Tjønsernes gode ven

ab-fodbold

Niels Yde: Min gode ven John Andersen

Kære John A.
Din udstråling som fodboldspiller
Hver gang  jeg ser dig komme gående hen  gennem  omklædningsrummet, kommer jeg til at tænke  på en anden fodboldspiller med stor  karisma – den italienske landsholds- back  Facetti- som i sin tid imponerede mig både som  modstander på banen, og når jeg så ham i tv.
Dine Tjønser-kompetencer
Dit løbepensum er din største force, især fordi  din hastighed er større end de fleste  andre tjønseres.
 Et par Tjønser-venlige gode råd…..
  Når du på  fremragende vis har erobret bolden fra en  modstander,skal du huske at se hvilken  trøje han har på, så du får afleveret til en  spiller med en anden farve på trøjen.
Fremtiden for dig som Tjønser
Få  spillere kan se mere lyst på fremtiden end  du. Med det store organisatoriske arbejde du  præsterer,vil alle andre tjønsere garanteret  se stort på, om der med tiden op står  eventuelle fodboldmæssige mangler.
Hvad  Tjønser-kammeraterne forventer af dig
At  du,inden en tjøns starter, finder ud af, hvem du  er på hold med. At du  holder hovedet koldt,når du har erobret  bolden,og afleverer til en medspiller. At du  øver dig lidt ved skydebrættet, så det  bliver lettere for dig at dirigere bolden  derhen,hvor nogen af dine medtjønsere som  regel har råbt,at den skal placeres. At du  utrætteligt fortsætter med at holde styr på  tjønsernes rejseøkonomi.
Din gode ven
Niels Y.