2007

ab-fodbold

Henning Kurland: Målmandsranking 1

Målmandsranking 2006
 Af Henning Barthez Müller Terruzzi Kurland 
Nu er alle idrætspriser efterhånden blevet uddelt: Årets sportsmand, Årets talent, Årets fodboldspiller, Årets mål, osv. Overtegnede vil da ikke holde sig tilbage med at offentliggøre årets (2006 red.) ranking på udvalgte pladser på Storkøbenhavns bedste Masterhold. Og hvorfor ikke starte med den vigtige plads: Målmandsposten.
Der har været hård kamp om pladserne, men heldigvis råder vi over et utal af klassemålmænd, og nogle må naturligvis bide skuffelsen i sig og føle sig forbigået, men sådan er det jo, når konkurrencen er så ubønhørlig hård.
Rankingen er ikke en kåring, men en objektiv registrering af det aktuelle styrkeforhold klassemålmændene imellem, og om en måned ser det måske anderledes ud. Summa sumarum skal vi glæde os over, at vi råder over mange super gode målmænd, men desværre er der kun plads til de 10 bedste på listen.
Målmandsranking januar 2007
1. Henrik Lønhart
2. “Lange”
3. Henning “Barthez” Kurland
4. Keld Romer Larsen
5. Allan Bidsted
6. Klaus Nørfelt
7. Steen Christensen
8. Tommy Kvist Andersen
9. Vagn Ludvigsen
10. Henrik “Katten” Vestergaard
Kommentar.
Der har allerede været et par henvendelser fra utilfredse kandidater på og uden for listen. For en enkelt har det været så svært at acceptere rankingen, at han er blevet indlagt på Montebello Genoptræningscenter, hvorfra billedet er taget.
Nominerings komiteen / v. Barthez

Tilbage til toppen