2010

ab-fodbold

John Andersen: Referat fra en GOM-kamp

AB – KB: 0-0Kurland havde medbragt en splinterny bold, som lige skulle vænne sig til hullerne i bane 5. Det var der også mange af spillerne, der skulle.

Men efter afbud fra Flemming og Birger var vi lige ved at kapre Benny igen, da hans Kinarejse midlertidigt blev udsat, da flyet ikke kunne lette – og der var for langt med bus. Men trods fremmøde til tiden valgte han alligevel at hjælpe sit eget hold med kun at tabe 2-4.

Så vi var 11 mand på banen, og Smeen dukkede op og kom ind sidst i kampen, hvor en hårdtarbejdende Strøh udgik med en lille fiber.

Kampen var præget af den intensitet, som altid har præget kampene mellem KB og AB, og der var solidt forsvarsspil af Torp, Collaitz og Strøh, mens midtbanen med Johnny og Søren fik ryddet godt op – og også sendt lidt frem til Lavetten, der tog gode træk på venstrekanten – og Nille, der stormede rundt på banen sammen med Kurland, som fik en ret hårdhændet behandling af det solide KB forsvar. Faktisk fik vi i 1. halvleg kun 1 rigtig farlig chance, idet vor hårdtarbejdende Lars kom fri og sendte et velplaceret skud ned ved målstolpen, hvor målmanden kun lige nåede ud til den. Ingen mål i den halvleg, som også var præget af at vi tabte banelodtrækningen og derved spillede med den lave sol direkte i øjnene.

Men det var også det eneste, vi tabte, idet vi efter pausen fik lidt mere hold på deres angreb – og det vi ikke klarede ude på banen, tog Heile sig kærligt af i målet – eller langt uden for feltet, hvor han nåede først frem til en lang stikning.

KB havde også et angreb med en del klumpspil, hvor jeg ved en vending fik bolden skudt bolden direkte op på armen helt inde ved målet. Klart straffe, mente KB, men Benny vinkede afværgende, hvilket nok satte temperaturen adskillige grader op hos et ret frustreret KB hold, der faktisk var i stand til at råbe højere end Torp og Johnny, hvilket til sidst resulterede i 3 gule kort – og et rødt til allersidst i kampen – alle til KB. Det medførte naturligvis en del mere spil til os, men vi var fair nok til ikke at benytte os af det til at score mål.

Så en god 0-0 kamp i pænt solskin. Lover godt for næste kampe – især hvis vi fortsat kan stille hold, og slipper for skader.