For det første, så har vi altså alle spillet 13 gange og ikke kun 6, som der anføres i tabellen – se:

Men Frem meldte sig ud i sommerpausen, og det har sikkert været for svært for DBU at rette vores resultater.

Så derfor er point og målscore vist for 13 kampe, mens antal kampe kun viser dem efter sommerferien.

Så ved lidt hovedregning (eller et godt regneark), så kan man uddrage, at AB i forårets 7 kampe fik 18 p (og altså derefter kun 7 p i de næste 6 kampe).

Det næste er jo, at det åbenbart ikke er målene, der tæller – for der blev vi suverænt nr 1 med 71 og en målforskel på 41.

Men alt det rakte jo alligevel kun til en plads som nr 3, da vi tabte de 3 sidste kampe – så det betyder altså også noget at score i de rigtige kampe!

Fx havde en sejr mod HIK medført en 1. plads, mens en sejr eller uafgjort i sidste kamp mod Tårnby (som de vandt 1-0) havde givet en 2. plads – suk.

Men vi skal se fremad mod vinterturneringen og se, om vi der kan genvinde vores 1. plads fra sidste vinter.

Og så kan jeg da give lidt mere tilbageblik fra sommerturneringen:

Til at spille de 13 kampe med 5 mand på banen fik vi hjælp af i alt 14 spillere, heraf kun 2 under 70 (ikke i samme kamp) og 2 over 80 (i samme kamp).

Samlet antal spillere var 89, så det vil sige, at vi i gennemsnit havde næsten 7 spillere pr kamp, hvilket er passende. Den ene forårskamp med kun 5 spillere tabte vi 2-5 til ØB!

Mest stabil var Nille, der spillede samtlige 13 kampe, mens Torp og jeg med 11, Duun og Niels Olhoff med 10 og Collaitz og Flemming med 9 fulgte lige efter. Tak.

Regnskabet for de 11 kampe viste samlede indtægter på 1.610 kr og direkte udgifter på 880.

Overskuddet blev brugt til 100-mandsklubben, hvortil der 30/9 blev indbetalt kr 1.000.

Så den hurtige læser vil kunne udregne, at vi starter vinterturneringen med et lille underskud, som dog til dels var dækket af et lille overskud i vinterturneringen på 112,80 kr.

Det skæve beløb fremkommer, som følge af at GVM vinter (og restbeløbet fra 2013 GOM) donerede 479,20 til tjønsertrøjen 2013.

Så det er mit håb, at GOM holdet overtager den omkostning, så GVM også i 2015 kan donere 1.000 kr til 100-mandsklubben.

Og som afslutningskommentar, så kan det oplyses, at der siden vi den 16/9 2013 fik invitationen til Vinterturneringen, og dermed oprettede GVM holdet, så er der arkiveret 788 mails i min GVM postkasse.

Denne ikke medtalt. Men den medtæller såvel dem, jeg har skrevet, som de mange, jeg modtager. Så bliv blot ved.

—-ooo0ooo—-

Opskriften er helt enkel – vi skulle blot sørge for at tabe 3. kamp i træk, så var vi sikre på 3. pladsen.

Men det holdt hårdt.

Et veloplagt AB hold spillede god bold midt på banen og afsluttede i alle verdenshjørner – og når vi ramte målet (vel ca 20 gange før pausen) så tog deres yngste mand (lige fyldt 70 – endeligt et reelt hold) alt i målet.

De havde få angreb og de få skud blev taget uden problemer.

Indtil vores målmand syntes, at nu skulle der ske noget, så han løb op midt på banen – afleverede og da bolden blev opsnappet af deres angriber, så blev den blot sparket fra deres banehalvdel og op i vores tomme mål, hvor 2 mand i tilbageløb ikke nåede at vende sig, før der var scoret – selv om den ene blev ramt på benet (med ryggen til bolden).

Eneste oplivende moment i kampen var dommeren, der med jævne mellemrum råbte: “Kom så John,” hvilket forvirrede mig lidt, da jeg troede, det var en medspiller, der råbte.

Men såvel dommeren som Tårnby syntes vist, at det var totalt ufortjent, at vi ikke vandt – hvilket vi forresten også var enige i.

Så dejligt med en sommerpause indtil vinterturneringen starter.

Og som sædvanlig hyggeligt med øl bagefter, hvor AB Tårnby forresten også klædte om – de hedder jo også AB:-)

Og fin frokost med megen god snak – og dejligt med Egon som tilskuer og medspiser.

Vores traditionelle 20 kr pr spiller pr kamp gav iøvrigt et overskud på kr. 842,80, så i morgen doneres til 100-mandsklubben som nr 70 kr 1.000 – og så håber jeg, at vi kan indtjene de manglende 157,20 i vinterturneringen.

Hvor vi gerne skulle kunne forsvare vores 1. plads fra i år!

Med venlig hilsen

GVM AB

—-ooo0ooo—-

ØB stillede op med et relativt ungt hold – 4 mand under 70! – men da også nogle over 70:-)

Vi havde Duun tilbage i truppen, hvilket gav god ro i forsvaret og hjælp i angrebet, hvor Collaitz huserede ret alene, mens Nille og jeg klarede midtbanen og Torp målet.

Så det kørte rimeligt, indtil en af deres angribere slap uden om mig og fki scoret tæt ved stolpen til 1-0.

Deres 2. mål var ren foræring og forbigås i tavshed – så det var 2-0 ved pausen og lidt efter tid til at indskifte Flemming på midten.Lige lidt hjalp det, da de efter et hjørnespark fik bolden retur og flot scorede.Så vi måtte glæde os over en reducering til 1-3, da Duun flot spillede Collaitz fri, og han holdt den flot ved jorden og ind tæt ved stolpen.

Vi spillede elendigt- havde faktisk flere store chance, men udnyttede dem ikke – og var ret sløve i forsvaret – så vi skulle med det spil være glade for kun at tabe 3-1.

Det var vi nu ikke – især ikke da det viste sig, at der ikke var frokost bagefter – men vi fik da lov at købe 7 øl af dem.

Og havde efter kampen en snak med dem om deres holdkort – og om hvorfor de ikke inden kampen havde nævnt de mange unge eller at de havde en 72-årig med, som ikke stod på kortet.De fik valget – og indberettede 3-1, så stillingen nu er som nedenfor.

Så nu venter vores sidste kamp mod Tårnby på mandag hjemme – hvor jeg håber på at Villum er klar, så vi kan få brudt den elendige stime på 2 kampe.

Og vi bliver nr 2, hvis blot vi ikke taber til dem.

Skulle nogen ikke kende Tårnby, så er der forresten mulighed for at se dem på onsdag kl 19, hvor de møder AB i en pokalkamp, som jeg håber, AB vinder.Men måske stiller de med et andet hold i den kamp, end det, der skal møde os på mandag kl 11

John

—-ooo0ooo—-

Og ifølge sportsournalisten på sidelinjen, så havde det også været smukkere 🙁

Sidste øjebliks afbud fra Villum og uden Duun på holdet, så var det måske ikke stærkeste opstilling.

Men vi fik lokket Poul med, så han kunne afløse Jørgen lidt af 2. halvleg og med Flemming klar til indspring, så var vi faktisk 7 mod deres kun 5, hvoraf flere var over 70 – denne gang.

Vi kæmpede os til 0-0 ved pausen med strålende målmænd i begge ender – og trods alt en del angreb fra begge sider.

Men vi var dårligt kommet i gang før deres unge angriber scorede 3-4 gange til slutresultatet 4-0 – og selv om vi forsøgte med enkelte skud, så tog deres målmand alt.

Men de gav da øl efter kampen – formentligt i vished om, at hvis de vinder deres 3 sidste kampe, så er de mestre.

Vi har kun 2 kampe tilbage, da Frem har trukket sig.

Så jeg håber, vi kan stille hold på mandag i Fælledparken – og at vi så om 14 dage kan slutte af med en sejr over Tårnby hjemme, så vi i det mindste sikrer 2. pladsen

John

—-ooo0ooo—-

Jeg er jo nødt til at finde ind i Kurlands stil, hvor han i seneste referat rapporterede: B93 – AB 10-1 (0-2) – hvilket jeg aldrig helt forstod, men foreslog at KB måtte have hugget et af vore mål fra 1. halvlegs 0-2  🙂

Men vores historie er meget nemmere.

Vi mødte det eneste hold, som vi nogensinde har tabt til – nemlig Viktoria i vinterturneringen, hvor vi tabte 3-5. Så vi var sat op til revanche, men fik desværre afbud fra Collaitz i morges, da han var blevet syg.

Så Niels Torp på mål og Vilumm foran klarede alt med Nille, Niels Olhoff og mig pænt på midten.

Altså undtagen at jeg tabte en bold på vores banehalvdel, hvorefter deres gode Ole løb frem med den og flot fik den uden om Niels´erne og i mål til 0-1.

Vi spillede dog trøstigt videre og på superflotte mål af Villum og Nille bragte vi os planmæssigt foran 2-1.

Men så syntes Torp, at han også ville med i kampen, så et skud over overliggeren blev ikke grebet eller fik lov at ramme hegnet bagved, men blev elegant taget med begge hænder (tilladt) og straks sluppet igen, hvorefter bolden faldt til jorden og i mål (ikke tilladt).

Øjeblikket efter havde de endnu et angreb, som løb ud i sandet. Men ikke længere end at Niels med ryggen til vores mål trillede den tilbage til Niels, der imidlertid var løbet ud, så bolden trillede til gengæld ind.

2-3 ved pausen efter 4 mål fra os og 1 fra dem.

Heldigvis havde vi Flemming på sidelinjen til at muntre os op – og vi lagde en benhård taktik, der holdt kampen ud: IKKE FLERE SELVMÅL!!

Så med fremragende frispilninger til Villum fik han lavet de næste 3 mål, der sikrede os en flot revanche på 5-3, som ble´v kampens resultat, da vi ikke tillod dem at score i 2. halvleg.

De havde en del skud, men Torp stod flot – hvilket deres målmand faktisk også gjorde – fx reddede han et first-time flugter fra Villum, der end ikke tog bolden ned men blot skød benhårdt.

Og Olhoff skal også koplimenteres for en fremragende aflevering fra midt nede på midten af vores banehalvdel og direkte fremad til Villum, der flot scorede til 5-3, idet deres forsvar stod lidt ude i siderne, så bolden kunne nå frit frem til Villum.

Torp forsøgte også at gå i angreb flere gange, men fik ikke scoret flere mål.

Så jeg var den eneste på vores hold, der ikke scorede.

Men jeg nød ostemaden bagefter – og snakken gik livligt med Viktorias spillere under frokosten.

Resultattavlen er stadig mærkelig, da der kun vises antal kampe for efteråret, mens mål og points er for hele året – så hold jer til dem.

Vi har nu 2 udekampe 15/9 (SIF/HIK) og 22/9 ØB, før topkampen hjemme mod Tårnby, der måske med en sejr i dag har samme points som os, men en svagt dårligere målscore – men vi tabte til dem 5-2 i forårsudekampen, så vi skal vinde over dem, hvis de fortsætter uden pointtab.

John

—-ooo0ooo—-

Træerne gror ikke ind i himlen….!

Lad det være sagt med det samme, det blev ikke en gentagelse af sidste kamp mod Rødovre.

Dertil var modstanderen betydelig bedre og mere indstillet på kamp. Vi spillede også på en meget lille, dvs. kort og smal bane, hvor det var svært at sætte modstanderen af og lave rigtige kontraangreb.

Vi kom ellers planmæssigt foran 1 – 0 ved undertegnede og havde flere hele eller halvstore chancer, som deres målmand Palle flot blokerede for. Sidst i 1’halvleg bliver Palle målmand skadet og må udgå efter et sammenstød med Nille i målfeltet. I pausen viser det sig, at også Nille er blevet skadet med en flænge i fingeren ved sammenstødet med Palle. Nille går ud og kører på Gentofte og får et par sting efter at have ventet de obligatoriske 2 timer…!

Spillet i 2′ halvleg bølgede frem og tilbage med scoringer til begge sider, men på intet tidspunkt var vort spil på det sædvanlige høje niveau, Men nævnes skal Frost’s flot brag af et langskudsmål. Det 3’mål blev lavet af Collaitz/Nille? Kampen endte meget retfærdigt 3 – 3 og den efterfølgende hyggelige frokost fandt sted i “Hall of Fame”, hvor Flemming, Tommy og Palle målmand fortalte om de mange billeder på væggen, og et hvor Niels Yde er ved at nedlægge en 93’er på den tid, hvor AB havde Texaco som sponsor, hvilket bragte minderne frem i Jeres spillende referent.

Jeg vil citerer Bent Strøh: ” Der er plads til forbedringer”…!

Holdet bestod af:

Bent Smeen (målmand), Niels Olhoff, Nille, Duun, Collaitz, Frost, Flemming og Bent Strøh med skadet skulder, som kun ville ind ved andres skader, hvilket blev nødvendigt. God bedring til Bent og Nille.

Hilsen

Henrik

—-ooo0ooo—-

Efter nu at have læst om GOMs fremragende AB-KB sejr på 2-1 (KBs eneste nederlag i årets sommerturnering), så er det vel på tide at røbe, at det lykkedes GVM tidligere på mandagen at besejre Rødovre.

Jeg forsøgte inden kampen at hive vores tjønsemål ind på banen for at vi havde noget stort at skyde efter, men det opdagede Rødovre, og bad os pænt om at bruge de “rigtige” mål.

Det gjorde vi så. Og startede kampen i frisk blæst, men uden den meget truende regn, som først nåede os de sidste 5 minutter (og under frokosten, hvor det styrtede ned – udenfor).

Vi startede med Villum helt fremme og Duun, Nille og mig på midten, mens Torp klarede målet, som den eneste på banen under 70 år – men det er jo kun et tidsspørgsmål.

Og efter en tøvende start fra begge sider kom der gang i målscoren, så dommeren brugte mere blyanten end fløjten – selv om han fløjtede hver gang, der var den mindste (skulder)berøring mellem modstandere.

Og den fremragende dommer var også så venlig at fløjte enkelte gange, når der indtraf soloulykker med spillere, der lå på banen efter forgæves at have forsøgt at få bolden til ikke at spænde ben – ingen navne!

Men med hyppige udskiftninger nåede vi op på 7 mål før pausen og alle markspillere inklusive indskiftede Strøh og Niels Olhoff fik scoret, flot dirigeret af Flemming, der også fik masser af spilletid for at få bolden dirigeret rundt.

Efter pausen sad de fuldstændigt på kampen – skiftede deres ellers fremragende målmand (han tog vel 10 oplagte skud, selv om 7 gik ind) ud på banen og han fik hjulpet deres angreb helt op på vores banehalvdel, hvor de fik tordnet et mål ind til 7-1.

Det tog os ca 10 minutter at komme over den start, men så fik vi neutraliseret deres bedste spiller, der gik ud med et trykket ribben, og så fortsatte Villum mfl målfesten – også, som før pausen – med en scoring 3 sekunder før slutfløjten lød.

Til ny rekordsejr på 16-1 – i foråret klarede vi kun 14-0 – men der havde vi jo Vagn clean-sheet på mål.

Så vi nød frokosten bagefter – især fiskefillet og æg/rejemadder – mens der fremkom forslag om, hvorvidt vi til næste hjemmekamp måske kunne få en ostemad som 3. flotte stykke mad – så ideen fremsendes her til begge Michael´er.

Som iøvrigt begge var i restauranten og var venlige nok til at eftergive Rødovre deres betaling for den 7. mand, der stak af efter kampen, selv om han havde bestilt mad.

Men vi andre nød den fælles frokost med Rødovreholdet, som har det problem, at de normalt træner om mandagen – så det er jo lidt få træningstimer, de får, når alle kampe spilles mandage.

GVM AB

Tlf 44 98 91 11

mobil 2220 2507

Torp skrev kampreferat fra onsdagens kamp – vedlagt nedenfor.

Samtidigt lykkedes det i går efter kun 1 måneds skriverier at få DBU til at ændre resultatet fra AB-HIK kampen fra 4-5 til 3-0, som følge af de for mange unge HIK spillere, der slog os 🙂
Så selv om der mangler at spilles 2 kampe i dag, så er vi alligevel sikre på, at oversomre på en flot 1. plads.
Kampprogrammet for efteråret kan først lægges i uge 28, men vi vil igen forsøge med mandagshjemmekampe – og at undgå mandag 8/9, hvor mange sikkert er i Italien.
Og så glæder jeg mig til tjøns i dag og kampe på lørdag, hvor flere af Frems spillere også ville møde frem:-)
Med venlig hilsen og god sommer John

—-ooo0ooo—-

Uden at imponere blev det til storsejr over Frem

I turnering for spillere over 70 lykkedes det AB atter at tilbageerobre førstepladsen i rækken efter en storsejr på 6-3 over Frem på ABs anlæg.

Sejren kunne nemt være blevet betydelig større, men desværre havde John Nielsson knoklet hele pinsen med at løfte tunge fliser og det indvirkede på dennes mange afslutninger helt under mål.

AB kom først i spidsen i slutningen af første halvleg, hvor Henrik Duun på en flot aflevering fra John Nielsson elegant med indersiden passerede Frems målmand. Det blev 2-0 ved Bent Strøh, hvorefter der var pause for de 5 spillere og Flemming Nielsen, der fra sidelinjen dirigerede os rundt på banen.

Et dårligt udspark fra undertegnede lige til en Frem-spiller betød reducering til 1-2. Hurtigt derefter scorede Niels Olhoff, der var mødt frem lidt inde i halvlegen – og så lykkedes det igen med flot 1-2 spil John Nielsson og atter John Andersen at score, men også Frem fik lov at komme til, så den endelig stilling blev 6-3.

Sejren var sikker og med et offensivt presspil over hele banen fik Frem aldrig lov til at få noget ordentlig sammenspil i gang. Det var nogle meget trætte Frem-spillere, der efter kampen var tilfredse med det forholdsvis “beskedne” nederlag.

Holdleder John Andersen strålede som en sol, da han ikke kunne huske, hvornår han senest havde lavet to flotte mål – og begge med velplacerede skud uden chance for gæsternes målmand.

Niels Torp

—-ooo0ooo—-

Der var lidt panik op til kampen, da Torp havde fået en alvorlig hævning i ansigtet, men han spillede alligevel på penicillin og piller, mens Fyrværkerens bil var punkteret, så han aldrig nåede frem.

Det lykkedes helelr ikke at skaffe erstatningsspillere, selv om jeg havde fat i Villum på Kreta og Gert i Odsherred, men de mente ikke, de kunne nå frem til kampen kl. 11.

Så Collaitz og Nille startede fint fremme med mange angreb mod en mur af forsvarere på en meget smal bane, som til gengæld var meget kort, da det ene mål var rykket langt frem ift 1/2 banes normalafstand.

Deres målmand var god, men Collaitz fik sparket en hårdt skud ind på ham til den planlagte føring til 0-1.

Niels Olhoff og jeg prøvede at klare forsvaret og det gik længe godt med Torp som medspiller, når vi angreb. Men pludselig tabte vi bolden og så scorede de mens Torp var langt ude, og ikke kunne nå tilbage.

Lidt efter fik de et hjørnespark, som gik bagom Torp, men jeg stod sikkert på mållinjen og skød den op på ryggen af Nille, hvorefter den gik i mål til pausestillingen 2-1 – suk.

Vi lagde dog en genial taktik i pausen – lad os skynde os at udligne!!!

Så det gjorde vi efter 1 minut – igen nærmest et selvmål, da Collaitzs hårde bold ramte en modstander på ryggen og gik i mål til 2-2.

Desværre havde vi ikke lagt taktik for resten af kampen, så de fik 3 lette mål trods vores overvægt i spillet, som desværre ikke kunne omsættes til mål.

Så en lidt ærgerlig hjemmesejr i en god kamp med en fin dommer, der samtidigt varetog jobbet som bolddreng for at holde varmen.

Det var koldt og blæsende, men solen kom frem inden den gode frokost med såvel GVM som GOM holdene, der spillede 7-mands samtidigt.

Og så til noget helt andet:-)

Jeg har en herlig monolog med DBU om HIK kampen, hvor HIK og vi er enige om, at vort 4-5 nederlag skal ændres til en 3-0 sejr, som følge af at de havde brugt 3 spiller under 70, dvs de 2 var ulovlige.

Jeg sender mails hver uge til til turneringskoordinator Brian Molberg – en ung, kvik fyr, og hans seneste mail var fra 14/5, hvor han skrev:

“Hej John,

Du vil blive kontaktet, vi kan ikke bare ændre et resultat”

Da jeg siden den dag og en rykker ikke havde hørt fra ham, ringede jeg i morges, hvor han forsøgte at forklare mig – at man skam ikke kunne ændre et indrapporteret resultat, uanset om begge hold og dommeren var enige om, at det skulle ændres.

Det krævede at vi klagede og vedlagde et gebyr på 1.000 kr til sagens behandling 🙂

Da jeg sagde, at det jo blot var en fejl, der skulle rettes, så forklarede han om de mange bøder og regler, der gjorde, at det kunne man skam ikke, men han kunne da sende mig adressen på klageudvalget.

Men han skulle lige have min mailadresse.

Da jeg henviste til de mange mail, jeg havde sendt ham, så forklarede han, at dem havde han da slettet 🙁

Så jeg sendte ham den seneste rykker – og han lovede at sende den videre med kopi til mig – hvilket endnu ikke er sket!

Så en dag sender jeg så nok alligevel en klage – over DBU 🙂

Men indtil da ser stillingen ud som nedenfor.

Og vi får Frem på besøg i årets sidste kamp den 11/6 kl 11  – igen en onsdag – hvor jeg håber på stort fremmøde – og stor sejr.

Regnearket vedlægges så endnu flere kan skrive sig på.

Men jeg håber at se mange af jer til AB kampen mod Hvidovre i morgen – og til tjøns lørdag og torsdag.

John

—-ooo0ooo—-

Kampen startede som sædvanlig og dog. Vi kom foran 1 – 0 efter 5 min. hvorefter kampen bølgede lidt frem og tilbage.

Herefter syntes målmand Vagn med nye kuglelejer i hoften, at ØIF skulle sættes lidt i gang med 3 mindre heldige dispositioner til stillingen 1 – 3. Men vi kom dog hurtigt over forskrækkelse ved flot moral og 1. halvleg endte 3 – 3.

Efter pausen kom ØIF hurtigt på 4 – 3, da Vagn’s hofte stadig ikke var blevet rigtig varm. Efterfølgende blev det 4 – 4, hvorefter Birkerøds ældste fodboldspiller

Povl M. Kjøller overtog målmandsposten, dog uden at kunne forhindre en 5’ ØIF scoring. I mellemtiden trak vi fra på snilde, kondition og flotte mål af

debutanten Yde (stiv tå i krydset) og spydspidsen Collaitz til slutstillingen 8 – 5.

Flemming opmuntrede holdet, da det så værst ud, og fortalte i pausen, hvordan taktikken skulle være i 2. halvleg, og det viste sig at holde hjem.

Efterfølgende viste det sig, at også ØIF havde for mange under 70 år med. Dog hjalp det dem ikke. Vi afventer stadig DBU’s svar på HIK’ s

brug af tilsvarende ulovlige spillere i den foregående kamp.

Collaitz 5, Duun 2, Yde 1

Næste kamp er ude mod Tårnby onsdag den 28/5 kl. 11:00

John samler holdet, når han kommer hjem fredag.

Hilsen

Henrik

—-ooo0ooo—-

Med stamholdet på 6 mand og trods ingen egne tilskuere var vi indstillet på at vinde over det eneste hold, der vandt over os i vinterturneringen (5-3 tabte vi også på udebane dengang).

Spillet startede meget afventende fra begge sider, men knapt var jeg skiftet ud, før Collaitz fik en lang stikning op, som han fornemt scorede på.

Og lidt senere lagde Torp et langt udspark til Nille, som sikkert scorede på en ellers meget sikker målmand.

Så 2-0 ved pausen – og rådslagning om at fastholde spillestil og undgå de sædvanlige 2-0 problemer.

Viktoria spille godt sammen og står ret solidt, men på et tidspunkt, hvor de havde målmanden med langt fremme fik vi bolden frem til Collaitz, der flot skød den direkte mod mål – hvorefter målmanden greb den midt på banen!

Klart gult kort (røde findes vist ikke i 5-mands?) da han var sidste mand – og bolden var gået i.

Vi fik ikke noget på frisparket, men var ufine nok til at lave 2 mål mens de kun var fire.

Så den stod 4-0 da de lavede et flot gennemspillet angreb, der endte med en fri mand midt for, mens Torp mfl dækkede i siden – så der kom er reducering til 4-1.

Men Nille og Collaitz lynede – iaæt hver 3 – og Duun og Olhoff klarede alt i forsvaret, mens Torp i målet reddede flere af deres oplagte chancer.

Så 6-1 var nok i overkanten, hvilket vi da også medgav dem efter køb af deres øl – og en god frokost med øl og god snak.

Så medmindre vi skal se trenden som et problem (14-0, 7-1, 6-1), så er der gode chancer for igen at havne i toppen.

På mandag venter HIK hjemme og vi gennemfører frokosten – hvis vi ikke er nok til at åbne restauranten, så kommer Torp med smørrebrød (indkøbt).

Jeg har pt kun stående 6 spillere på listen, men ser gerne 1 til – og mange til frokost.

Tilmelding i dag – tak (hvor HIK også svarer), så vi ved, om vi bliver 15, som restauranten kræver for at åbne.

GVM AB

—-ooo0ooo—-

Flemming Nielsen

AB har de bedste  – dem kan ingen tæske… Den provokerende påstand holder lidt endnu. Efter 14-0 sejren i Rødovre blev der sparet på kræfterne på hjemmebanen mod B.93. Men 7-1 er – som revykomikeren Niels Olsen udtrykker det i en af sine festlige indslag – ikke så ringe endda. Gæsterne tog imod de sportslige øretæver uden at slå nogen i jorden. Well – Jørgen Jensen var ikke med. Men det er en anden historie, som nok vil glæde Søren Hansen.

Vi, der så på, kunne til gengæld glæde os over en charmerende præstation af de unge mænd, der nok er blevet ældre, men forsat er i stand til at behandle bold og modstandere, så tilskuere kan konstatere, at der stadigvæk er forskel på folk i dansk fodbold. Og så er der vel også grund til en stilfærdig konstatering. Det var jo ikke engang AB’s stærkeste hold, der præsenterede sig i smukke nye trøjer. Den altid hårdt arbejde trussel for ethvert forsvar Finn Willumsen havde sendt afbud. Onde tunger påstod, at holdets elegantier havde drukket fem-seks øl søndag aften. Men afbuddet fik ingen konsekvenser. AB var i stand til at stille fuldt hold alligevel. Undskyld…

Blandt de trofaste og engagerede tilskuere blev der talt om at synge en sejrshymne. Men det kunne desværre ikke lade sig gøre. De fire-fem stykker, det drejede sig om, havde mandag deltaget i en lokal valghandling og afgivet deres stemme. Undskyld igen…

Enkelte undrede sig i øvrigt over, at den tidligere så højt respekterede storpolitiker og minister Niels Helweg ikke stod klar, motiveret og omklædt på sidelinien. Han er jo et naturligt førstevalg, hver gang anførerne vælger hold ved torsdagens og lørdagens tjønser-indslag. Det er der en naturlig forklaring på: Folk med begreb om fodbold er ikke i tvivl: “Niels er manden – ham er der jo Hel’  Ve’…” Ingen undskyldning denne gang.

Men tilbage til kampen  og triumfen. Vore spillere lod modstanderne være med i kampen de første ti minutter. Så kom der gang i kombinationerne, positionsspilet og afslutningerne. Niels Torp styrede fra sin målmandsplads opspillet og hørespillet.

John  Andersen, Niels Olhoff, Strøh og John Nilsson var ypperlige i deres forsvarsstillinger og som igangsættere, mens Henrik Duun og Jørgen Collaitz med strikvanter denne kolde april morgen (18 grader) dokumenterede, at andre end Finn Willumsen har talent for angrebsspil.

Kort sagt: Det var en fodboldopvisning værd at overvære. AB førte 5-0, da Niels Torp lavede sin eneste fejl i den kamp. Men han fik med sin skarpe røst kammeraterne til at tage sig sammen, så slutresultatet blev det tilfredsstillende 7-1.

En fintælling bekræftede påstanden om, at kampen havde elleve tilskuere.

Værd at vide: AB’s farlige drenge var Henrik Duun 3, Jørgen Collaitz 2, John Andersen 1 og John Nilsson 1.

flemm.

—-ooo0ooo—-

3-3 efter 1. halvleg

Men det var altså målscorerne Dun og Collaitz, der havde scoret 3 hver til pausestillingen 0-6.

Kampen var en noget ensidig affære, hvor Rødovre kun kom over banemidten, når de gav op efter mål, og dem blev der mange af.

Henrik øgede tempoet efter pausen og nåede op på 8 mål, mens Jørgen nøjedes med 5 – og Nille, der lavede 14 assists – ca – kom til sidst også på måltavlen til slutresultatet 0-14.

Niels og jeg var med i alle angreb, og havde intet besvær med forsvaret – og debutmålmanden Torp kom mest på arbejde, når bolden skulle hentes – men fik da lov at tage bolden op et par gange.

Til gengæld gav han debutøl i restauranten, da der i sommerturneringen ikke serveres øl til modstanderholdet efter kampen.

Til gengæld var der fin frokost med 3 hentede fine madder og en øl for 60 kr.

Og regnen startede først, da frokosten var færdig, så det blev en dejlig dag på græs i Rødovre.

Og vi starter sommerturneringen, som vi sluttede vinterturneringen, som en suveræn nr 1.

Det bliver ikke lige så nemt på mandag mod B 93 – så udover de 6 fra i dag er indforskrevet Villum og Strøh, mens vi på sidelinjen har Vagn, Gert og O.G, som udover at støtte kraftigt også deltager i frokosten, som vi allerede har vundet over B 93 med 11 mod 4.