28: MASTER-turneringer

ab-fodbold

GRAND VETERAN MASTER/70+ 2019 >

BK Frem – AB 7-1 i turnering 70 +

Pinlig indsats

(Valby) Det var tydeligt, at AB ikke havde indstillet sig på, at opgøret i Valby Idrætspark var 30 minutter tidligere end normalt. Der gik blot 30 sekunder, da bolden lå i nettet bag Sten Christensen efter tre afleveringer. Ved pausen var Frem foran med 3-0, og de resterende 30 minutter blev ikke bedre, da kampen endte med en sejr på 7-1 til hjemmeholdet. Ole Kaysen scorede ABs ene mål efter en god dribletur af Jørgen Collaitz.

Hjemmeholdets bedste mand var den tidligere AB-spiller, John Hansen, der var meget mobil og huserede overalt på banen.

Det var kun målmanden, Sten Christensen, som kunne være sin indsats bekendt, mens de øvrige havde en dag, hvor intet lykkedes – hverken at tackle modstanderne eller ramme blot ramme en medspil.

Næste kamp er mandag den 29. april mod Brønshøj på udebane!

—-ooo0ooo—-

260319

Referat fra AB- B93 M+70                                                                           Bagsværd, den 25. Marts 2019

 

Vinterturneringen er nu slut. kampen mod B93 var den sidste, inden sommerturneringen begynder. Der var debut til Mads Thuesen, som flere gange tidligere har deltaget for AB, når vi har spillet kampe i udlandet. (Mads har nu licens til at spille for AB M70+).

Det blev en livlig kamp, der længe stod på vippen. Kæmpe målchancer til begge hold med skud på stolper og gode redninger fra begge målmænd.

Sidst i halvlejen lykkedes det os at komme foran ved Ole Kaysen efter glimrende forarbejde fra Mads thuesen.

I anden halvleg ventede vi kun på at kunne lukke kampen med en scoring til 2-0, men det skete ikke.  I stedet bragte B93 sig sent i kampen foran 2-1 efter et par kæmpe forsvarskoks i AB’s forsvar.

På dette tidspunkt var der kun få minutter tilbage af kampen. Ole Kaysen fulgte med Mads op mod modstanderens mål. Mads havde tilkæmpet sig bolden og fik hårdt trængt spillet bolden hårdt ind mod midten, hvor Ole Kaysen kom stormende og med vristen bankede bolden op i krogen uden chance for målmanden, flot mål. Kort efter blev kampen fløjtet af. Resultat 2-2. Begge hold gav udtryk for tilfredshed med resultatet. 

Vinterturneringen 2081/19 sluttede for +70 Masters med følgende stilling:

  • SIF/HIK                     21 point

 

  1. Brønshøj                   18 –
  2.      KB                               10-
  3. AB Tårnby                   9-
  4. AB                                 8-
  5. B93                               7-
  6. ØIF                                 4-
  7. Frem                             4-            

     AB Tårnby vandt deres sidste kamp 3-2 over Frem 

N.B. Udgifter til smørrebrød kr. 400,- – udgifter til øl/vand kr. 240,- . i alt udgifter kr. 640,- Indtægter  

       Indbetalt af holdet kr. 600,- – Saldo på klubkonto før kampen mod B93 kr. 400,-. Efterfølgende er

       saldoen kr. 360.-

—-ooo0ooo—-

110319

Referat af AB – FREM 

Kampen blev spillet i et solskinsvejr en kold  mandag formiddag.  

Frem var mest i boldbesiddelse i første halvleg og havde mange skudforsøg, der blev blokeret af vort forsvar i de fleste situationer.

Sidst i halvlegen lykkedes det dog John Hansen at bringe Frem foran 1-0 på et flot gennemspillet angreb. 

Anden halvleg fortsatte med Frem i boldbesiddelse, men der blev kæmpet godt fra vor side og det lykkedes Jørgen Collaitz inden for det første kvarter at få udlignet til 1-1

Kort tid efter kom Frem foran 2-1 ved John Hansen efter en kombination bag om vort forsvar. Vi svarede igen ved Henrik Duun, der med et hårdt skud lidt heldigt fik bolden i mål til  2-2. 

Der blev fortsat kæmpet godt af både Claus i målet og resten af holdet. Men alligevel  lykkedes John Hansen at slippe fri og alene med Claus bragte han sikkert Frem foran 3-2.

Vi skulle ikke vente længe før Ole Kaysen tog sagen i egen  hånd. Tæt på  vor  baglinie  havde han set Frem`s målmand forsøge sig oppe på vores banehalvdel. 

Ole fik fat i bolden og forsøgte sig med et langskud, der endte med at gå i mål til 3-3. Ikke så lang tid efter forsøgte Niels Torp sig med  en lignende aktion og det

lykkedes ham at bringe os foran 4-3. Frem pressede på for at udligne, men vort forsvar holdt stand og kampen sluttede 4-3 til os.   

Næste kamp er mod B93 Mandag den 25, marts kl. 11.00 mødetid kl. 10.30 på AB. Kampen er den sidste i Vinterturneringen

I bedes snarest meddele mig, hvem der spiller og spiser med efter kampen. 

På gensyn

Egon

—-o0ooo—-

120219

Hej alle ABere, 

Hermed referat af seneste kamp samt orientering om næste kamp og stilling i vores række: 

Kampen mod AB Tårnby bør hurtigst muligt gå i glemmebogen. Vi tabte 5-2 efter at  være bagud 4-0 ved pausen. Som Henrik Duun kort udtrykte det: 

Det eneste positive: vi vandt 2. halvleg med 2-1 (mål af Claus Nørfelt og Jørgen Collaitz).  

Mere er der ikke at sige om den kamp!! 

Næste udfordring er mod Brønshøj, som vandt deres kamp mod KB med 5-2. Det bliver nødvendigt, inden vi løber

på banen mod Brønshøj, at have aftalt hvordan vi får point i den kamp.    

I er alle 8 tilsagt til at stille op mod Brønshøj. Informer mig hurtigst muligt hvem, der spiser med efter kampen. (husk mødetid  25.2.2018 kl. 10.30 i Tingbjerg)  

Stilling efter 4. runde: (SIF mangler at møde ØIF)

1. Brønshøj   12 point

2. SIF/HIK        9 –

3. KB                7 –

4. AB                4-

5. Frem            4-

6. B93              3-

7. AB Tårnby   3-

8. ØIF               1 

På gensyn

Egon        

—-ooo0ooo—-

290119

Referat af kampen M70+  SIF/HIK – AB den 28. marts 2019

Efter en flot figther indsatst mod ØBF, havde vi forventet at få point med hjem fra Krøyersvej.

Kampen startede som sidst med at SIF/HIK omgående satte os under pres. Vort forsvar stod mere eller mindre passivt og kiggede fodbold, mens modstanderne spillede bolden forbi os og var særdeles  bevægelige sammenlignet med os.

Efter nogle få minutter kom SIF/HIK alt for let foran foran 1-0. Kampen fortsatte på denne måde og vi var heldige med kun at være bagud med 0-1 ved pausen, takket være flotte redninger fra Tim i målet.

Vi fik heller ikke gang i spillet i 2. halvleg, hvilket betød at SIF/HIK midt i halvlegen kom på 2-0. Først da der manglede ca. 10 minutter af kampen begyndte vi at skabe noget der lignede chancer. Henrik Duun fik på det tidspunkt reduceret til 1-2 efter et gennemspillet angreb. Håbet om point kom tilbage, men det lykkedes ikke at skabe det afgørende gennembrud. I stedet fik hjemmeholdet kort før tid, lidt heldigt lukket kampen til 3-1.

Kampen var kendetegnet ved, at for mange af vore spillere ikke havde den fornødne kamptræning sammenlignet med vor modstander. Vor seneste kamp var i november 2018. Flere af de øvrige hold i vinterturneringen deltager både i 5-mands- og i 7-mands fodbold.

Bagsværd, den 28. januar 2019

Egon