2011

ab-fodbold

Henning Kurland: Referat af spillersamtaler på 55+

Spillersamtaler – nu også hos SUPER MASTER/55+

Efter en forårssæson med et rimeligt resultat (top 4) er ledelsen dog ikke helt tilfreds. AB’s Supermasters vil være nr. 1 og årsagen skal findes.
– Efter en forårssæson med et rimeligt resultat er vi dog ikke helt tilfredse med resultatet. Vi vil være nr. 1 og årsagen skal findes, udtaler de fire styrmænd i munden på hinanden.

Alle professionelle hold har efterhånden indført spillersamtaler, og det har juntaen bag Supermasters derfor også følt sig presset til.
S. Knæbind foreslog, at hele holdet skulle samles i rundkreds til en samtale om helbred, psyke, kost, ferieplaner, holdning til spillestil, taktik, træningsindsats og mere i den dur. Forslaget blev imidlertid nedstemt med 0 stemmer for og 4 imod.

I stedet blev man enige om at stille samtlige spillere følgende spørgsmål:

Spørgsmål 1.
Hvem er skyld i, at vi ikke ligger nr. 1?

Her er et udpluk af samtalerne:

Henrik Katten (på en skrattende mobilforbindelse)Det er forsvaret skyld, når der scores. Aldrig målmandens. Jeg har ikke været i nærheden af bolden, og så skal jeg skal lige vænne mig til at råbe: ”Jeg har!” Det har jeg nemlig aldrig prøvet før….……..og så skal jeg bruge de snævre driblinger i og uden for feltet meget mere. Det kan være et farligt våben……… (forkortet af red.).

Henrik Duun: Det er Kattens skyld! Han råber hele tiden: ”Jeg har!……… og så er det jo bare om at dukke sig.
Selv har jeg fået ros for mine gode indlæg. De er lige i øjet, siges der. Jeg har også fået lavet dem hos en bandagist.

Birger Benbrækker: Det er i hvert fald ikke mig. Jeg har været skadet i lang tid efter en mislykket tackling, som ødelagde mit ene knæ. Når jeg kommer tilbage ved jeg nøjagtig, hvordan man gør en modstander ukampdygtig.

Jørgen Collaitz: Det er ikke Kattens skyld, at mine lange afleveringer ikke ligger præcist hver gang………og dog!

Niels Torp Benbrækker: Det er Kattens skyld! Men der er også for mange tøser med. Vi skal have flere mandfolk på holdet. Mindst 30.

Niels Remmer (som ikke har spillet så mange kampe endnu): Jeg har jo ikke spillet så mange kampe endnu, men det er tydeligvis Kattens skyld! Han råber jo hele tiden ”Jeg har!”, også selv om vi ikke er kommet på banen endnu. Det virker altså mærkeligt, især når man, som jeg, ikke har spillet så mange kampe endnu.

Laust Indurain: Det er helt klar Kattens skyld. Det ligger helt fast! Ene og alene Kattens skyld. Mere er der ikke at sige om den sag.

Søren Knæbind: Det er ikke Kattens skyld alene. Dommerne har også været dårlige. I hvert fald én af dem. Vi vil have nogle bedre dommere!

Gert Brun: Jeg ved ikke hvis skyld, det er. Jeg når aldrig med hjem, så jeg aner ikke, om det er forsvarets eller Kattens skyld. Jeg tror nu mest, det er Kattens.

 Bjørn Larsen: Jeg vil jo ikke være en dårlig kammerat og skyde skylden på en medspiller. Nej, det vil jeg ikke! Det får I mig aldrig til. Det er imod mine principper og min moral. Det vil ikke være fair. Det er ikke en enkelt spillers skyld, at der scores for mange mål mod os – det er hele holdets skyld. Hva’?…… Bliver jeg sat af holdet? Okay! Så må det være Katten.

Erik Langløber: Det  hmm…er svært hmm..at siige moget gonkret hmm…om, når man ar hmm..en småkage i munnen……………. Kattens!

Søren Brandt: Det vil klæde Katten at påtage sig skylden. Vi andre kan ikke gøre mere, end vi gør.

Michael Lønhart (var forhindret af en vigtig golfmatch i Spanien, men sendte uopfordret denne sms): Mit handicap er røget op på 33. Det er Kattens skyld.

John P.: Mine briller har været dugget hele foråret p.g.a. vejret, så jeg har ikke set så meget, men det undrer mig, at vi spiller uden målmand. Jeg skal ikke blande mig i taktikken, men det virker underligt.

Allan Møller: Jeg har været skadet det meste af foråret fordi Katten lossede mig ned under opvarmningen til den første kamp. Siden har jeg kun været med enkelte gange, og det samme gentager sig. Katten skal lige hen og losse mig i lysken under opvarmningen. Hvorfor griber sportsdirektøren ikke ind?

Ole Wanting: Jeg har jo ikke spillet så mange kampe………(forkortet af red.)

Thomas Krølben: Aner det ikke, men hvorfor kommer der ikke nogle løse damer til kampene, så man kan få etwas auf der Dumme?

Dr. Spin: Vi har klaret os meget bedre end forventet. Vi har stået sammen som et hold og taget én kamp ad gangen. Nu ser vi fremad og forsøger at gøre det endnu bedre til efteråret. Det bliver helt sikkert en stor udfordring, men vi er klar til at yde, hvad der skal til. Det er de små marginaler, der er afgørende, og vi har respekt for alle vores modstandere……………(forkortet af red.). På spørgsmålet om skyld, kan man ikke entydigt lægge ansvaret på en enkelt spiller. Fodbold er et holdspil og der sker fejl – også individuelle fejl. Det må man bare erkende og leve med. Sådan er det bare. Hvis man ikke vil……….(forkortet af red.).
Ser vi på forårssæsonen som helhed………(forkortet af red.). På Supermaster har vi spillet efter et fastlagt koncept, der er…………. (forkortet af red.).
Skal man pege på en enkelt spiller…………. (forkortet af red.)……………..Katten!

God sommerferie

Dr. Spin