2013

ab-fodbold

Henning Kurland: Katten er ren…..

BREAKING NEWS

                                                                                                 Ganløse Overdrev 19. marts 2013

Dr. Spin

At Rolf  Sørensen er gået til bekendelse og har indrømmet brug af epo, hostesaft og  andre dopingmidler, er kommet som et chok for alle i cykelmiljøet. Også for  rytterne på Pro-cykelholdet, Team Quadro-Banzai-Cannondale-Shimano-Saxo-Guldbageren  i Ganløse-Garmin-Cervelo, som bekendt består af tjønserne: Vester, Knæbind,  Laust og Kurland. ”Det er kommet som et chok for os  alle, så nu er der kun én ren rytter tilbage i hele verden, og det er Henrik  ”Katten er ren” Vestergaard”, udtaler  rytternes talsmand, Knæbind.

AB-tjønsere.dk’s  utrættelige reporter, Dr. Spin kæmpede sig her til formiddag gennem 1-2 cm sne  til Ganløse i Hjemmeværnets bæltekøretøj ”Rullepølsen”, for at få en kommentar  fra Katten selv – men forgæves. ”Katten er for længst kørt på  arbejde”, fortalte  Kattens rystede hustru, Pia, efter vi var kørt ind gennem hoveddøren i  rækkehuset på hjemadressen, ”han kørte  kl. 06.00 på cykel og i korte bukser – til Roskilde hos Jacobil (en variant af  Playmobil).

Kattens  hustru kunne desuden oplyse, at Katten blev renlig allerede som 2-årig, og han  har, så vidt hun ved, aldrig benyttet sig af præstationsfremmende midler, for,  som hun tilføjede: ”Hvad kunne han så  ikke have drevet det til – også på cykel?”

> Blå  bog >  Katten

Født. Ja Ren. Ja Sportskarriere. Startede som fodboldspiller i AB. Nikkede en demonstrant en skalle under skandalekampen  mod AEK, Athen i Idrætsparken 1968. Dansk mester med Hvidovre IF 1973.  Senere Tjønser-målmand med masser af mesteredninger på  CV’et. Fuldtidscykelrytter på cykelholdet  Quadro-Banzai-Cannondale…(forkortet af red.)

> Fakta >  Katten har altid været ren

Talrige gange har Katten fastholdt, at han var den  reneste kat i verden:

”Lige siden jeg var lille, har jeg slikket mig ren hver  aften”. – Til Ganløse-Bladet,  oktober 1995

”Jeg gi’r ikke meget for ryttere, der doper sig med  midler, jeg ikke har skaffet….”. -Til  Ekstra Bladet, juni 2000

”Jeg har aldrig købt  stoffer hos Renseriet på Ganløse Hovedgade. Jeg har altid kun indleveret  stoffer…” – Til Erhvervsbladet  nr. 13, april 2010