Tjønsernes gode ven

ab-fodbold

Niels Remmer: Min gode ven Vagn Ludvigsen

Kære Vagn
Din udstråling som fodboldspiller
Du udstråler som få Ro på banen,  Din fortid som ”slowbowler” i kricket gavner dig givet i den sammenhæng.   Der er ikke tale om uoverlagte hurtige bevægelser. Faktisk er der ind  i mellem slet ikke tale om bevægelse. Du tænker dig til bevægelsen – som en  fysisk ligning uden acceleration – men forbliver selv rolig og ubevægelig.
Dine Tjønser-kompetencer
Her er ingen tvivl . Dit  tøjvalg er uovertruffen. Moderne, fikst, elegant . Adskillige er de ord man  ikke forbinder med din påklædning på banen.                     Fodboldmæssigt er det især  dine kricketkompetencer, man bemærker . Og så har jeg en klar erindring om dine  evner som frisvømmer på store grus. Men du har også en vis evne til at sætte korrupte  hold. Vi har jo læst om dine principper for holdsætning og du skal ikke  bebrejdes, at du ikke altid følger dem.
Et par Tjønser-venlige gode råd…
Du bør tage en tur til  varmere himmelstrøg. Varmen skulle virke befordrende på leddenes evne til at bevæge  sig.   Måske ville du også komme  hjem solbrændt og med ny energi.
Fremtiden for dig som tjønser
Du vil givet holde i mange  år som tjønser. Du har økonomiseret godt med dit livs samlede mængde af  bevægelse, så der er mange år og kampe i dig.
Hvad dine Tjønser-venner forventer af dig
Tre ting:
  • At du fortsætter med at slowbowle til tjøns
  • At du fortsætter med at lave dine helt  uforståelige konkurrencer til julefrokosten (Hvem står til venstre for   Nille på dette billede af drengeholdets tur til Horsens i 1955? osv)
  • At du forbedrer dine evner som svømmer. Dels  på grund af dine evner til at tiltrække flodheste, dels på grund af din lyst  til at springe i de dybeste vandpytter på grusbanerne
Din fortidige, nutidige  og fremtidige gode ven
Niels R.