2011

ab-fodbold

Niels Buch: Husk AB-traditionerne

Hej alle på MASTER/50+

Jeg kan måske skaffe et par spillere fra mit  superveteranhold i Birkerød.

Men dette tyder på, at vi har en decideret krise på  holdet, hvor interessen for at spille er ved at forsvinde eller at fodbolden  bliver prioriteret for lavt.

Jeg vil gøre opmærksom på, at fodbold er den bedste  motionsform, der findes og uden fodbold bliver vi gamle før tid. Endvidere er  fodbolden en ventil som både fysisk og mentalt er med til at bekæmpe stress. Et  moderne liv trækker i os fra mange sider og man bliver ofte tvunget til at  prioritere. Jeg vil opfordre til, at I for jeres egen skyld opprioriterer  fodbolden.

Jeg foreslår følgende prioritering:

1. Arbejdet                        2. Fodbold                     3. Familien (en nød situation giver naturligvis  topprioritet, men havearbejde eller                     lillekoneaften er ikke nok.)                     4. Hobbies                     5. Venner

Det kan lyde lidt vildt, men tænk på hvordan både Jeres  familie, hobbies, venner og

øvrige aktiviteter vil nyde godt af, at I er glade,  sunde, friske.

Vi har noget unikt på AB, hvor der er tradition for, at  man spiller fodbold hele livet. Hold fast i det. Det er ikke en given ting, men  noget der skal arbejdes for.

Når jeg ser på folk som Søren Hansen, Jørgen Collaitz,  Henrik Duun m.fl. så fyldes jeg af beundring. Folkepensionister som spiller  fodbold med kraft og ynde. De er vitale og glade. Jeg er sikker på, at  fodbolden her har været en vigtig faktor.

Paradoksalt nok er jeg selv usikker starter i morgen. Det  skyldes dog arbejdet.

Dette er noget af en opsang. Men tænk igennem om ikke  fodbolden er værd at værne om.

Med fodbold hilsen

Niels Buch