2008

ab-fodbold

Henning Kurland: Vagn Ludvigsens oplevelser om Ole Gunner i Pat Pong

Dr. Spin beretter om Vagn Ludvigs oplevelser  i Pat Pong
4. marts 2008

Som alle AB-tjønsere ved, er Ole Gunner blevet svinet til i store dele af den tredie og fjerde verden. Således har stakkels Ole Gunner gennem flere uger været genstand for svinagtige og usande angreb i bl. a. Kaukasus, hvor der også har været offentliggjort hånlige tegninger af Ole Gunner. Hetzen har nu også bredt sig til det fjerne østen.

Vagn Ludvigsen, der netop er vendt hjem fra et længere ophold i Thailand fortalte til torsdagstjønsen: “På mine daglige ture gennem det eksotiske kvarter Pat Pong i Bangkok, hvor jeg hilste på en masse søde, venlige og kønne unge piger, der åbenbart kunne huske mig fra…….(forkortet af red.)…hang der plakater med tegninger af Ole Gunner overalt.
Vagn var naturligvis rystet over denne oplevelse, men havde dog ånsnærværelse nok til at pille én af plakaterne ned og fragte den med hjem. “Jeg er naturligvis rystet over denne oplevelse, men havde dog åndsnærværelse nok til at pille én af plakaterne ned og fragte den med hjem,” fortæller en synligt berørt Vagn, der dog hurtigt vendte tilbage til sine oplevelser i Pat Pong-kvarteret. Oplevelser, som www.ab-tjønsere dog undlader at referere her.

Dr. Spin