2022

ab-fodbold

DR. Spin: Niels Remmer ramt af corona

Niels Remmer er blevet ramt af corona (den meget smitsomme svenske variant surströmming) og må derfor melde afbud til tjøns i den kommende tid. “Jeg er blevet ramt af surströmming, og må derfor melde afbud til tjøns i den kommende tid”, meddeler Niels Remmer fra sit eksil i Malmö.
Det er gået lidt ud over min skudstyrke i venstre ben, og for den sags skyld også det højre, og min springskraft er også noget medtaget. Og lidt med hukommelsen. Vist nok. Jeg kan f.eks. ikke huske om Niels Torp nogensinde har scoret et mål”.

Det er ellers lidt af en tilfældighed, at Niels havnede i Malmö efter at have boet i Kartoffelrækkerne i mange år, for som han selv beretter: “Det var lidt af en tilfældighed, at jeg havnede i Malmö efter at have boet i kartoffelrækkerne i mange år. Jeg var blevet træt af at sejle frem og tilbage til Sverige med Vikingbådene for at købe billig kaffe, mandler og chokolade. Jeg elsker kaffe, mandler og chokolade. Så jeg besluttede mig for at bosætte mig dér. Det kunne jeg jo lige så godt efter nogle år i Bruxcelles, hvor jeg fungerede som ministersekretær og deltog i en masse møder, hvor jeg skulle….(forkortet af red.). Jeg kan huske, at jeg engang var til et møde, hvor jeg kom til at spørge, om det ikke var på tide…..(forkortet af red.)

Vi ønsker Niels god bedring
Tjønserne

 

Dr. Spin