2016

ab-fodbold

SH: Referat

Tjønser-julefesten 2016

Festen blev indledt på sædvanlig vis med tjøns på Lille Kunst – 22 ‘aktive’ Tjønsere. Formanden magtede at dele ‘lige hold’ og kunne ikke bebrejdes resultatet 6-0 til grønt hold. Gult hold spillede katastrofalt dårligt – uengageret og med mange personlige fejl. Efter kampen opdatering af væske balancen i omklædningsrummet med øl sponseret af Villum, fordi han havde fået solgt sit sommerhus.

Møde i Restauranten kl. 19.15 med betaling i baren, og vi kunne alle gå til bords.

Med suveræn rekorddeltagelse på 61, heraf 25 fruer, bød Tjønser-formand Duun et stort og varmt velkommen: AB-tjønserne er unikke og verdensberømte!!!! Så var niveauet lagt for denne fest, som – li’som tidligere Tjønser-fester – blev en kæmpe succes incl. en dejlig menu i Restauranten.

Som traditionen byder, så anerkendte formanden de hurtigste svar på invitationen, og i år var John A., SH og Jane de hurtigste – vi modtog hver en dejlig flaske vin.

Henrik nævnte også med stor tak de 2 sponsorer Alitalia-kassen og Carlsberg, Frank Nilsson.

Vi sang de gode sange ’AB er den bedste klub, vi kender’ (Laust) og ’Tjønse-sang til julefrokosten på AB’ (Claus N.).

Buffeten var i gang med lækre retter, og der blev trukket lod om mange præmier sponseret primært af Carlsberg.

Et af aftenens højdepunkter nærmede sig – den traditionsrige QVIZZ arrangeret af QVIZZ-master over alle andre: Hr. Vagn Ludvig Ludvigsen. Ludvig indledte QVIZZen med at fortælle om regler, han delte hold og uddelte papirer – alt som det plejer at være. Spændingen var på kogepunktet. Der blev gættet, skrevet, lyttet til naboerne, og til sidst indsamlede Ludvig alle besvarelserne, og vi kunne rette vore egne opgaver i al troværdighed.

Nogle deltagere kunne  huske tidligere års QVIZZ – det var en stor fordel, da flere spørgsmål var gentagelser fra tidligere år………. Til sidst blev vindergruppen – Kirsten & Henning + Anna & Søren –  kåret med hørlig protest fra nogle af ’vennerne’ – der blev hvisket og råbt snyd, korruption, uretfærdigt (mange af spørgsmålene havde deres oprindelse i Tjønser-siden) og aftalt spil.

Tjønser-julefesten sluttede af med 2 historier fra Villum – en god tradition.

En super fest med formand-Duun i spidsen – vi glæder os allerede til 7. dec. 2017.

Flere billeder: Tjønser-julefesten > 2016 > Billeder

SH