26: MASTER-turneringer

ab-fodbold

SUPER MASTER/55+ sommer 2010

SUPER MASTER/55+ sommer 2010

 Hvidovre – AB: 0-1

På en bane i Hvidovre, der mest lignede et rimeligt underlag for en månelanding på Mars, til spillede SUPER MASTER/55+ sig en fortjent sejr på 1-0 over nogle ’gamle mænd’. Vi skulle dog MEGET langt hen i kampen, før sejren var i hus. Spildominans, boldbesiddelsen blev målt til 69% i ABs favør, 4 stk. 75%-chancer og 3 stk. 100%-chancer blev ikke omsat til scoring efter fortjeneste – først da en klodset Hvidovre-forsvarspiller var ved at falde i eget målfelt lykkedes det at score – altså et selvmål!!!!! Man må græmmes …….

Fortjent var sejren dog – indstilling og fighterånd bestemt også på plads, men målfarlige er vi ikke altid – den ros skal vi ha’!

Duun spillede med stor overbevisning i det centrale forsvar og Søren B. kæmpede IGEN eksemplarisk på midtbanen – D’herrer deler æren: AB-Men-of-the-Match.

I fravær af Katten spillede Steen med stor sikkerhed, især ved stillingen 0-0 redder han os med en effektredning. Katten havde modtaget en ’urgent SMS’ fra sit andet domicil Il Campisto ved Gardasøen. Sidst han var dernede, det er ganske få uger siden, blev han jo udråbt som æresgæst på pladsen af selveste Berlusconi med tilhørende visse ’beføjelser’, som kun Katten og Berlusconi kender. Han nåede dog også at male sit rækværk rundt campingvognen på den igennem mange (32!!) år faste og til Katten nu for altid reserverede plads. I år blev han grundet en ny EU-regel om hækhøjde kommanderet til pladsen nu-og-her. Regulativet bestemmer, at hække rundt en campingvogn ikke må overstige 132 cm., og da kattens hæk er målt til 135 cm. SKAL den klippes nu! Derfor hans fravær – vi håber, alt er i skønneste orden.

Ellers kan det berettes, at personale- og logistikchef H. Kurland nu har gennemført alle de individuelle personale- og spillersamtaler. I fælleskabets ånd (vi står sammen som et team) har QUATTROFONIEN valgt at offentliggøre konklusionerne – kommer på hjemmesiden snarest. Meget spændende læsning – måske ikke så overraskende…….

Go’ sommer til alle 55+ere – næste kamp er 15. aug. og husk, ingen er forhåndsudtaget!

SH


Tophold viste ingen nåde AB – B93 0-2 (0-2) Man of the Match: John P. Tilskuere: 42.366 (stadionrekord)

Det var en kamp mellem top og bund på den velfriserede bane 1. Rækkens suveræne tophold, B93 i stærkeste opstilling, var dog en for stor mundfuld for hjemmeholdet, der trods alt fik vist gode takter og ydede ganske god modstand kampen igennem. Allan Møllers gamle klub var et “rigtigt” fodboldhold med en række dygtige spillere i glimrende form, og allerede efter 10 min. kom den første scoring efter en lang aflevering bag forsvaret til evigunge Jens Kolding. Katten reddede i første omgang, men var chanceløs på returen. Senere blev det 0-2 og det holdt kampen ud. Alt i alt en godkendt indsats, men B93 var det bedste hold.

Efter kampen var der afslutning og spisning med deltagelse af en stor del af de mange tilskuere, der havde hørt, at der var gratis mad – ugle i sovs – og øl. Der fik de godt nok en lang næse! Katten opkrævede på stedet et svimlende beløb, dog ikke af æresgæsten, Erik Hagensen, og Søren Knæbind havde på eget initiativ indkøbt en pokal til årets spiller, Bjørn Larsen, der har været en stabil krumtap i forsvaret, indtil en skade satte ham ud af spillet. Laust gjorde som sædvanlig grin med de fleste på holdet og afslørede også interne magtkampe i ledelsen, den såkaldte Quadrofoni. En skamplet på dansk fodbold. Hvor længe kan disse mafia-bosser styre et af de stærkeste hold i Supermasters med så ringe et resultat?

John P., skolelæreren fra Fr.sund, blev kampens spiller og modtog under øredøvende jubel en heldragt i Latex fra firmaet “Sexe en français avec des animaux”.

Sæsonen 2009/2010 har været et mellemår, hvor mange unge spillere har fået chancen bl.a. Bent Smeen, og så ved man, at præstationerne svinger fra kamp til kamp. Efteråret har dog været opløftende og mon ikke, vi vender tilbage med fornyet styrke i den kommen sæson, hvis altså:

 • Katten holder sit niveau og nøjes med at bagtale Laust og Knæbind fra Sportsdirektionen
 • Heilesen eller Sten C. får slået Katten af, eller bare slået ham!
 • Erik Bruun lader være med at brokke sig hele tiden – det er ulideligt at høre på
 • Bjørn får et nyt ben
 • Birger lærer at tackle igennem
 • Torp tager sig sammen, og spiller selvom det regner
 • Allan Møller redder Amagerbanken – skide vær med Amager
 • Knæbind holder kortere oplæg, som alle kan huske og forstå – og holder op med at bagtale visse medlemmer af Sportsdirektionen
 • Laust holder op med at bagtale Katten og et andet medlem af Sportsdirektionen
 • Gert Brun bliver fast mand som højre back, på midtbanen eller på bænken
 • Ole Wanting svarer på mails og holder op med at ryge under kampene
 • Thomas Kentorp koncentrerer sig om at score
 • Pylle bliver fast mand og undgår fibersprængninger i venstre læg, venstre baglår, højre læg og højre baglår
 • Søren Brandt spiller sig til en fast plads
 • Lavetten begynder at svine dommerne til – også når de dømmer dårligt
 • Collaitz kommer sig over sit sommer-lumbago
 • Duun ikke er ude at rejse hele tiden
 • John P, skolelæreren fra Fr.sund, får anskaffet sig nogle dugfrie briller til vintersæsonen
 • Michael L. opgiver golfen og koncentrerer sig 100% om fodbolden
 • Jan P. overvinder sin skade (og ikke et ord om sovs og kartofler)
 • Den gamle Redacteur, og eneste pålidelige medlem af Sportsredaktionen, bliver spillet noget mere – både i fødderne og i dybden

Billeder fra afslutningsfesten på: Tjønser-billeder > Fester og fødselsdage > SUPER MASTER/55+ afslutningsfest 4. okt. ’10. Tak for mange hyggelige timer sammen

Sportsredaktionen


 

AB SUPERMASTER/55+ 2010 

DATO / Kl.

KAMP

RESULTAT

MÅLSCORERE

MAN OF THE MATCH
1204 / 19.00 AB – HIK

0-2

 

Birger C.
2004 / 19.45 B. 1903 – AB

2-1

John P. Erik B.
2604 / 19.00 AB – Skovshoved

1-0

Stig H. Stig H.
0605 / 18.00 Rødovre/FA 2000 – AB

4-2

Erik B. 2 Erik B.
2605 / 18.30 KB – AB

2-1

Stig H. Stig H.
3105 / 19.00 AB – FREM

0-3

Allan M.
0806 / 18.00 B. 93 – AB

5-0

 

 
1406 / 19.00 AB – AB Tårnby

3-1

Jørgen C. / Michael L. / Henning K.  
1808 / 20.00 HIK – AB

1-3

John P. Niels T.
2308 AB – B.1903

1-7

John P. Søren B.
0109 / 19.00 Skovshoved – AB

1-1

Søren H. Henning K.
0609 / 18.45 AB – Rødovre/FA 2000

3-1

John P. 2 / Søren H. 1 Henrik V. / John P.
2009 / AB – KB

0-0

Henrik V.
3009 / 17.30 FREM – AB

3-1

John P.
0410 /  17.30 AB – B.93

0-2

John P.

 


Spændende kamp endte uafgjort AB – KB 0 – 0 Man of the Match: Henrik Katten Vestergaard Tilskuere: 34.233 plus et råberkor

Endnu en glimrende indsats af AB, som primært kæmpede for at holde nullet mod et bevægeligt og velspillende KB-hold, der med rette kunne føle sig snydt for en sikker sejr. Det ene angreb efter det andet bølgede frem gennem hele kampen, men opildnet af et gevaldigt råberkor bestående af nogle smådrenge bag Kattens bur holdt humøret oppe. “AB, AB, AB…” gjaldede det ud over anlægget afløst af “Nøøøøøjjj…”, når Katten sikkert greb ind med mesterredninger. End ikke et elegant straffespark begået af Birger kunne KB omsætte i mål. Katten var gået til den forkerte side (som sædvanlig), men bolden ramte stolpen. Vi var dog ikke helt chanceløse. Michael havde et frispark på stolpen – Lavetten fyrede raketten af nogle få centimeter fra trekanten –  Bjørn kunne have headet et hjørne ind, men han valgte at lukke øjnene og dukkede sig – John var alene med målmanden, men desværre med samme ærgerlige resultat. Stor fightervilje hele vejen rundt, men minus for alt for mange sløsede afleveringer i afgørende situationer. Katten havde en travl aften på og ikke mindst uden for banen med at sætte hold, lave regnskab, skaffe fløjte, bolde, øl……og lave TV-redninger. Midtbanen med Pylle som værkfører havde også nok at gøre med at dække op, og fremme sloges John og Den gamle Redacteur for at holde lidt på bolden. Optakten til kampen var ikke optimal. Dommeren var forsinket, så en skadet Allan Møller måtte sætte spillet i gang og dømme de første 7 minutter med stor myndighed. Bankdirektøren har en stor fremtid foran sig i sort tøj. Større end som spiller! Ole Vandspand så vi ikke noget til denne aften.

Den gamle Redacteur


FORLØSNING !

AB  3   Rødovre/FA 2000  1

Tilskuere: 1

Endelig blev det til en sejr til ABs 55+ – og endda en velfortjent af slagsen – da et sammenbidt og motiveret AB hold slog Rødovre 3-1. 2 super afleveringer fra henholdsvis Michael L og Steen L i hver halveg blev omsat på energisk og sikker vis af John til mål. Suppleret af et straffe, tilkæmpet af Jan P, og sikkert sparket ind af Søren “Knæbind” – “jeg er alene på cykeltur” – Hansen, gav 3 kolde i kassen og 3 point på kontoen. Den koncentrerede indsats blev kun forstyrret alvorligt af et enkelt kiks i opdækningen ved et Rødovre dybdeløb, som gav dem scoringen til stillingen 2-1 lige før pausen.. Øvrige Rødovre forsøg tog Katten sig af på sikker og overbevisende vis. Alt i alt en fin indsats og en god sejr på en rigtig god bane 7.

Alle spillede en fornuftig kamp og kan være deres indstas bekendt. To spillere lyste dog særligt op i hver ende af banen: Katten og John.   De sikrede sejren og deler derfor værdigheden som men of the match.

Pressetjenesten


AB havde fortjent bedre end uafgjort 1-1

Kampen på udebane mod Skovshoved endte 1-1, hvilket Skovshoved kunne være bedst tjent med. Indrømmet – de styrede spillet de første 10 min., hvor de også kom foran 1-0 efter tre AB fejl inden for 10 sek., men langsomt og vedholdende kom AB ind i kampen med roligt og velovervejet pasningsspil, der førte til adskillige chancer, som dog alle blev mesterligt reddet af en særdeles veloplagt Skovshoved-målmand.

Gode vibrationer og positiv karma i pausen – lad os fortsætte med det vi kan – teknisk AB-pasningsspil. Endnu flere chancer og to straffespark til AB. Det første blev ’tordnet’ ind af Søren Knæbind (der skulle målfoto til, for at se om bolden var inde over stregen). Ved det andet straffespark havde Chef-Katten ikke tillid til, at samme skytte kunne score endnu engang, så han udpegede en anden, som desværre sparkede bolden en halv meter forbi den forkerte side af stolpen.

Således 1-1 i en kamp, AB skulle have vundet.

Bedste AB-spiller ønskede i denne kamp at spille anonymt, næstbedste var Henning venstre back, der således bliver AB-man-of-the-match.

Næste kamp er på mandag den 6. sept. kl. 18.30 på AB mod Rødovre/FA 2000.

Sportschefen


STOP DEN ULIGE KAMP !

AB  1      B 1903  7

 Når AB og B 1903 mødes i 55+ rækken, er der altid tale om seværdige kampe mellem 2 ”spillende” hold – og med B 1903 som vinder. I foråret vandt B 1903 en snæver sejr 2-1, men på en regnvåd bane på ABs anlæg var der i aftes ingen pardon. Ganske vist kom AB foran 1-0 ved John P som et resultat af en glimrende AB start – men kort tid efter satte 03erne Keld Christensen og Lars Francker på banen i stedet for to uskarpe ældre herrer – og det ændrede balancen afgørende. 03erne spillede deres kendte flydende spil og var effektive foran mål. 1-4 ved pausen og Jørgen C skadet. En smule omrokering – aftale om at forsøge at komme ind i spillet – flere pæne chancer, enkelte store, men ingen mål. Til gengæld 3 i vores ende. Det så til tider legende let ud for 03erne.

Klasse fornægter sig ikke – og der var klasseforskel, selvom AB faktisk spillede klart bedre end i efterårets første kamp mod HIK.

Henning var tilbage – hvilket man ikke kan sige om Niels Torp, som aldrig dukkede op – men i omklædningsrummet var der enighed om, at vi må betragte sæsonen som en ”mellemsæson” (!) og at det nu er tid til at spille nogle af de unge talenter ind på holdet, hvem det så er !

Man of the match: Søren Brandt. God indsats mod overmagten.

Pressetjenesten

 

Fra: Henrik Vestergaard [mailto:hv@jacobil.dk] Sendt: 20. august 2010 10:35 Til: Laust Joen Jakobsen; Søren Hansen; steen@handi.dk; Henning Kurland; duun@postkasse.com; collaitz@private.dk; Bjørn og Lotte Larsen; bch@bkmed.dk; niels@lokalavisen.info; Gert Brun; erik.bruun.hansen@omxgroup.com; allan.moeller@amagerbanken.dk; stig@herlet.dk; ml@lonhart.dk; sten.lawaetz@dexia.dk; jpll@sol.dk; s.brandt@mail.tele.dk; johnp@sol.dk; thke@okf.kk.dk; Jan Petersen; ow@owanting.dk; Bent Jacobsen; Peter Heilesen Emne: SV: SUPER MASTER/55+

Kampen om overlevelse er i gang .

Nu gælder det AB-B1903 på AB på mandag den 23.8-2010

 Mødetid 18,30

Følgende er udtaget og har allerede givet tilsagn.

Henrik V,Michael L, Søren Brandt, Bjørn Larsen,Niels Torp,Henrik Duun, Laust Jakobsen, Allan Møller, Steen Law, John P, Jørgen Collaitz, Erik B, Birger C.

De bedste hilsner fra

Katten


SKIDT START PÅ EFTERÅRET FOR ABs SUPERMASTERS

HIK  3    AB 1

Flot nyt tøj og en god stemning før kampstart rakte ikke til point mod HIK, som 55+ ellers har haft et godt tag på de seneste kampe. Godt AB spil fra start medførte en føring efter et fint pres mod HIKs mål. John havde sidste AB fod på bolden, som blev rettet af og ind i målet af en venlig HIK forsvarer. Men koncentrationen svigtede. Afstanden mellem kæderne for stor – og pludselig stod Jørgen C alene tilbage med bolden, som han nok burde have ekspederet ud af Gentofte kommune, men tabte. 1-1. 2-1 inden pausen på et hovedstød. Efter pausen spillede AB bedre. Kortere afstand mellem kæderne og masser af spil. Men man er jo ikke ABer for ingenting – dvs. masser af pænt spil men stort set ingen chancer. Det skal dog lige nævnes, at Jørgen C, som var flyttet i angrebet, blev spillet helt blank – men missede. Ærgerligt for 2-2 kunne have rystet HIK afgørende i en god AB periode. Nå ja – så blev det 3-1 i stedet. Vi vandt på stilkarakteren, men det gælder vist kun i skøjteløb (homosport) og ikke i fodbold for rigtige mænd.

Ny kamp mandag mod B 1903. Ny udfordring venter.

Man of the match: Niels Torp for en god og koncentreret indsats i hele kampen.

Pressetjenesten


 

Det må være Deres udsendte (Smeen) tilladt i disse VM-tider at trække nogle paraleller. Når man har siddet foran sin 28” og set disse ”fantastiske” personer i et hæsblæsende tempo under VM i fodbold i en infernalsk larm spille fodbold. Så er det en lise for sjælen at komme til Skovbrynet og overvære en kamp i en fredsfyldt atmosfære med skønne omgivelse og en velsignet ro,  som også har forplantet sig til banen hvor selv den debuterende dommer magter at følge med i ”tempoet” fra sin solide position i midtercirklen. Her kan alle følge med, dog er der ingen Slow motion optagelser, men det er heller ikke nødvendigt, alle tilskuerne 3 (Erik B, Gert B. og deres udsendte) ny rekord, har ingen problemer med at opfatte hvad der sker på den flotte grønne ”svær”. Fra træner/manager side var der fra starten lagt op til en meget aggressivt stil med sikker boldføring rundt i kæderne, det betød så at Jørgen C. (Hestbæk) blev ofret på taktikkens alter, til fordel for tumlemusen som i en officiel kamp fik lyst til at lufte sin jubilæumsgave fra Dansk Cricket Forbund, et par lange overtræksbukser, som skulle gøre det muligt at fremvise sveddråber på lårene. Men trods en udendørstemp. på den anden side af 20 gr. lykkedes det alligevel ikke. Tumlemusen burde på 3 stk. 110% chancer havde bragt hjemmeholdet foran 1-0 i første halvleg. Men på trods af at modstanderen havde valgt at give debut til formanden for vægtvogterne fra Amager (sidste vejning 143 kg) lykkedes det ikke tumlemusen at score. Stig H. forsøgte at leve op til sidste uge valg af ”man of the match” men helt alene med de 143 kg valgte han at spille lige på, og da manden ikke kunne nå at røre sig ”reddede” han denne store chance. Så 1. halvleg endte

 1. på trods af stor AB dominans. Den burde havde stået 5-0 som der også stod på Danske spil til odds 150.

Dette måtte få følger, og det gik meget retfærdigt ud over tumlemusen,  til fordel For Jørgen C., tumlemusen forsvarede sig med at han da havde spillet mange fri!! incl. modstanderens målmand. Udskiftningen skulle hurtigt vise sig at være taktisk klog, for da Michael  L. i en af sine mange forsøg på at lave ”tunnel” ( den er på AB 25 år gammel) mistede balancen og gav den en ”peder” som endte på højre fløj hvor Henrik D. endnu ikke havde opdaget at vi havde skiftet side og derfor var på rette sted forlængede denne ”peder” ind i feltet hvor Jørgen C. ikke nåede at komme væk. Så den ramte ham et sted på kroppen og gik i mål. Måske hands? Men den kyndige dommer stod godt placeret lige på pletten , der hvor man giver bolden op, og pegede på denne,  1-0 til AB. Modstanderen havde under det massive AB pres meget svært ved at få bolden ud af egen zone, og det resulterede i at et los ramte Michael L. i brystet og sprang i mål. Dette medførte så megen sved på Michael´s bryst så han efter kampen fik lov til at gå i bad. 2-0. Tumlemusen fik en ny chance (120%) men følte trang til at bevise sine evner ud i kampen mod ”bambi” at vise han var i stand til at holde standarden fra 1. halvleg, det lykkedes. Der var op til flere indlæg (peder) fra fløjen og flere af dem ramte Henning K. som blot ønskede at teste ”bambi” om han også tog med hænder, og efter et par dobbeltslag så sad bolden trygt i han favn,  til stor ærgrelse for Henning. Så udskiftningslederen, ja sådan en har alle seriøse hold, Gert B. udtalte med megen fast stemme, ”den lille sorte mand kan ikke score” det tror jeg Henning hørte, for på en helt vanvittig ”peder” ind i feltet som var på vej væk,  kastede Henning denne vanvittige deforme krop op i luften, og med et kontrolleret saksespark over i det fjerneste hjørne bragte han AB foran 3-0 til stor glæde for ”katten” som fejrede det med en koldbøtte ( en halv). Så mente Bjørn og co. i forsvaret at den var hjemme, men AB Tårnby gav ikke op, og kopierede AB´s succes med presspil hvilket medførte et boldtab i egen forsvarszone som AB Tårnby koldblodigt udnyttede ved at passere katten til 3-1. Kampens hårde tempo gjorde at der var kø ved udskiftningsbænken, men den udmærkede dommer gjorde opmærksom på at der skulle være 7 mand på bane samtidig for at kampen kunne spilles til ende, dette lykkedes med hjælp fra sidelinjen, så dommeren kunne fløjte kampen af med 22 mand på banen og en 3-1 sejr til AB som nu virkelig banker på!!. Derfor stor begejstring i omklædningsrummet hvor den første ”kasse” hurtigt forsvandt, så katten med det store overblik fik sendt Erik B. af sted efter en nødforsyning, hvilket gjorde at der blev tid til at hylde dommeren for en god præstation, hvortil flere udtrykte at den var nok den metier han for 45 år siden skulle have valgt. Han er nu tilbudt revanche når der d.3. august tages hul på næste omgang.

Vh deres udsendte


KLASSEFORSKEL PÅ ØSTERBRO

B93  5      AB  0

 Det kan siges kort eller langt. Konklusionen er den samme: AB 55+ blev kørt rundt på kunstgræsbanen på B93s anlæg af et homogent, løbestærkt, motiveret og teknisk dygtigt B93 hold. Der var klasseforskel, og AB kunne have tabt betydeligt større, hvis ikke B93 slækkede lidt på tempoet  i 2. halvleg efter en 4-0 føring ved pausen.

Men vejret var godt!

Man of the match: Jens Colding

Efter kampen blev der samlet 150 kr. ind i Sørens knæbind. Pengene går ubeskåret til Kattens Værn.

Pressetjenesten


2. HALVLEG AFGØRENDE, DA SUPERMASTERS TABTE PÅ BANE 1

AB  0    FREM  3

 

Dejlig maj-aften og en hæderlig bane 1 på ABs smukke anlæg satte ammen for et klassisk københavneropgør: Akademikerne mod arbejderne. AB stillede denne gang med 11 mand, hvoraf ihvertfald 9 ikke havde spille dagen før og desuden følte sig fri for skader. Et udmærke udgangspunkt. 1. halvleg forløb da også fornufigt. Koncentreret spil, korte pasninger, gode markeringer. Ikke de store chancer, men tilfredshed ved pausen med 0-0. 2. halvleg blev desværre en hel anden historie, da 2 ud af 4 Q-drenge (Henning var heldigvis i Georgien for at sælge badebolde og katten sagesløs) kort inde i halvlegen fik fumlet i feltet, så bolden røg i kassen via en FREM fod. Sjusk, men også et lidt heldigt mål. Kor efter gik Birger i stykker og det blev en svær afslutning for et modløst AB hold, som måtte inkassere yderligere 2 scoringer. Forjent FREM sejr, men en god første halvleg af AB. Der venter en udfordring i forårets sidste 2 kampe. 12 kampklare spillere vil være et kærkommen udgangspunkt til kampene. Katten stod en god kamp trods de 3 scoringer, men man of the match bliver Allan Møller for god indstilling og fornuftigt spil.

Pressetjenesten 55+ M


12-1 = 11

11-1 = 10

10-1 =  9

9 = nederlag

KB 2    AB 1

Onsdag startede ud med 12 spillere, som blev reduceret til 11, da Romer meldte afbud. Michael L nåede aldrig frem, så 10 supermasters løb på banen mod KB på Pileallè. Danmarks næstbedst beliggende fodboldbane (den bedst beliggende ligger som bekendt i Tårbæk med sundudsigt). Banen var iøvrigt i ganske skrækkelig forfatning og gjorde det næste umuligt at spille fodbold.

Men, men: AB startede rigtig godt mod et fodkoldt KB hold og kom ganske hurtigt og fortjent foran 1-0 ved John. Godt spil trods vanskelige forhold og kun 10 mand samtidig med at KB blev holdt fra de store chancer. En god halveg lakkede mod enden, da dommeren gav KB et straffespark på en tynd kendelse for hands mod Birger. 1-1 og halveg. Samme taktik og indstilling var opskriften for 2. halveg, men kort inde i halvegen scorer KB på en personlig fejl i forsvaret. Ærgerligt, for der var meget få fejl hos et koncentreret AB mandskab. Midt i halvegen vil Jan P sætte turbo på et ryk forbi en KB `er, får fiber nr. 50 i lige så mange kampe, og må trække sig ud af kampen. Med 9 mand bliver det for alvor svært, men med lidt held kunne både Erik og John have givet os det ene point.

En god indsats alle kunne være stolte over. Vi havde vundet med 11 mand.

Man of the match: En utrættelig og velspillende Pylle.

Pressetjenesten 55+


4 KOLDE I KASSEN

F2000  4    AB 2

På en uanstændig kold majaften måtte ABs supermasters se sig besejret på en glimrende kunstgræsbane på Frederiksberg af et ikke imponerende, men effektivt F2000 hold, som fik 4 mål ud af sine 3 chancer, medens AB fik 2 mål ud af sine 8 chancer. ABs spil var til tider flydende, og det blev da også til meget store chancer i første halveg, bl.a. stolpe ud. F2000 scorede på en dødbold halvegens eneste mål. AB var fortsat spildominerende i 2. halveg, men det kunstneriske indtryk giver ikke point, hvis det er ineffektivt. 3 gange brød F2000 ABs spil og effektive contraløb gav 3 mål uden chancer for Heile, som vikarierede for “katten”, som havde valgt at tilbringe nogle dage i det eksotiske Norditalien. (“Io sono mezzo Ialiano” (jeg er halv italiener), skal katten have sagt, da han blev spurgt, hvorfor han taler italiens flydende, ligner en rigtig dario, elsker kolde pastaskruer og kun gider holde ferie ved Gardasøen.) 0 point mod et hold som F2000 er bare ikke godt nok. Nu er der 14 dages tænkepause. En ekstra løbetur kunne også være en god ide for en række supermasters ! Henning ved selv, hvad han skal gøre: Øve bold uden om siddende målmand for uforstyrret blankt mål.

Man of the match: Tja! Ikke nemt sådan en forfrossen aften med 0 point. Men Erik gjorde det, ingen (INGEN!) andre på ABs hold kunne. Han scorede vores 2 mål. Rettidig omhu og man of the match for 2. gang dette forår.

Pressetjenesten


Efter 2 nederlag i de første kampe (det ene mere hæderligt end det andet) var der lagt op til overlevelseskamp for AB`s Supermasters.
Kampen blev spillet på Skovdiget på en noget ujævn bane. Der var mange mennesker på AB`s dejlige anlæg denne dag, idet der var sørget for en forkamp imellem AB og B.93`s reserver. Man skulle derfor parkere langt væk for at komme til omklædning. Desværre var denne forkamp en trist omgang som AB dog vandt 2-0. Det var højst sandsynligt derfor, at der alene var ganske få tilskuere der blev til hovedkampen. Dog sås blandt andet tjønsekongen restaurant-Allan.
Kampens betydning havde i høj grad påvirket vores sportsdirektør under hans gennemgang af holdopstillingen til dagens livsvigtige kamp. Søren Knæbind fremlagde en holdopstilling med 1 målmand, 4 forsvarsspillere og 2 midtbanespillere. Hertil kom dog 2 udskiftningsspillere. 4 øvrige fremmødte og tilsagte spillere havde i første omgang ikke fundet plads til deltagelse. Efter nogen hjælp til Søren trådte disse 4 spillere dog direkte ind i startopstillingen uden nævneværdig brok fra udskiftningsspillerne.
Vi var således klar og vi skulle sørge for at være påpasselige med bolden. Det var bestemt ikke til at se de første 5 minutter hvor Skovshoved dominerede. Vi fik dog hurtigt overtaget og vi kom fortjent foran på et godt mål af Stig efter en god fremspilning af Kentorp. Vi holdt føringen til pausen. I anden halvleg fortsatte vi med at være dominerende uden at være prangende. Men da Skovshoved fik en mand til afkøling fik de et mindre overtag. Det resulterede i en kæmpechance som dog blev brændt. Yderligere måtte Katten langt ud af sit felt i siden for at blokere for en fremadadstormende modstander. Der var bekymrede miner fra cykelvennerne Søren og Henning . Katten sagde efterfølgende at Laust havde ringet da han forlod feltet. Der var overhovedet ingen grund til panik da Katten flot fik bolden udover sidelinien. Måske han også kan “stå” en back?
Vi holdt stand kampen ud og kunne godt have lavet en kasse eller to mere. Men 3 point luner og vi er nu inde i turneringen igen.
Man og the match: Stig for en ihærdig indsats kronet med et flot mål.
Med venlig hilsen

Allan Møller


NÆRVED OG NÆSTEN

ABs supermasters tabte til B1903 efter god indsats

B1903  2    AB  1

Tilskuere: 73

Der var lagt i kakkelovnen på Lyngbyvejen. En sidste øjebliks udsættelse af kampen med 35 min. fik Søren Hansen op i det røde felt og true med, at vi ville nægte at spille på grund af den manglende kommunikation fra 03ernes side, men samlet blev holdet dog enige om at gennemføre kampen.

Fuld koncentration hele kampen igennem var nøgleordene, hvis vi skulle slå et homogent og altid velspillende B 1903 hold.

Fra start var alle tændte og fulgte parolen om koncentration og sikker boldomgang. PÅ den lækre bane gled spillet fornuftigt med John som et konstant farligt missil i front, parat til at blive fyret af med en god aflevering i dybden. Og netop således fik John bragt os foran 1-0 på en flot aflevering fra Michael. Tilfredshed i pausen efter en meget flot 1. halveg. B 1903 øgede fra start af 2 halveg presset som forventet. Kom i enkelte situationer tæt på, ramte stolpen efter et frispark m.m, men alt andet lige stod vi for presset mod en modstander, som var ved at miste modet med kun 7  minutter tilbage. Men så knækkede filmen 2 gange inden for 3 minutter. Pludselig var der plads til et Lars Francker hovedstød til 1-1 og kort efter for stor afstand i vores opdækning, så 03erne kunne score til 2-1. PIS! Vi var møre og kom til at slække til sidst efter en fremragende indsats indtil 7 min før tid – og vi havde fortjent det ene point.

Til gengæld giver indsatsen forhåbninger om de kommende kampe.

Alle leverede en god indsats. Michael spillede sin bedste kamp længe, men mistede humøret til sidst – forsvaret kæmpede heroisk, men slap taget de sidste minutter – midtbanen stod godt det meste af kampen – Henning holdt godt på bolden i pressede situationer –og John jagtede hvad der var at jagte.

Man of the match: Erik for en koncentreret og stor arbejdsindsats hele kampen igennem.

Ritzau


 

FAVORITTER TABTE ÅBNINGSKAMP TIL MOTIVERET HIK HOLD 

AB 55+ – HIK   0 – 2

Alt var på plads til et godt resultat for ABs supermasters i åbningskampen mod HIK: Dejlig forårsaften, acceptabel bane, nye strømper, ny bold – samt ikke mindst 13 spillere udvalgt med omhu blandt den store og kompetente bruttotrup på 23 spillere. Alle på stadion (bl.a 12 tilskuere) havde AB som favoritter. Men ak og ve. AB åbnede kampen usikkert og virkede utrænede og umotiverede, hvorimod HIK gik friskt fra start med flere gennembrud, ikke mindest af deres meget hurtige venstre fløj. HIK kom foran 1-0 efter pres mod vores bageste kæde, som fremprovokerede et boldtab og en scoring.Trods mere og mere spil fik AB ikke tilkæmpet sig mange chancer. Halveg, en peptalk og et par udskiftninger fik et mere parat AB hold på banen, og der blev omsider lagt et højt pres på HIK, som kunne have resulteret i en udligning. Men enten manglede skarpheden eller også var Benny bemærkelsesværdigt hurtig med fløjten et par gange, så der fejlagtigt blev fløjtet off side og fordelsreglen frataget John på vej alene igennem. Et boldtab på midtbanen afgjorde kampen. HIK fik en contra og scorede til 2-0 mod slutningen af halvegen. AB burde have scoret i anden halveg, men HIK var den rette vinder efter en skuffende og alt for uinteresseret indsats. Der skal en helt anden indstilling til, hvis AB skal leve op til egne og tilskuernes forventninger !

Ingen spillede rigtig godt, men enkelte kunne være deres indsats bekendt. Således tydeligst Birger, som kåres til man of the match.

55+ Pressetjenesten


D’herrer SUPER MASTER/55+

Med 23 veltrimmede spillere har SUPER MASTER/55+ vel aldrig haft en stærkere bruttotrup. Der bli’r kamp om pladserne, og vi har lovet også at tage hensyn til ’bemandingen’ på MASTER/50+ og GRAND OLD MASTER/60+.

 • Henrik V. – Steen C.
 • Henning K. – Henrik D. – Jørgen C. – Bjørn L. – Birger C. – Niels T. – Bent J.
 • Laust J. J. – Gert B. – Erik B. – Allan M. – Søren H. – Stig H. – Michael L. – Sten L. – Johnny P. – Søren B.
 • John P. – Thomas K. – Jan P. – Ole W.

 

Vedlagt forårsprogrammet som også kan læses på: www.ab-tjøensere.dk > Master-/Tjønserkalender. Kampreferaterne vil kunne læses på: www.ab-tjønsere.dk > Masterturneringer > SUPERMASTER/55+ sommer 2010. Forårsprogrammet »

Til turneringens første kamp på mandag 12. april, kl. 19.00 (18.30) på AB mod HIK er flg. hold udtaget:

 • Henrik V.
 • Henning K. – Birger C. – SH – Niels T – Henrik D.
 • Laust J. – Allan M. – Søren B. – Michael L. – Sten L.
 • John P. – Jan P. – Thomas K.

Hurtigt svar, tak.

Søren

P.S.: Vedlagt også en kort film med holdets mascot trænet af H. Kurland på de mange ensomme rejser til fjerne lande – der er meget af lære (af mascotten, altså).

Se klippet her »


Af frygt for at flytte fokus fra de vigtige igangværende MASTERturneringer, kan vi røbe nedenstående før pressen får fat nyheden.
Et nyt selskab har set dagens lys i dansk fodbold:
QUATTROFONIEN A/S
Selskabet har købt ABs traditionsrige (sommer)MASTER/55+ hold, og besidder aktiemajoriteten = 100%.
Selskabets direktion er: ·         Adm. direktør og Økonomichef H. Vestergaard (Katten) ·         Administrationschef H. Kurland (Müller) ·         Kommunikationschef L. J. Jakobsen (Indu) ·         Sportschef S. Hansen (Knæbind)
Udskifter og indpisker: B. Jacobsen (Smeen)
Bruttotruppen, der tilbydes kontrakt til dette attraktive hold, er flg.: Ø  Henrik V. – Steen C. Ø  Henning K. – Henrik D. – Jørgen C. – Bjørn L. – Birger C. – Niels T. – Bent J. Ø  Laust J. J. – Gert B. – Erik B. – Allan M. – Søren H. – Stig H. – Michael L. – Sten L. – Johnny P. – Søren B. Ø  John P. – Thomas K. – Jan P. – Ole W.
Direktionen kræver flg. for at kontrakterne kan realiseres: 1.    Man yder altid sit bedste (og for nogles vedkommende lidt mere….) 2.    Man prioriterer fodboldlivet højere end privat-, job- og sexuallivet 3.    Man respekterer loyalt direktionens dispositioner, selv om de til tider vil forekomme tåbelige (hvis man ikke selv bliver udtaget)
Du bedes med dit svar tilkendegive, om du vil indgå bindende kontrakt?
Kampene koordineres naturligvis med kampene i de 2 andre MASTERturneringer: 50+ og 60+
Venlig hilsen
QUATTROFONIEN A/S, direktionen.

Copyright © ab-tjønsere.dk/sh.