Så er forårssæsonen slut for GVM/70+ med en flot 6-1 sejr over B.93

Duun mødte frem med trøjer til alle – ens! – og tog dem med hjem til vask/næste gang/efteråret – TAK.

Men Lubber var nu forbi os og lovede nyt sæt tøj – og hvis det ikke når at komme frem til onsdag, så har de liggende et sæt Master tøj – helt nyt – som vi kan låne.

Solen skinnede og vi var 9 mand klar mod kun 6 fra B 93, så det kunne kun gå godt.

Og for en sjælden gangs skyld kom vi nogenlunde hurtigt i gang, da Villum i fuldt løb i venstre side flot spillede Duun, der ventede lidt længere end deres målmand troede – og så flot sparkede den ind til 1-0.

Lidt efter tryllede Yde på midten og sendte den hårdt i mål – flot.

Duun havde også en flot aflevering til en fri Collaitz, der dog skød lige ved siden af – ligesom Søren havde et langskud, der gik samme vej.

Så 2-0 ved pausen, da Palle Banks tog meget, mens vores forsvar tog alt deres.

Så spillede Yde til Villum, der straks returnerede den, så Yde kunne sparke den ind mellem benene på Banks til 3-0.

Yde lavede flot aflevering tilbage til Søren på midten, som sparkede direkte i mål med venstre.

Villum kom igennem og Torp var løbet med frem og trak en forsvarer med, så Villum kunne score til 5-0.

Collaaitz sluttede vores del af festen til 6-0 og vi fik skiftet lidt ud så også Nille og jeg kom ind og pludseligt fik de en friløber, som trak uden om vores forsvar og skød mellem benene på den fremstormende Tim, som ellers stod en stor kamp.

Så 6-1 med masser af tilskuere inkl Flemming Nielsen – og fin frokost bagefter.

Jeg mangler svar fra Storm og Niels O mht frokosten på fredag, hvor vi gerne skulle bruge 2222,80 kr fra de opsamlede GOM/GVM penge

Med venlig hilsen

John Andersen

GVM AB

—-ooo0ooo—-

Endnu en kneben sejr – denne gang over ØB

Solen varmede og kiggede gennem skyerne – og hvert 4. minut larmede Metrobyggeriet i mange minutter, så man dårligt kunne høre hvad der blev råbt på banen.ØIF stillede et veloplagt hold med 7 mand, men da vi havde 8, så fik vi dem kørt træt med udskiftninger efter pausen. De startede med godt pres og Tim parerede alt med næverne, så de kunne prøve igen, og som altid spillede vi pænt, afventende de første 10 min.

Men så syntes Yde, det kunne være nok, så han opfangede en målmandsaflevering og skød den flot ind inden målmanden kom på plads.Søren ville også være med, så han opfangede en bold i forsvaret og spillede den hurtigt til Duun, der skød hårdt og præcist nede i målhjørnet til 0-2.Lidt efter fik vi et straffe, som desværre blev taget af deres gode målmand, så pausestillingen var 0-2.

Efter pausen var Torp og Nille inde og havde et godt sammenspillet forsøg, som desværre blev reddet på målstregen.Men så syntes Søren, at det kunne være på tide med mål, så han kanonerede fra banens midte direkte ind til 0-3. Og lidt efter afleverede han på tværs til Duun. der sendte den mod modsatte målstolpe helt fladt – og der stod Nille og satte foden på, så den gik sikkert i mål.

Jeg fik også lidt spilletid og fik opfanget en målmands – på tværs – bold, som jeg så kunne lade trille ind i det tomme mål til 0-5. Duun kanonerede lidt efter et flot langskud direkte i mål til 0-6 og lod sig så også skifte ud – og de fik nogle angreb, som Tim igen fik næverne på. Sent i kampen fik Yde bolden på midten og løb frem og kiggede over på at jeg også var løbet frem i højre side, så han serverede den flot til min højre fod, der kom til at sparke den direkte ind til slutresultatet 0-7. E

fter en længere ventepause fik vi øl og nød sejren, men mandag kan de ikke lave mad, så de anbefalede cafe Samsø på Jagtvej, så vi passerede byggeriet og holdt os inden døre, hvor larmen var næsten til at holde ud. Og fik 3 stk flot smørrebrød til 48 kr (hver) – kan absolut anbefales.

Jeg vedlægger stillingen, hvor HIK på mandag møder Tårnby, mens vi er oversidder, så vi håber at Tårnby kan klare dem.

Vi møder B 93 6/6 kl 1100 hjemme – og der var genvalg til dagens 8 helte. Men der er stadig ledige pladser til frokosten 10/6 kl 13 hos Dan på Søpromenaden (tilmelding til mig – se ? på regnearket) – hvor vi håber, at Tobias er blevet journalist på afgangsprojektet, som skal afleveres 9/6. Så han er også velkommen til frokosten, men har lovet at maile indslaget til mig, så vi evt kan høre det den dag. Men det må ikke sendes i radioen eller sælges til andre:-)

GVM AB

—-ooo0ooo—-

Så kører det igen – 8-0 over Viktoria og pt nr 1 (Da SIF/HIK mangler 1 kamp ift os)

En kold, blæsende dag, men solen kiggede da frem og vi startede med masser af angreb, men ingen mål de første 12 minutter.

Men de næste 3 gik det stærkt:

Duun opfangede en bold – sled sig fri og scorede flot i nederste hjørne Nille fyrede pludseligt af fra banens midte – og bolden strøg ind Flot opspil og Duun fandt Yde ved v stolpe, hvor han sikkert satte den ind i 15. minut til 3-0.

De havde enkelte angreb, men Duun, Søren, Nille og senere Strøh klarede alt sammen med Tim.

Så ny serie:

Duun flot aflevering til Ydes hoved og så sad den sikkert inde Yde stod midt på banen og jeg var kommet til at stå med ryggen til mål og en forsvarsspiller på hver side, så da Yde spillede mig direkte på, kom jeg til at sende den videre med hælen, hvorefter målmanden meget venligt fumlede den i mål Og så en retur – Yde flot til Duun, de bragede den ind til pausestillingen 6-0.

Erik kom ind efter pausen, hvor vi startede roligt, så først efter 20 min fandt han flot Duun, der sikkert scorede.

Og lidt senere spillede Duun flot fra baglinjen direkte til Søren, der tørt hakkede den i mål til 8-0.

Strøh og Nille havde også flere forsøg og Erik fik en tå på flot indlæg, men desværre blev det stolpe ud.

Flot kamp og god frokost i restauranten, hvor vi også drøftede muligheden af, at Viktoria alligevel stiller hold til 18/6 – evt ved at låne enkelte af de pt 18 tilmeldte AB spillere, da AB jo kun skal stille 2 hold.

Jeg vedlægger som altid regnearket vedr næste kampe, hvor der pt er 9 spillere til på mandag ude mod ØB – og med mulighed for at Villum på torsdag også melder sig klar – så derefter udtages de 8.

Men der er yderst en kolonne vedr vores afslutningsfrokost fredag den 10/6 på Søpromenaden – så hvis flere end de pt 9 ønsker at være med, så send mig en mail.

John

—-ooo0ooo—-

Flot sejr 2-0 efter vinterturneringens forfærdelige nederlag på 1-0

Det var 7 tændte AB spillere, der stillede op i flot sol på kunstgræsbanen.

Søren holdt taktiktale og foreslog at dække deres seneste målscorer Leif, hvilket han så påtog sig i flot stil, så Leif aldrig fik farlige skud.

Og trods sygdom fra Henrik så var det et solidt forsvar med også Nille og Yde og en storspillende Tim på mål.

Foran huserede Jørgen (Villum er stadig ikke klar) – og allerede i 3. minut lagde han et flot hjørnespark direkte til Yde, der resolut headede den ned mellem benene på en totalforvirret målmand til 1-0 til os.

Det rystede dem noget, men ikke mere end at de med deres dygtige målmand etablerede flere gode angreb.

Men på et af dem blev han lidt for ivrig til at gå selv, så en energisk Jørgen fik driblet den fra ham og løb rundt om ham og scorede i det tomme net – formentligt med podagratåen, som heldigvis ikke afholdt ham fra at spille i dag.

Vi havde flere gode forsøg før pausen, bl a et flot skud fra Jørgen, som kom ud til Yde, der sparkede direkte på mål, men målmanden reddede flot.

Erik og jeg skiftede ind sent i halvlegen, hvor Yde forsøgte med et vækspark fra vores banehalvdel, som desværre ramte mig på ryggen i en situation, hvor deres målmand var langt fremme, så den kunne måske være blevet 3-0.

Efter pausen havde Jørgen og Yde 3 forsøg i samme omgang, men alle blev reddet.

Og Søren forsøgte ad 2 gange, men målmanden reddede – anden gang sad han i målet og nåede den.

Mod afslutningen havde også Nille et flot skud, der blev reddet – og Tim havde nogle flotte redninger også kravlende rundt i målet for at sikre at de ikke fik en reducering.

En fortjent sejr med stor arbejdsindsats fra hele holdet, så vi nød at de gav øl og en fin frokost efter kampen – og at de havde mange tilskuere, mens vi havde Tobias med til at optage lidt af stemningen i Tårnby.

På næste tirsdag venter Viktoria også ude – de har slået både ØB og B93, så det bliver næste forårstopkamp, som skal vindes for på at beholde 2. pladsen.

Der er pt 10 på listen selv om Jørgen ikke kan den dag – og jeg håber stadig, at Villum snart er klar, men der skal jo maks 8 på holdkortet, så de udtages efter torsdagstjønsen.

—-ooo0ooo—-

Vi mødte et god hold, som spillede fint sammen og pressede os meget før pausen, hvor en storspillende Tim og en god dækkende Duun sørgede for at de ikke scorede.

I den anden ende tog deres målmand alle skud inden for rammen – Jørgen havde nogle stykker, men Søren, Torp og Duun kom ikke på farlige muligheder – og udskiftninger med Nille og mig hjalp ikke meget.

De startede igen fint med godt sammenspil, men da deres Hans Eriksen fik lov at skyde fra deres venstreside sad den uden chance for Tim – og forsvaret nåede den ikke.

Vi havde stadigt ikke held i angrebet og på et tidspunkt fik Jesper Brahm den midt på banen og vores forsvarsspiller nåede slet ikke med ned, så sikker scoring til 0-2.

Og 3. mål var lige så opgivende – Råb: “Han skal gå selv”, men det havde måske været bedre at gå efter manden/bolden end at råbe – for jesper gik igen selv og scorede igen uden chance for Tim.

Erik kom ind og gjorde det godt – og selv om Duun løb ud 10 min før tid så blev der ikke scoret mere – måske især pga gode redninger fra Tim og et par stolpe ud.

En totalt opgivende holdning, som ikke lover godt for næste topkamp ude mod Tårnby. Men der er 14 dage til – og 11 mand til rådighed – hvoraf kun 8 må bruges

At vi pt holder 2. pladsen skyldes primært de 2 oversiddere, men lad os gøre en indsats for at komme retur til 1. pladsen:-)

GVM AB

—-ooo0ooo—-

Rødovre havde en helt ung supermålmand på holdet (han er lige fyldt 72), mens resten lå fra 73 til 80, så aldersmæssigt kunne vi ikke matche dem, da Flemming uheldigvis havde fået en lægeaftale kl 1130.

Vi havde pressedækning af Tobias, der er ved at være færdig som journalist og havde fået lov at aflevere en radioreportage om GVM fodbold som sit afslutningsprojekt.

Han deltog såvel på sidelinjen som i omklædningsrum og til den fine frokost bagefter – og vil også komme forbi både til tjøns på torsdag og til hjemmekampen på mandag mod HIK/SIF, så mange af jeg kan få hilst på ham.

Vi startede som vanligt forsigtigt med fin boldbesiddelse og mange skud, som dog alle blev pareret af deres målmand. Men der skulle gå et kvarter før det lykkedes Jørgen at få bolden i mål efter fint sammenspil foran mål.

Og kort efter lykkedes det igen, hvorefter Erik fik skudt en bold op på en forsvarers ryg, så den røg i mål uden chance for målmanden. Så 3-0 ved pausen trods mange forsøg også fra Søren, Duun og Nille.

Efter pausen gik luften lidt mere ud af deres forsvar, men de kæmpede godt og havde faktisk et par nærgående forsøg, som Torp parerede – det ene havde alle set inde, men en flot forefleks fik sendt det til hjørne.

I den anden ende fik Søren og Jørgen fundet kombinationsspillet frem og det var den helt rigtige metode mod deres målmand, der til gengæld klarede mange gode forsøg fra Duun og Nille.

Men ikke en fiks detalje fra Erik, der med ryggen til målet flot vendte rundt og sendte bolden udenom ham.

Dommeren havde glemt blyanten, men mente den blev 10-0, hvilket vi accepterede (han sagde 8-0 på et tidspunkt, hvor jeg kun var nået til 7-0, men jeg så 3 mål derefter, så ingen protester).

Og vi stemte af med, at Jørgen scorede 6 og Søren og Erik hver 2, så de 10 passede fint.

Så tabellen lyver ikke – AB er igen nr 1 – og der skulle vi gerne blive liggende resten af sommersæsonen.

Men hårde kampe venter – som altid er det HIK og Tårnby, der ser ud til at blive de sværeste modstandere, og vi møder HIK allerede på mandag, hvor der pt er 10 tilmeldte, så der er hård kamp om pladserne.

Men vi håber, at Villum er klar selv om der jo bliver noget at leve op til både for ham og Tim:-)

Rødovre er jo et hyggeligt hold og de deltager også i USA-turneringen 18/6, men de ville nu rette henvendelse til KBU om lidt større fantasi i kampafviklingen, da det nu var 3. år i træk, at de startede hjemme mod os – med store nederlag.

Ikke godt for moralen, så måske ændres det næste år.

Men jeg håber da, at vi stadig kommer derud og og kan nyde deres gode smørrebrød – og småkagerne bagefter.