ab-fodbold

Allan Møller: Overraskende Tjønser come back

Overraskende tjønse come back i lørdags.
Allan Møller
Det blev til et gensyn med vores nyudnævnte balancespiller Kurt Berg ved lørdagens  tjøns. Efter at have siddet klar de 2 forrige lørdage for blot at konstatere at  vi var lige (12 fremmødte) var chancen der i lørdags, hvor vi var ulige (9).  Kurt indtog under holdudtagelsen allerede sin favoritplads på målet. Her kunne  han så se hans medspillere blive udtaget. Det gik ubemærket hen indtil den  sidste som blev hans gode ven Poul Kjøller. Her mente Kurt, at vi skulle have  haft Lavetten. Om det var tvivl om egen formåen efter lang pause eller Pouls  dagsform må stå hen i det uvisse.
En anden balancespiller Bent Jakobsen var startet kl. 13.10 i Gilleleje og kom  kun marginalt for sent. Ved optælling konstaterede han, at vi var lige så efter  at have været tilskuer til tjøns var det 2 pilsner og bad for Bent.
Kampen var lige i 1. halvleg med 2 gode hold fra Johnny P. Der var dog scoret 5  mål på Kurt selvom både boldøje og hofteredninger (med ny eller gammel) var  intakt. I pausen gentog Kurt, at vi skulle have haft Lavetten. Kurt fik dog  kaldt holdet sammen og forklarede, at tjønsen vindes i forsvaret og scoring på  kontra. Han fik fuldstændig ret, idet der alene blev scoret 3 mål på Kurt i 2.  halvleg heraf 2 flotte mål af Torp og et drømmehovedstød af Johnny P. Kampen  blev dog fortjent vundet af Kurts hold med 13-8.
Et flot come back af Kurt hvor de gamle styrker sad på rygradden. Hertil kom en  voldsom forbedring af løb uden bold. Det kom primært frem når han tvang  modstanderne til at overplacere deres skud på mål og Kurt i voldsomt tempo  hentede bolden bag mål.
Der ses nu med spænding frem til en ny målmandsranking fra Kurland.