2011

ab-fodbold

Henning Kurland: Svar til Denis

Har Denis Holmark en skjult dagsorden?

Denis Holmark (Peter Malmberg look alike) gjorde i sit seneste indlæg sig til talsmand for at udleje flere prominente tjønsere til Niels Bucks Master+50 hold, selvfølgelig mod en rimelig økonomisk kompensation i kølvandet.
Forslaget ser umiddelbart tilforladeligt ud, men er det nu den fulde sandhed, Onkel Anders her lufter i fuld offentlighed (artiklen er fx. gengivet i Uefa’s månedsmagasin Uefa Direct)? Har han reelle hensigter?
Nej, selvfølgelig ikke. De nævnte spillere, der skulle indgå i en sådan lejeaftale, er jo ikke tilfældigt udvalgte – langt fra. Se bare listen:
”….om emner blandt tjønserne kan nævnes O.G. Nielsen, teknik og målfarlighed. Lavetten, skudstyrke og psykisk stabilitet. Dr. Spin, finurlige finter og træk. Elio, højre fløj. Bent og Verner, målmænd med hænder. Frosten, GVI’s fodboldskole. Jan Ivar, smarte tricks. Povl Kjøller, sublim teknik”.
De nævnte koryfæer er ofre for et personligt vendetta. Et opgør af hidtil usete dimensioner. Denis vil ganske enkelt af med dem, for at skabe mere opmærksomhed og plads til sig selv:

1. O.G. Nielsen, fordi han er suveræn i luftrummet – giftig og iskold foran kassen i modsætning til Denis.
2. Lavetten, fordi han har alt det, Denis mangler, på nær psykisk stabilitet.
3. Dr. Spin, fordi han ligner Lille Per, og var mere populær end Onkel Anders i Far til fire- filmene.
4. Elio, fordi han fylder mere på højrefløjen end Denis (også på fodboldbanen).
5. Bent og Verner, fordi Denis i virkeligheden er bedre på mål end i marken – meget bedre.
6. Frost, fordi han har været offentlig ansat, og nu hæver en urimelig høj tjenestemandspension efter en menneskealder som gårdvagt.
7. Jan Ivar, fordi han altid har nogle smarte bemærkninger på lager. Det er Denis ikke kendt for.
8. Og stakkels Poul Kjøller, som Denis altid har haft sit hyr med i og uden for omklædningsrummet.

Denis skriver, at det kun er eksempler på spillere, han vil af med. Det kan vi ikke være tilfredse med. Vi må have den fulde sandhed frem i lyset.
Hvem mere er uønskede hos tjønserne, Denis?

Dr. Spin