Tjønsernes gode ven

ab-fodbold

SH: Min gode ven Niels Helveg

Kære Helveg

Din udstråling som fodboldspiller

”Tjaaaaaaaaaaa – da-da-bum-bum!” Meget venlig, altid positiv og i godt humør. En fodbold-gentleman, der aldrig begår frispark, alene af den grund, at du sjældent er tæt på en modspiller…. Du repræsenterer de gode Tjønser-dyder – ærgrer dig over en (enkelt!) fejlaflevering, og glæder dig synligt over en scoring. Stolt som dengang du var landets ’udenbysminister’.

Dine Tjønser-kompetencer

Et afmålt og yderst kontrolleret løbemønster – skal jeg løbe til venstre, skal jeg løbe til højre, skal jeg løbe frem, skal jeg løbe tilbage???? Nej, jeg bli’r stående i midten, det er en god radikal placering! Godt hovedspil – både udvendigt (ganske mange scoringer) og indvendigt (taktikkens mester). Har store kompetencer som målmand (bare de andre ikke ’tyrer’) og som targetspiller helt i front. Dit tilbageløb kan udvikles minimalt, ofte er der sket det, at du starter et tilbageløb, men når først at komme helt tilbage, efter vi andre har holdt pause mellem de to halvlege…….

Et par Tjønser-venlige gode råd…..

Hyppigere fremmøde, din kondition kan forbedres marginalt! Nu runder du jo snart de 70, og har d.d. den 8. april 2008, meddelt, at du ikke stiller op til Folketinget næste gang. Således kan vi forvente et meget hyppigt fremmøde – både til hverdag og fest! Vi andre gider heller ikke hele tiden tale med Palle Flemming!

Fremtiden for dig som Tjønser

Gylden – mange opgaver venter. Vi skal ha’ udviklet dit pasningsspil en lille smule, så er du både kompetent og fuldendt som den centralt placerede dirigent på midtbanen. Du er også god til at spille på forskellige hold….. – du er nok den eneste tjønser, der kan spille på begge hold samtidigt!!!

Hvad Tjønser-kammeraterne forventer af dig

Still, still going very strong – genfortælling i omklædningsrummet af dine mange morsomme anekdoter, hvor du også selv griner som en ’flækket træsko’ – fortsat anvendelse af dine stribede grønne fodboldstrømper – mange gode tjønser-kampe

Din gode Tjønser-ven

Søren