2008

ab-fodbold

Henning Kurland: HOT/NOT – 8. januar

HOT eller NOT
Af Dr. Spin, 8. jan. 2008
På tjønser-redaktionen kæmper vi en hård kamp for at være ung med de unge. Vi klæ´r os som dem, vi taler som dem og vi spiller fodbold som dem. Til gengæld har vi ikke så mange bumser som dem.
Der, hvor de unge mødes, taler man om, hvad der er HOT og hvad der NOT, på cafe’erne, på barerne, i ungdomsklubberne….. på nettet. Overalt! Og selvfølgelig skal www.ab-tjønsereogså have sin egen opdatering på, hvad der for tiden er HOT, og hvad der ikke længere holder en meter.
Klummen vil jævnligt blive ajourført, og så er det ellers med at følge tidens trend – eller som nogle måske vælger – bare at lade stå til.
Konkurrence
Som et lille eksempel fra det virkelige liv kommer her et eksempel på, hvad der engang var HOT, men nu er NOT. Samtidig er det en konkurrence og gætter man, hvem personen er, kan man vinde en flot præmie. Er der flere, der gætter rigtigt, trækkes der lod.
Det er nytårsaften for snart 20 år siden. Festen er ved at kulminere. Det nye år skal skydes ind. Vores AB-tjønser er i godt humør. Der er blevet slynget en hel del ned i faldstammen i aftenens løb. Udenfor brager det løs med raketter og kanonslag i alle farver. Et storslået syn. Vores AB-tjønser er ikke en tøsedreng, og rigtige tjønsere holder sit fyrværkeri i hånden. Ikke noget med sikkerhedsbriller eller flasker til affyring her.
Og galt gik det jo. Et heksehyl, der ikke opført sig helt som forventet havde nær brændt hånden af vores tjønser. Men hvem er han?
Svaret skal skrives på Tjønser-chat inden 17. januar.
HOT er det:
At finde sit træningstøj i glemmekassen. Bedst er det, hvis INTET passer sammen og mærker som Gola, Patrick og Lucky eller kopimærker som Plima, Adidos, Diradoru er i høj kurs (se Vang Ludvigsen og O. G.)
NOT er det:
At spille i stramtsiddende, dyrt træningstøj, der er lavet af materialer, man end ikke kan udtale.
HOT er det:
En lørdag efter tjøns at servere et øl-anker tysk, mørkt øl uden modhager med tilhørende Kreüterschnapsgewesen i små glas.
NOT er det:
En lørdag efter tjøns at servere en lunken dåseøl af mærket Spar Pilsner.
HOT er der:
At komme i sidste øjeblik til tjøns. Få udleveret en gul vest og – uden opvarmning – erobre en håbløs lang aflevering ude i hegnet bag mål.
NOT er det:
At komme i god tid. Smøre benene ind i kamfer. Varme godt op få en fiber i den ene læg ved første boldberøring