bolden ind ved fjerneste stolpe. Det er her fodbold bliver til kunst. Efter sigende havde Dronningen spontant jublet med ordene: – Hvor er det dog et fascinerende spil! Og Prins Henri skulle have tilføjet: -Hvem er ham med de pæne ben? Det blev 0-3 ved et meget omdiskuteret mål efter hjørnespark, hvor Müller først fik skovlet bolden op på overliggeren og derfra ned for fødderne af Gert, som kunne have pisset bolden ind, hvis han ellers havde været trængende. Skovshovedspillerne var nu i chok, og protesterede voldsomt, men de kendte åbenbart ikke off-side reglen, Kort efter reducerede Skovshoved på et noget tyndt mål, hvor Italiens-pasta-hjemvendte Katten var fuldstændig prisgivet af et tøvende forsvar. I anden halvleg blev vi sat under pres, men en mandfolkeindsats af samtlige ABere gjorde, at vi kunne trække os tilbage med en fortjent sejr.

Vi er med igen efter svipseren mod Brønshøj og kan holde en lille pause med god samvittighed.

Næste kamp: Onsdag den 21. maj kl. 18:00 B93 – AB. Mødetid: kl. 17:30 Svanemøllen (kunststofbane)

Tilsagn fra: Katten – Erik – Torp – Bjørn – John A. (tøjet) – Laust – Søren – Allan – Gert

Afbud: Jan P. – Sportsdirektøren

Vil gerne høre fra: Knud Møller – Collaitz – Birger – Søren Brandt – Duun – Yde – Ole Wanting

Venlig hilsen Sportsdirektøren

Bittert, og alt for stort nederlag til Brønshøj.

22-04, 2008

AB – Brønshøj  1 – 4 Mål: Müller 1 Tilskuere: 24.809 Man of the Match: Ingen

Efter at have været inde i en sand stime af sejr (-ental), kom vi eftertrykkeligt ned på jorden igen. Den flotte indledning på sæsonen havde vagt stor tilskuerinteresse, men skabte kaotiske trafikale problemer på motorvejsnettet, så en stor del af tilskuerne ikke havde indfundet sig på Skovdiget Stadium, inden AB var bagud 0 – 2 på noget forfærdeligt koks i forsvaret. Op til kampen var 5 mand fra sidst skiftet ud (den nye ledelsesstil kræver disciplin af spillerne), men det var nok ikke en god ide (Never change a Winning Team). Collaitz ville gøre skaden god igen og forsøgte sig med et prærietræk fra egen banehalvdel og kurs direkte mod mål tværs gennem 3 modstandere. Fatalt, og med en hævet ankel til følge. Ind med Vagn Ludvig og omrokering i forsvaret. AB fik igen lidt greb om kampen, og en reducering ved Müller (et rigtigt Müller-mål) skabte fornyet håb, og det blev da også til flere gode forsøg, men det var som om Brønshøj havde lidt mere krudt i kanonen, selvom vi var pænere i tøjet, og mod slutningen lukkede og slukkede de med 2 mål. Nederlaget var vel i orden, men lige i overkanten, og tilskuerne var ikke sene med at true spillerne med røvfuld, så politiet måtte eskortere dem til omklædningsrummet. Vi havde håbet på lidt hjælp fra dommer Kentorp, og betalte ham godt, men det blev ved håbet (han dømte i øvrigt fremragende). Ingen – absolut ingen gjorde sig fortjent til at blive Man of the Match. Tættest var Gert B., da han tilbød at vaske tøjet.

Næste kamp: Onsdag den 30. april kl. 18:00 Skovshoved IF – AB. Bemærk, at kampen spilles på Tårbæk stadion, Springforbi, Trepilevej 9, Klampenborg (ved Eremitagen).

Følgende har sagt ja til at spille: Katten – Collaitz – Torp – John A. – Laust – Søren – Allan – Gert – Henning

Mangler svar fra: Søren Brandt – Bjørn – John P. – Bent Strøh – Birger – Erik – Yde

2008-04-16
Flot sæsonstart – Tårnby lammetævet 0 – 3 ABs supermasters fik en flyvende start på 2008 sæsonen med en sikker sejr over Tårnby, som vi ellers har haft vores hyr med i de seneste år. Vi satte os hurtigt på kampen og spillede flot og målsøgende. Hele og halve chancer blev misbrugt, indtil Erik Bruun tog sagen i sin egen fod og hamrede bolden ind til 1 – 0. Okay, målmanden halvklarede, men han var reelt chanceløs. Derefter gik vi lidt ned i kadence halvlegen ud. I pausen blev der justeret og Søren Knæbind kom ind, Søren Brandt gik ud med en mindre skade efter en overbevisende præstation og senere sagde John A.også farvel efter mesterligt spil som venstre back. Søren Knæbind, Allan Møller og Laust fyldte godt i maskinrummet (som det hedder, når man vil være lidt smart). Duun passede kassen, så Katten godt kan begynde at ryste i bukserne (han har jo rystet på hænderne i mange år), Birger gjorde, som sædvanlig stort indtryk modstanderne, og satte sit aftryk på kampen (og på en del af Tårnby-spillerne), Bjørn og Yde fandt hurtigt sammen og gav ikke noget væk, Laust var løbestærk og stod bag mange angreb og fremme var Collaitz hyperfarlig sammen med Gert og Müller på skift…….. men Erik Bruun gjorde det umulige….han scorede 2 mål i samme kamp!. Det andet mål, som reelt afgjorde kampen, var en ren perle – lige efter bogen! Og i slutfasen slog Knæbind det sidste søm i Tårnby-kisten med en sikker scoring på straffe (som Collaitz havde filmet sig til?). Alt i alt en strålende start på en svær bane og med en bold uden luft. Vi vil have mere det resten af sæsonen! Man of the Match: Erik Bruun ( 2 mål i samme kamp – uhørt!) Næste kamp: Mandag den 21. april kl. 19:00 AB – Brønshøj på Skovdiget. Mødetid 18:30. Følgende er tilsagt: John A. – Bjørn – Yde – Birger – Laust – Allan – Søren – Collaitz – Gert  – Henning Afbud: Erik – Søren Brandt – Duun Meld tilbage til Sportsdirektøren ( på mobil 40353915 da jeg er i sommerhus til søndag) eller Laust (mail): Claus Nørfeldt – Niels Torp – Bent Jacobsen Hilsen Sportsdirektøren