26: MASTER-turneringer

ab-fodbold

GRAND OLD MASTER/60+ sommer 2011

Slut på sommerturneringen

Vejret var dejligt, kunstgræsbanen flot og der var 22 mand på banen hele kampen, så alt var lagt til rette til at slutte på en sikker 5. plads.

I skrivende stund er jeg ikke bekendt med resultatet af Sundby/HB, men vinder Sundby, så snupper de 5. pladsen fra os, idet vi ikke formåede at få points mod B93.

Vi startede ellers fint med godt spil på midten af banen og nogle angreb, hvor især Lavetten på venstrekanten var farlig med gode, lange indlæg.

De spille også fornuftigt med stort set alle angreb i deres venstre side, og efter hjørnespark i begge sider fik de headet et flot mål ind, uden chance for Heile i målet.

Vi havde flere gode muligheder, men havde ikke meget held, selv om også Kentorp og Nille forsøgte sig, og Ole, Per og Knud var med langt fremme.

Deres angreb blev normalt stoppet af Torp og Strøh på midten og af en velspillende Kaysen, der havde travlt i højre side.

De fik et halvforkølet skud sendt af sted, og alle troede, at den ville trille ud, så vi stod blot og undrede os, da den ramte venstre målstolpe og sprang i spil igen, hvor de var hurtige til at komme frem og score sikkert 2 m fra mål.

2-0 ved pausen, så vi mente, at ni var det vores tur, og på et af Lavettens flotte indlæg så vi bolden inde på Nilles flotte afslutning, men målmanden fik refleksreddet og forsvaret var hurtigere til af få den væk, end vi havde været ved deres 2. mål.

Også Kentorp forsøgte at gøre dem kunsten efter og fik fra en spids vinkel trillet bolden uden om målmanden og mod det tomme mål, som forsvaret ikke kunne nå tilbage til, men desværre drejede bolden lige uden om stolpen. Surt.

Vi havde også en situation, hvor Knud og andre var helt inde i målet med bolden, men målmanden fik den før den kom over stregen – utroligt.

Det var en livlig kamp, hvor de også konstant var farlige, men Strøh klarede meget midt på banen og Heile tog sig af alle langskud, som de havde en del af – trods sin skadede højre hånd.

Men jeg håber at alle er friske til vinterturneringen, hvor det skulle være muligt at få stillet gode hold til alle kampe – jeg ser frem til mange tilmeldinger, så snart vi hører om kampdatoer fra modstanderne.

Med venlig hilsen

John Andersen AB GOM Tlf 44 98 91 11 mobil 2220 2507

GOM gjorde det igen. Vi jagtede vores anden sejr  i træk. Den smukt beliggende bane 1 på AB dannede rammen om opgøret mod HIK. Da kampen startede var HIK  kun 10 mand, så vi havde et enormt overtag i boldbesiddelse – og angrebene bølgede ned mod HIK-målet. Vi behandlede ikke de mange indlæg efter fortjeneste – enten fordi de lå for dårligt, og når de så virkelig havde adresse på, så var vi ingen i feltet. Undertegnede burde dog ganske klart have scoret på et indlæg fra Allan Møller, men bolden ville ikke som jeg. Det skal også nævnes, at Lavetten havde et smukt langskud på overliggeren. Vi måtte noget slukørede gå til pause med 0-0. Spillet blev efter Jan-Ivars udsagn ikke bedre i 2. halvleg. Han måtte lade sig udskifte med en mindre skade. Man kunne formelig se på hans trætte ansigt, at det må have været rigtig kedeligt at overvære. Vi kom foran på et flot gennemspillet angreb, hvor Erik B endelig fik scoret. Undertegnede havde et skud på stolpen, og det lykkedes Ole K. at brænde kampens største chance. Så kom chokket. Med mindre end 5 min. tilbage fik HIK scoret 2 mål. Først på en ærgerlig fejl fra vor side og derefter på dårlig opdækning. Det skal nævnes, at i ingen af tilfældene var vi forsvarsmæssigt i undertal. Der var ophidsede stemmer i omklædningsrummet efter kampen. For at sætte tingene på plads og i relief, så vi ikke snakker forbi hinanden: Forsvaret er ikke kun de 4 bagerste, men hele holdet når modstanderen har bolden. Angrebet er ikke kun de 2 forreste, men hele holdet når vi har bolden. Så der er absolut ingen grund til at hidse sig op og blive personlig, når der bliver rejst kritik mod vort forsvars- eller angrebsspil. Vi tabte fuldstændig unødvendigt til et meget ringere hold. Vi har desværre gjort det nogle gange i årets sommerturnering, så derfor overskriften.

I går var det onsdag. Her torsdag morgen er det bare dejligt at vågne, hive de gamle stive ( efter gårdagens strabadser) lemmer ud over sengekanten, samtidig med at glæde sig over, at vi skal ud og tjønse i aften.

Johnny P.

DK mod Cypern – på udebane

Græsset var måske lidt længer (når der var noget) og temperaturen lidt køligere – men resultatet blev det samme – 1-4 på udebane over et ikke alt for velspillende hold, hvor vi var totalt overlegne.

Traveturen til Fælledpark banerne blev denne gang ikke hindret af DHL stafetløbere eller andre – der var faktisk ret stille i parken, og vi nåede 11 mand frem inden dommeren fløjtede i gang.

Og selv om vi havde alt spillet, så ventede vi også pænt på at deres 11. mand dukkede op, og før vores 12. mand kom frem til sidelinjen, før vi startede scoringen.

Det var et flot indlæg fra Lavetten langt ude fra venstrekanten, der sejlede langt over forsvar og målmand og lige ind i det modsatte hjørne.

Stor forløsning efter at vi havde haft et utal af chancer, hvilket vi forresten blev ved med resten af halvlegen, hvor Kurland, Laust, Nille og Johnny skød på alt, bakket op af Allan, Søren og Lavetten på midten, mens også Duun, Erik og Kaysen kom godt langt frem på banen, da der ikke var meget at lave i forsvaret.

Men først på en dødbold kom det næste mål, da frisparket blev trillet hen til Johnny, der flot sparkede den op i trekanten langt ude fra, men uden chance for den ikke alt for sikre målmand.

0-2 ved pausen var acceptabelt, men langt fra nok. Så vi skyndte os at score et energimål, hvor målmanden reddede nogle gange, men Laust blev ved, og endte så med at få den fyret ind i målet til 0-3.

Det var sjældent ØB/HB2 var på vores banehalvdel, og kom de der, så blev de stoppet af forsvaret eller vi spillede den baglæns til Steen i målet, der stod sikkert også når han skulle løbe lidt langt ud, for at få sparket væk.

Men de havde dog et angreb, hvor vi efter flere forsøg på at få bolden væk, til sidst måtte give et hjørne. Som de flot sparkede langt ind over, hvor en af deres store spillere flot steg til vejrs og headede bolden sikkert i mål til 1-3.

Vi tabte dog ikke gejsten, men pressede videre og fik da endnu et mål ind, før kampen blev fløjtet af.

1-4 lover godt for næste runde. Vi er jo på en sikker 5. plads uden mulighed for at komme længere op. Men derfor kunne det nu alligevel være rart at slå nr 7 og 4 i de 2 sidste kampe.

Jeg vedlægger regnearket med 14 tilmeldte til næste kamp på onsdag kl 1715 hjemme, men pt kun 8 til afslutningskampenlørdag 22/10 kl 10 hos B93 i Svanemøllen.

Så før Johnny udtager holdet til onsdag, så lad mig lige få bekræftet fra dem, der IKKE var med i dag, om I stadigt er klar til at spille?

Med venlig hilsen John

21 september 2011

Emne: Seneste og forhåbentligt sidste GOM nederlag 2-0 til KB

Vi stillede 14 mand, hvoraf Kurland klarede udskiftninger og Knud nåede frem til 2. halvleg.

Flot kamp, hvor vi holdt godt stand i strid modvind i 1. halvleg, hvor Steen tog godt imod de skud, der nåede gennem forsvaret, men blev overlistet af en høj bold udefra, der fik lov at sejle ind over ham uden at han kunne nå den.

Men vi gik friske til 2. halvlegs medvind og havde flere gode chancer, desværre uden at have held i afslutningerne.

Dejligt gensyn med en stærkt spillende Birger og kun få skader i kampen, men de fik desværre endnu et mål i kampens slutning og selv om vi fik en udvisning var det os, der pressede på, og havde de fleste chancer.

Vi har nu pause til lørdag 8/10 kl 10 i Fælledparken mod ØB/HB2, der indtil nu kun har skaffet sig 1 point. Så jeg håber, vi får skaffet et godt hold, så de heller ikke får points mod os før vi møder HIK og B93 i de 2 sidste kampe.

Der er desuden kommet invitation til Vinterturneringen til GOM – og jeg går ud fra, at SMAR ikke spiller om vinteren, så vi igen kan gøre brug af også de spillere uden at det medfører aflyste kampe hos dem?

Jeg vender frygteligt tilbage mht de næste kampe, men alle er som vanligt velkomne til at melde sig til allerede nu.

2-0 – Desværre i en udekamp mod Sundby.

Værterne fra Sunby vandt lodtrækningen og skiftede helt usædvanligt bane, så vi måtte traske tilbage mod klubhuset og nyde en strid modvind i 1. halvleg.

Åbenbart en god taktik, for knapt havde vi givet op og fået vores 1. angreb, før de fik sparket langt op på vores bane, og et en flot bold fra baglinien ramte flot ind i hovedet på en stor angriber, som Knud ikke kunne nå op til, og også Heile var chanceløs på et flot hovedstødsmål.

Vi fortsatte med at presse, men nåede kun at få enkelte afslutninger. Og efter et voldsomt pres fik de pludseligt sparket bolden langt frem, så jeg kun lige kunne nå den fremstormende angriber, før han fik sparket højt ind over Heile, der også var gået frem for at dække målet.

2-0 var også halvlegsresultatet, så vi glædede os til medvinden – og efter et par småbyger nåede solen også så langt ned, at den må have skinnet deres målmand i øjnene.

Men lige lidt hjalp det. Lavetten, Erik og Johnny havde gode langskudsforsøg, som enten var forbi eller blev snuppet. Og et flot gennemspillet angreb fra Nille og Erik endte desværre med et skud lige over stangen i et frit mål.

Brødrene Olhoff skiftede lidt ind og ud og fik klaret hele højresiden, mens Strøh som altid var over hele banen. Remmer huserede på højresiden, men kom ikke til afslutninger og Smeen holdt sig klogeligt på sidelinien.

ISÆR FORDI NOGEN MÅ HAVE MINDST 1 SÆT TØJ HJEMME TIL VASK, DA DET PT KUN ER 12 HELE SÆT – OG 1 PAR STRØMPER.

Hvilket han mente var for lidt at løbe rundt med på en ellers lun aften, da vi 12 andre jo havde fået tøj på.

Vi nåede aldrig det mål, der kunne have udløst flere, og måtte igen tage til takke med, at modstanderne da også syntes, at vi havde haft det meste af spillet!

Til gengæld blev vi fyrsteligt beværtet efter kampen af en medspillende ridder af 1. grad, der glad serverede øl. Så der blev overskud i GOM kassen.

Nu venter årets oplevelse på mandag:

Kl 19 møder vi KB ude. Og de har omhyggeligt sørget for fælder, idet jeg i dag spionerede på banerne (hvor en sønnesøn vandt 4-1), og jeg observerede forinden, at Car Park har sat indsamlingsbøsser op foran KB hallen – og på de 2 tilstødende veje, hvor vi plejer at parkere.

Men jeg håber alligevel at vi trods det – og trods en 55+ kamp også på mandag – kan stille et godt hold?

Fx hører jeg meget gerne fra Benny, Birger og Gert, ligesom også andre er velkomne til at melde sig til endnu et forsøg på at slå KB.

Jeg vedlægger tilmeldingslisten – og stillingen, hvor vi stadigt holder 5. pladsen

Flot kamp – desværre 1-2. Holdet til Onsdag 14/9 i Sundby kl 1800 (mødetid 1730) er næsten klart, men jeg mangler svar fra enkelte?

Skovdiget stod under vand og U 19- måtte aflyse deres pokalkamp mod Lyngby.

Men det afholdt ikke GOM holdet fra at trave gennem vandet på træningsbanerne og hen til bane 5, som nok var blød, men ikke våd.

Og der mødte kun 1 dommer op til kampen, som blev startet med strid medvind for os, hvilket medførte fint spil med en del chancer, herunder et flot frispark fra Johnny som desværre tog højre stolpe ud.

En flot kamp i god stemning og de havde en del farlige angreb, som dog blev stoppet af Collaitz, Duun og Yde, mens Johnny og Allan sammen med Benny klarede midtbanen og Kurland og Erik tog sig af flere gode angreb, så der var fin stemning ved pausen, hvor Benny regnede med at gå hen til sit tjønsehold, så Kaysen kunne komme ind. Det fik han dog ikke lov til, da først Collaitz og  derefter Kurland fik skader.

Samtidigt kom de på et af de mange gode angreb forbi såvel forsvar som en ellers suveræn Steen i målet, og jeg nåede kun at forsøge at stoppe bolden på målstregen, hvorfra den dog hoppede videre til en ikke helt fortjent 0-1 stilling.

Men vi fik hurtigt modet igen – og en “gudeaflevering” (eget citat fra Johnny) ud til højre til Benny – blev behandlet efter fortjeneste, idet han flot sendte den ind foran mål, hvor den skadesramte Collaitz flot headede den direkte i mål uden chance for deres ellers gode målmand.

1-1 og spillet bølgede med mange gode chancer, herunder endnu et flot hug fra Johnny på overliggeren og flere gode spark og indlæg fra Lavetten og Duun, ligesom Yde og Allan var gode til at gå med op og presse dem.

Men i kampens sidste minutter fik de en kontra (blandt mange andre angreb), hvor de flot fik spillet ind til deres hurtigste angriber, der udplacerede Steen. 1-2 – et resultat, som selv modstanderne mente var lidt ufortjent.

Men de nød da kampen så meget, at de spiste hos Inge bagefter – og nød også det.

Nu venter en uges skrap træningslejr for mange af os – og så en udekamp mod Sundby, hvor jeg da meget gerne hører fra Nille, Laust og andre, om de er klar til at supplere de pt 11, der er tilmeldt. Men erfaringen viser jo, at skader sker – så vi skal være mindst 13 tilmeldte.

Jeg medbringer Iphone og regnearket i Italien, så jeg kan løbende opdatere – og se på deltagernes dagsform.

Så jeg glæder mig til turen – og til at høre fra jer.

Sejr til GRAND OLD MASTER/60+

Det var imponerende, at alle nåede frem til containerne i fælledparken i god tid, hvorefter vi gik forhindringsløb mellem stafetløberne, der skulle passeres 4 gange, før vi øjnede en fodboldbane (klippet i juli) i det fjerne.

Men vi nåede 11 mand på banen før kampen startede, mens de vist kun startede med 10 – men de blev da 13 lidt efter.

Det holdt os ikke tilbage fra at lægge et massivt pres på HB, og Erik kunne fra højrefløjen lægge en perfekt aflevering til Kurland, der flot satte indersiden på uden chance for målmanden.

Ikke længe efter kom et flot opspil fra midten, hvor Allan og Yde huserede, og nu var det Kurland, der lagde den over til en udækket Kaysen, der flot løb den rundt om målmanden og i mål til pausestillingen 0-2.

Strøh, der spillede sædvanligt solidt, fik desværre en fiber, men heldigvis var vi 12, så vi kunne klare 2. halvleg med 11, hvor Benny kom helt frem med gode chancer, og Nille var en konstant fare med dybdeløb og indlæg.

Også Allan kom meget med frem, mens Niels O havde det hårdt i vores forsvar i højre side, hvor deres forsøg primært blev presset igennem, men så overtog Torp bolden, og nåede de endeligt ned, så stod Steen solidt i målet.

Vi fortsatte efter pausen med presspillet og på et af Eriks lange skift fik Nille den i venstre side, og fik afleveret et flot skud, der ramte modsatte stolpe helt nede – og gik i mål til 0-3.

De var ikke helt uden chancer, men efter et af vore angreb blev bolden sparket dårligt ud og pludseligt opsnappede Kurland bolden alene med målmanden, som styrtede ud, og slet ikke så, at Kurland koldt sparkede den stille og roligt over ham og i mål.

Det var ikke fordi vi slappede af, men til sidste fik en af deres gode angribere sig vristet fri og scorede flot, uden chance for Steen.

1-4 og 3 fortjente points, så vi nu igen kan se opad i tabellen. Og god stemning hele kampen. Tak.

Så nu kan vi se frem til kampen på onsdag hjemme mod Tårnby, der med en kamp mindre (mod Sundby i morgen) har 3 p mere end os, så det må vi se at få indhentet, der er jo ikke langt til 2. pladsen!

Ugen efter er det os, der skal møde Sundby – og ind imellem er mange af os i Italien, så jeg vil meget gerne have tilmeldinger til begge kampe.

Desværre holdt glæden ikke hele kampen igennem, da vi tabte 3-2 mod FA 2000

Men med 13 mand (Ole Kaysen ville kun ind ved skader, og det fik vi heldigvis ikke) så var der jo ingen undskyldning for ikke at spille for fuld kraft.

Og vi startede da også i fin stil og god medvind med at alt spil foregik på deres banehalvdel, hvor Jan P tordnede løs mod målet, mens han blev fodret med bolde fra Lars og Duun fra højre og Allan og Johnny bagfra. Men ind ville den ikke. Heller ikke da Per skiftede ind lidt senere i angrebet.

Og mens vi havde travlt oppe med at fastholde angrebene, så smuttede en høj bold frem i deres højre side, hvor jeg ikke kunne nå at hente ham før han havde lagt den ind over, hvor 2 mand rimeligt uhindret kunne bestemme, at den ene satte et flot skud over i højre målhjørne, hvor den gik ind via målstolpen og uden chance for Henrik Aas.

Noget af en dukkert efter vort flotte spil, men vi fortsatte presset og pludseligt var Johnny fri lige udenfor feltet, hvorfra han tordnede den ind til 1-1, som ogå blev pausestillingen.

Trods modvinden i 2. halvleg fortsatte vi presset med Erik helt fremme og Strøh oppe og bryde deres få forsøg, mens Lauge sørgede for at presset blev ved på højresiden.

Og efter endnu et par forgæves forsøg fra Jan P, så gik han til baglinien og chokerede alle med en flot aflevering til Remmer, der sikkert gav den en inderside uden chance for deres ellers gode målmand.

Men knapt havde de givet bolden op, før de igen tik scoret på et hurtigt opløb, som Henrik Aas ikke havde mulighed for at redde. 2-2.

Vi pressede videre, og havde faktisk chancer, som fx Johnny alene med bolden i feltet, hvorefter dommeren (forresten deres holdleder!) fløjtede for off-side, hvilket kunne have været korrekt, hvis ikke der var kommet luntende en modspiller nede fra målstregen.

Vild forvirring og dommeren vinkede afværgrende, da han opdagede, at han havde fløjtet forkert. men inden Johnny fik opdaget at en fløjte skam ikke betyder, at man skal stoppe spillet, så var modstanderne over ham, så også den store chance løb ud i sandet.

Til gengæld sendte de så igen en spejder ud, og mens Henrik Aas troede, at vore 2 forsvarere havde den, så løb modstanderen imellem dem og snittede bolden over til en helt fri medspiller inde foran mål.

Til en absolut ufortjent hjemmesejr på 3-2.

Men vi får jo chancen igen i næste kamp på hjemmebanen, hvor jeg håber på mange tilmeldinger – gerne allerede nu.

Så på gensyn 24/8 kl 1830 (spilletid 1900 hjemme mod FA 2000).

Og til tjøns på torsdag

Mange hilsner

John

Sidste forårskampe

Forvirringen var vist total efter at jeg tirsdag eftermiddag stak af for at se Nicolai Jørgensens geniale mål i Århus  – og derefter fortsatte til Ålborg, mens Duun og Johnny fik stablet et hold og kamptøj på benene til GOM onsdagskampen mod topholdet.

Referater fra sædvanligvis velunderrettede kilder siger, at B 93 førte med 0-1 ved pausen, og at kampen indtil da vistnok forløb i nogenlunde god ro og orden, idet dommer Benny dog mente, at B 93 havde en spiller med så uhøvisk tale, at Benny foreslog, at han udeblev fra 2. halvleg.

Trods mulighed for at udskifte den højtråbende benyttede B 93 sig ikke af dette gode tilbud, men foretrak at få ham udvist, og efter adskillige fortsatte udvisninger følte Benny sig truet af B 93, så han sluttede kampen af 5-10 min før tid, hvor vi stadigt var bagud med 0-1 – men hvor vi dog med 11-8 i antal spillere havde alt spillet.

Jeg modtog gode meldinger efter kampen – senest fra Kaj fra B 93, der var lidt rystet over forløbet – og mens jeg kørtes på Storebæltsbroen og mente, at Benny vist havde meddelt, at kampen så blev 3-0, så foreslog Kaj, at 1-1 måske var mere passende – og at de jo nødigt ville lave en sag ud af deres mildest talt upassende opførsel.

Så jeg accepterede forslaget om at lukke forløbet med dette resultat og har efter min hjemkomst rapporteret således at stillingen herefter er som nedenfor.

Så nu venter forårets absolut sidste kamp – og da alt ser ud til at gå fint, blot jeg holder mig væk, så ser det ud til, at vi har 13 friske spillere til på lørdag kl 1500 hos FA 2000 på Jens Jessensvej.

Og denne gang tror jeg det lykkes mig at møde frem med det nye tøj kl 1430, så det kan blive afprøvet inden sommerferien.

Så tak til de 3 ynglingespillere og de 9 andre, der møder op. Jeg glæder mig – også fordi jeg ikke nåede hjem til tjønsen i dag og derfor trænger til lidt fodbold.

John Andersen

GOM – så kan vi igen – storsejr på 1-6 – denne gang til os!

Et veloplagt AB hold på en kløvermark i Gentofte havde ikke meget besvær med at besejre hjemmeholdet fra Skovshoved/HIK,

Som en af dem sagde efter kampen, så var forskellen blot, at vi ramte en AB´er, når vi afleverede – og det gjorde de også!

Vi startede med et godt pres på deres banehalvdel, og med det lange græs/kløver/mælkebøtter og den meget bulede bane (medvind og nedadbakke i 1. halvleg) så var langskud en god ide.

Så Yde startede flot med et brag langt ude fra, der røg over i den modsatte side uden at målmanden nåede at reagere.

Og Erik, der løb over hele banen kampen igennem, fulgte op med et lige så flot langskud ikke længe efter, hvorefter Benny gjorde det til 0-3 også på et flot langskud og Collaitz syntes, at så kunne han lige så godt sende et frispark uden for feltet direkte i må til 0-4l.

Niels Olhoff skiftede ind og spillede det meste af kampen, som højre back, men under et angreb, hvor alle var med oppe, tabte vi bolden, som de for en gangs skyld fik afleveret rigtigt frem – og selv om Heile stormede ud, så kunne han kun se den blive prikket i mål af deres enlige angriber til 1-4.

Ellers ikke meget at lave for forsvaret, som var rykket med helt frem og Torp tog, hvad der kom, mens Strøh var lige så meget oppe, og Duun serverede lækre lange afleveringer ind over, hvor Nille da også syntes, at han ville være med, så han fik den også flot ind til 5-0.

Det gav dem lidt pres, også fordi Strøh måtte udgå efter en grim tackling, men heldigvis var vi jo 12 med, så det blev aldrig rigtigt farligt og Allan M satte sig godt på midtbanen og fik sat gang i angrebene.

Og på et af dem fik Benny presset sig godt frem og trillede bolden i mål til 1-6 da målmanden tabte den efter endnu et langskud.

Så vi kunne rette lidt op på vores 1-6 nederlag til KB og det eneste problem, vi fik, var, at det ikke var til at opdrive øl i Gentofte.

Næste uge venter rækkens tophold onsdag 15/6 kl 1900 på hjemmebane og der er pt 9 tilmeldte (herunder Heile på mål), og desuden 3 af dagens spillere, der har sagt, at de måske kan spille, hvis ingen andre stiller op (1? på skemaet).

Men lad mig få tilmeldinger fra dem, der endnu ikke har svaret, så vi måske allerede torsdag kan udtage holdet, der kan slå topholdet.

Referat GOM 60+: AB – KB

En smuk onsdag aften på bane 1 dannede rammen om denne kamp. Det var endelig lykkedes at få sammensat et på papiret slagkraftigt AB-hold. Grundet denne noget absurde fastholden af 3 hold i de ”gamles” rækker går det næsten altid sådan, at 60+ ( læs John A.) har overordentligt svært ved at samle et hold i det hele taget. Men nu havde vi holdet!

Et kort taktikmøde blev holdt af undertegnede, og sjældent har jeg set så mange beslutsomme og enige AB-spillere i omklædningsrummet. Efter 2 min. var vi bagud 1-0, efter 15 min. 3-0. På dette tidspunkt var mange AB-spillere totalt uenige i næsten alt. For at sige det lige ud var det skammeligt at se hvor mange, der slog op i banen. AB, når det er værst! Taktisk kunne der nok være lavet en mere forsvarspræget opstilling, men i de forrige kampe har vi næsten ikke lavet mål. Vi kunne have forsvaret os til et smallere nederlag, men skal man som udgangspunkt ikke prøve at vinde fodboldkampe.

Er der et ord, der er værre end total fiasko? Grundstødning –havari – vold -ynk – disse begreber dækker sådan set meget godt, hvad AB-holdet samlet set stod for i går. Det har altid været min holdning, at man står sammen som et hold, vinder og taber som hold – og i øvrigt gør sit bedste!

Man kan spille dårligt, have mange fejlafleveringer, have haft en dårlig dag på arbejdet – og hvad ved jeg, men der er ingen undskyldning for ikke at løbe, ikke at kæmpe for sagen. Det er disse mangler, der gør, at vi vinder så få kampe! Der er stort set ikke nogen, der har overskud til at hjælpe sidemanden, vi har for få bolderobrere og alt for få målscorertyper. Når der går så mange mål ind som i går, er det hele holdets skyld. Når vi scorer så få mål, er det hele holdets skyld. Så derfor: Tag ansvar, kom op på hesten.

Vi synes jo, det er sjovt og hyggeligt at spille gammelmandsfodbold. På vores plan spiller vi vel ok, men moralsk er der ingen hold i DK, der kan dykke ned i et så dybt hul som AB. Det er sgu flot gjort og ganske skræmmende. En enkelt kamp kan ikke holde os dernede, men de, der var med i går, skylder noget, for vi kan ikke være det bekendt.

Kampen endte 1-6. AB’s mål: Johnny P. Man of the match: Henrik Vestergård (mærkeligt, men han lavede ikke en fejl. Hvad kan en målmand stille op mod 6 friløbere?)

Referat: Johnny P

Alle gjorde, hvad de kunne

Var bemærkningen efter et knebent nederlag på 2-1 efter en god indsats fra de 11 fremmødte mod 14 fra Tårnby, hvor flere af dem var på banen samtidigt.

Vi startede ok ud med et par enkelte chancer, men de spillede fint og fik sidst i halvlegen et angreb, hvor de kunne spille fra baglinien over i modsat side, hvor Tommy ikke havde mulighed for at nå over til en udækket angriber, der sikkert satte den i mål.

2. halvleg startede med at vi fjernede solen, så den ikke skinnede os i øjnene – og det hjalp så megt, at vi i et øjebliks forvirring i deres felt fik paralyseret deres målmand, mens Per fik lodset bolden op i deres modsatte hjørne til udligning.

Vi havde flere gode angreb, hvor især Lavetten og Duun fik sparket langt ind over, hvor Nille fik nogle løbeture sammen med debutanten Knud-Erik, mens midten med Niels Olhoff og Kaysen fik ryddet godt op og støttet fremme. og i firsvaret spillede Collaitz og Saxen solidt imod deres ret hurtige og boldikre angribere.

Vi havde faktisk et par friløbere og et god angreb i de sidste minutter, men uheldigvis fik de en hurtig kontra, som nåede helt ned på baglinjen før vi opdagede det – og derfra kunne han elegant sende bolden mellem Tommys ben fra en spids vinkel – til den hjemmesejr på 2-1. Surt, men måske nok fortjent selv om vi skulle have holdt 1-1.

Så vi må rejse os på hjemmebanen, hvor vi spiller de 2 næste kampe på onsdage – og hvor jeg håber på mange tilmeldinger. Tak.

Så kom vi godt i gang

Der var trængsel på Skovdiget, hvor alle skulle ud og nyde det flotte forårsvejr, så heldigvis mødte så mange op på 50+, så Søren H kunne frigøres til vores hold, så Benny kunne få lov at tjønse med sine 15 tjønsere.

Så det benyttede Søren sig af til at besnære en yngre skønhed (kvindelig!) til at få taget et holdbillede af turneringens suverænt mest velklædte hold.

Og efter kampen fik jeg overrakt en ny holdbold samt lovning fra Lubber på at der snart kommer nyt holdtøj med korte ærmer!

Så vi smøgede de langærmede op og gav os i lag med et forholdsvist tamt HB/ØB hold (som sidste år slog os totalt ufortjent begge gange!).

Og med en energisk Ejby helt fremme fik johnny og Søren på midten lagt mange bolde frem, som han desværre alt for tit fik dømt off-side på. Men så klarede fløjene Duun og Lavetten ærterne med gode lange bolde på kryds og tværs – og når det ikke hjalp, så gik Lavetten helt frem og lagde på et hjørne en perfekt bold ind i hovedet på en udækket Kurland, der satte panden på til et flot mål uden chance for målmanden. 1-0.

De have enkelte tilløb til angreb, men Collaitz og Allan samlede alt op og smed det retur til vore angribere, der fik dels en friløber, hvor den 40-årige målmand gjorde sig bred (hvad der lå ret naturligt til ham), så det kom der ikke noget ud af – men så kom der et bombardement af deres mål, hvor Nille flot afluttede med at banke den op i nettaget til 2-0, som blev pausestillingen.

Lars kom ind før pausen og fortsatte godt i 2. halvleg såvel i forsvaret, som med gode løb op, og vi fik endnu 2 friløbere, som heller ikke lykkedes. Så lavetten mente, at det var på tide at gentage successen, så han serverede endnu en super aflevering til Kurland, der endnu en gang satte hovedet på til 3-0.

De fik dog etableret et angreb, som pludseligt blev farligt, da en høj tværbold nåede over en ellers sikker Vester, der forsøgte at nå op og bokse væk. Men i stedet nåede den over til en angriber, der koldt nikkede den ind på midten, hvorfra den lige så koldt blev headet ind i det tomme mål til 3-1.

Selv om de pressede lidt mere på var der aldrig nogen fare for sejren og vi tillod os at brænde endnu et par store chancer tæt på mål, før vi sluttede kampen og takkede dommeren.

Og rent undtagelsesvis vil jeg egenhændigt udpege dagens spiller(e): KurVetten for deres 2 fremragende mål.

En god start på en sæson, der kan blive rigtig god, hvis vi er i stand til at stille hold – hver gang.

Testen bliver på mandag, hvor alle hold spiller (inklusive Bennys!) og hvor vore GOM spillere er så eftertragtede, at der kom forslag frem om at vi medtager ungdomsspillere på vores hold. Så jeg sender kopi til enkelte, som måske mere hører til på 50+, men som jeg da er villig til at udtage, da Tårnby mens jeg var hjemmefra meddelte Bodil, at de desværre ikke kunne flytte mandagskampen til onsdag.

Så vi spiller på mandag – mindst 11. Tårnby tabte deres første kamp til vore modstandere 3-0, da de ikke kunne stille hold en lørdag kl 15. Til gengæld vandt de den næste 4-0, så det er jo normalt et stærkt hold.

Jeg vedlægger spillerlisten og håber, at der kan komme tilmeldinger fra flere end de pt 8, og vil specifikt bede alle med ? samt de 3 cc´er svare på, om de kunne spille på mandag – enten for et af de hold, de hører til – eller hos GOM?

Med venlig hilsen og på gensyn til tjøns i morgen, hvor jeg håber på svar fra flere end de tilmeldte – blot pr mail – tak