26: MASTER-turneringer

ab-fodbold

GRAND VETERAN MASTER/70+ vinter 2013-2014

Tak for flot 1. plads

Det holdt hårdt at slide sejren hjem i dag, men med 7 friske spillere lykkedes det at få en 2-0 sejr over B 93.

B 93 spillede klogt og det tog lang tid, før vi fik etableret skud på mål – og dem tog Palle Plankeværk i deres mål sig kærligt af – han greb alt i luften og bøjede sig også ned, når der kom noget langs jorden.

Villum og Nille forsøgte alt foran mål, og de og Duun (og målmand Collaitz) tog et par flotte langskud, men alt blev blot pillet ned – eller ramte stolpen et par gange..

Indtil Villum syntes at det kunne være nok, så han fik sparket bolden flot ind mens målmanden for en gangs skyld ikke var på plads – så vi gik til pausen til 1-0.

Niels O tog hele 2. halvleg og klarede dels forsvaret – og løb også med et par gange – og var på pletten, da Villum fik den sparket hårdt fra højre over til Niels i venstre side af målet, hvor den blev prikket ind under den væltende målmand. Flot.

Resten af halvlegen havde de et par gode skud som Collaitz greb eller reddede til hjørne – og Vagn kom ind til sidst for at vise, at han også kunne klare alt i målet.

Flot sæson – flot holdmoral – og fremragende øl og frokost bagefter med os 7 og 8 fra B 93, som glæder sig til revanche i sommerturneringen.
Med venlig hilsen
John

—-ooo0ooo—-

Heldigvis var det ikke resultatet – det blev 5-0 – men antallet af fremmødte spillere, hvor vi måtte undvære Vagn, men Collaitz overtog målet. Så vi var 6 og de var 8. Med hyppige udskiftninger.

Rødovre har endnu ikke fået points, men de havde en fremragende målmand, som i starten tog alt det, vi ikke skød ved siden af.

Så det tog lidt tid inden Villum fik ordentlig ram på bolden, så målmanden ikke havde en chance. 1-0.

Og kort tid efter fik han spillet Nille flot fri til 2-0 – og det holdt halvlegen ud, uden at de havde haft reelle chancer, da Olhoff, Duun eller Collaitz tog imod alt.

Efter pausen fortsatte det afventende spil (2-0 er jo en farlig føring!!) men efter et par skud på mål, som blev klaret, så prikkede Villum pludseligt bolden ud i venstre side, hvor jeg kom til at venstresparke den direkte op i højre målhjørne til 3-0.

Så syntes Duun også, at han ville på måltavlen efter mange gode skud, så han kanonerede den fladt over i målhjørnet – igen uden at målmanden kunne gøre noget.

Og slutteligt fik jeg afleveret en bold i fødderne på Villum i venstre side – og han sparkede den flot ind foran mål, så jeg blot kunne sætte højre inderside på til 5-0.

Flot og fredelig kamp, hvor Collaitz og alle andre også var fremme til nogle langskud, men dem tog deres målmand alle.

Rødovre havde ikke lyst til frokost, så de fik øl. Og vi nød også, at Duun havde medbragt øl – på cykel. Tak.

Men jeg håber meget, at vi til sidste kamp den 24/3 kl 11 kan arrangere frokost bagefter – og at alle kan møde op til frokosten – og meget gerne også som supportere til topkampen, som vi formentligt skal vinde, for at være sikre på en flot 1. plads.

John

—-ooo0ooo—-

På en strålende forårsdag mødte vi Victoria på deres flotte, men meget smalle kunstgræsbane, som ikke tillod lange eller brede sololøb før man var ude over linjen.

Men der blev alligevel meget at arbejde med – og vi startede i vanlig solid stil med at holde buret ren med Vagn som god sidste skanse – og med Nille, Duun og Collaitz  på midten, mens Villum som altid lå helt oppe og angreb og skød.

Det meste blev dog taget af målmanden, men på en fin lang aflevering fik Villum skudt så hårdt, at bolden kilede sig mellem fødderne på målmanden, som var nødt til at træde lidt tilbage – med bolden.

0-1 til os og fin start, så vi skiftede lidt ind – og ifølge vor trofaste tilskuer Denis medførte det 10 minutter efter en udligning, der hold resten af halvlegen.

Både debutanten Strøh, Niels O og jeg kom på banen, og vi havde flere gode muligheder, men havde også svært ved at holde deres hurtige Ole på afstand, når han var inde.

Men på endnu en fin lang aflevering fra Duun fik Villum igen bragt os foran 1-2, men det varede knapt 1 minut før de fik udlignet på en hurtig kontra.

Nille havde endnu en god chance, før Villum igen fik scoret til 2-3, men så gik alt helt galt. 2 klare fejlafleveringer gav dem hurtige kontraer og 2 hurtige mål til 4-3.

Måske var det fordi vi i pausen havde hørt, at de havde tabt 8-1 til et ungt ØB hold, så de alligevel ikke kunne passere os i tabellen ?

Men ihvertfald lykkedes det os ikke at komme igen – og på deres sidste angreb satte de et flot langskud helt op i hjørnet uden  at vi nåede at opdage det.

Så 5-3 til dem – og dermed farvel til vores stime af vundne kampe,

Men efter en lang gåtur i det flotte vejr og en øl i omklædningsrummet fik vi en god frokost i det flotte klubhus – 3 madder og 1 øl for 50 kr.

Og alle var enige om, at vi kun tabte, fordi Flemming Nielsen ikke havde tid at være med – vist noget med en 80 – års fødselsdag 🙂

Nu venter bundholdet Rødovre 10/3, hvor Vagn ikke deltager, så der klarer Collaitz målet – og den sidste kamp mod B93 den 24/3 kan så blive afgørende, da vi heller ikke kan tåle at tabe den.

John

—-ooo0ooo—-

I turnerings hidtil mest målfattige kamp lykkedes det os at vinde 2-0 i Valby på en ret lille bane – men i dejlig sol og varme.

Frem stillede med 6 gode spillere og herunder en stor målmand, der både fyldte målet ud – og tog alt, hvad der rørte sig.

Villum spillede som vanligt hele kampen fremme og fik mange tilbud og havde mange gode skud – men alt blev taget.

I vores ende klarede Vagn suverænt alt, hvad der nåede forbi Collaitz, Duun og Nille – eller Vagn og mig, når vi var inde.

Så der gik lang tid i 1. halvleg, hvor de forsøgte med kontraangreb, mens de stod massivt 5 mand i målet, når vi angreb.

På en af deres kontraer måtte Duun råbe om, at vi skulle have en sidste mand, der kunne dække deres hurtige angriber.

Og han blev så gal (selv om vi nåede ned og redde situationen), at han på det efterfølgende angreb bankede bolden ind helt nede i venstre målhjørne – for en gangs skyld uden at målmanden nåede den.

Så vi gik til pause 1-0 – og fik holdt stillingen langt hen i kampen.

Indtil Collaitz syntes, at han også ville i angreb, så han spænede op i højre side og fik snoet sig uden om 2 mand. der væltede i bare iver, hvorefter han spillede bagud fra baglinien, hvilket fik målmanden til også at vælte.

– og så kunne Villum endelig sætte bolden i mål – med 3 modstandere liggende på banen.

2-0 – og en flot sejr mod det hidtil bedste hold, vi har mødt.

Nu venter så kampen mod det andet hold uden nederlag, og som listen viser er der genvalg – og jeg håber, at også Strøh er klar – han bedes give besked om der 3 sidste kampe.

Og Denis har den trøje, som vi måske skal bruge til kampen, så den må gerne medbringes fx på torsdag.

Nille har taget tasken med hjem med de ubrugte bukser/trøjer.

Og jeg har en plastikpose med 9 langærmede trøjer, som GOM måske skal bruge??

John

—-ooo0ooo—-

Hej 70+ eller lige ved…!

I et meget koldt og stormfuldt vejr blev 70+ kampen afviklet.

Efter aftale med kontoret var alt mandskab sat ind på at klargøre kunststof-banen lige fra morgenstunden og resultatet var meget flot. Tak til forretningsfører Henrik for hurtig action.

Kampen kom godt i gang med en 2 -0 føring til  AB, men HIK kom stærkt igen og fik indhentet os. Længe bølgede det frem og tilbage og var lige i lange perioder. Men da der manglede 10 min., trak vi fra med 2 hurtige mål på bedre kondition og koldblodighed.

Målscorer: Villum 3, Nelle 2, og Duun 1

John – når du er landet, bedes du indrapportere resultatet.

Hilsen

Henrik

—-ooo0ooo—-

Hej Tjønsere

Så slog Johns Seven not eleven  til igen.

Denne gang mod topholdet fra Tårnby som stillede op med mange stærke spillere, som vi tidligere har haft problemer med.

Et par gamle ABer Benny Nielsen og Flemming Tange valgte at sidde uden for, indtil vi kom til frokosten.

Som I kan se på billedet, samlede vi på vejen derud en vejmand op. Vi kaldte ham Vagn og satte ham på mål.

Kun ni til tolv fantastiske redninger af vejmanden hindrede Tårnby i at komme foran med mere end 1 mål.

Efter 20 minutters tid fandt angriberne på at skyde efter målet. Villum og Duun sørgede for, at vi var foran ved pausen.

I anden halvleg fortsatte vi med stærkt forsvarsspil med John A, Nelle, Dennis, Niels Olhoff, Duun, som de bedst kæmpende.

Spillet blev afbrudt da Villum besvimede og faldt om på banen, blot fordi Vagn havde bedt ham om at deltage i forsvarspillet.

Han rejste sig imidlertid hurtigt, da  en målchance bød sig.

Villum 4 mål, Duhn 3 mål. Resultat 7-1 til AB.

Efter Kampen nød vi 3 stk. smørrebrød med cola eller øl til.

På Johns vegne VL

—-ooo0ooo—-

Bent havde måttet melde afbud, men nåede i fin stil frem til frokosten, så jeg måtte ud med de store overtalelsesevner – og Kurt – for at få accept fra Silden til at møde op til verdenspremieren på den første AB GVM kamp.

Men efter at have fundet dommeren (74 år, heraf 40 som dommer), en bold og et par mål på tværs på lille kunst, så kunne vi tage billeder til hjemmesiden, som Søren nok sætter på.

Og den 18/11 kl 1111 fløjtedes kampen i gang med klar instruks fra målmand Denis om at: “De 4 markspillere stiller sig på linje midt på vores banehalvdel – og rør sig ikke undtagen hvis bolden kommer.”

Fremragende taktik, ØIF var totalt skræmte og fik ikke en chance for at passere betonforsvaret.

Men efter et stykke tid syntes Nille og Villum, at det blev for kedeligt blot at stå på linje, så de begyndte at spille tjøns med flot fløjspil og bolden ind foran mål til elegante scoringer – 1 til Nille og 2 til Villum og 3-0 til os.

ØIF fik dog også stablet et angreb på benene, hvilket dog resulterede i at en af deres fik benene viklet ind i vores forsvar – klart frispark – til dem.

Og langt ude fra skød de hårdt og fladt og ramte lidt af muren, så den helt snød Denis og pludseligt var det 3-1 trods 4 mand i forsvaret.

Men så syntes Poul også, at det var på tide at vise, hvorfor han var med, så han gennemdriblede forsvaret og scorede flot – hvorefter også indskiftede Kaj et øjeblik efter gjorde ham kunsten efter til pausestillingen 5-1.

Vi skiftede hyppigt ud efter pausen, men dog med Denis på målet hele 2. halvleg efter at han havde spillet ude meget af 1. halvleg.

Men der skete ikke meget i starten, da begge hold nu havde fundet ud af, hvordan man skulle forsvare sig. Og deres målmand stod flot og parerede alt – dog undtagen et flot skud fra Villum til 6-1.

Og lidt efter fik Nille sendt bolden flot ind over mod Poul, der stod klar ved venstre målhjørne, men deres målmand tog den flot nede ved jorden, men kom så i tanker om, at han ikke måtte gribe den – så den trillede videre til Poul, der køligt trillede den i mål bag ham.

Og så sluttede Villum målfesten til 8-1, før vi fik taget et billede af det sejrende hold – og efter øl, bad og sauna kunne begive os ned til flot smørrebrød sammen med de 8 fra ØIF- og Bent.

Tak for en flot fødselsdagssejr. Kan man få det bedre?