ab-fodbold

GRAND VETERAN MASTER/70+ vinter 2017-2018 – AB1 og AB2

GRAND VETERAN MASTER/70+ vinter 2017-2018

AB1 –  ØIF 4-7

Det starter godt, da Søren bryder et angreb og spiller bolden hen til Niels Yde, der elegant dribler uden om målmanden og via stolpen sender bolden i mål til 1-0.

Herefter begår Østerbro et groft frispark mod Niels Yde og synderen bliver udvist i fem minutter. Det udnytter vi til at komme foran med 2-0, da Søren bryder et angreb og selv sender bolden i mål. Desværre får de hurtigt reduceret til 2-1, som bliver halvlegsresultatet.

Anden halvleg bliver en taber, hvor de har en spiller med nr. 8, som tager fusen på os og scorer en masse mål. Først bliver det 2-2 og 2-3 inden vi får udlignet til 3-3, da Henrik får scoret på en aflevering fra Niels Yde.

Herefter får de scoret 4 flotte mål i træk inden Niels Yde får reduceret til 4-7 på et tidspunkt, hvor målmanden er ude af målet.

Da Tårnby vinder over Skovshoved og Frem vinder over ØIF2, bliver det endelige resultat, at Tårnby vinder turneringen med 16 point, Frem bliver nr. 2 med 15 point, vi bliver nr. 3 med 13 point skarpt forfulgt af ØIF1, der også har 13 point, men med en målforskel på 3 mindre end os.

Skovshoved kommer ind på en 5 plads med 9 points.

Tak til alle for sæsonen, til Torp for smørrebrød og til Henrik for øl.

Mvh Benny Nørgaard

—-ooo0ooo—-

B 93 – AB 8-2 i flot vejr – og tak for sæsonen

Mange skader, men Claus Nørfeldt stillede op som energisk yngstemand og Vagn startede på mål med Nille, Erik og mig i marken og Niels O som indskifter.

Vi kom desværre hurtigt bagud 0-3 og inden pausen også 0-4.

Men fik startet fint efter pausen, hvor det lykkedes os at komme på 5-2 efter flot gennemspillet mål fra Nille – og han kvitterede senere med en flot tværaflevering til Claus, der hamrede den i mål uden chance for deres gode målmand, som brillierede med at gå frem og afslutte nogle gange.

Faktisk kunne det have vendt kampen, da Erik ramte stolpen på langskud og han og Nille havde flere langskud tæt på, mens målmanden var væk.

Men de vandt fortjent og vi måtte nøjes med sol og dejligt vejr og øl i omklædningen og god mad senere.

Vi håber på bedre nyt fra 1. holdet i deres kamp om 1. pladsen – og jeg siger tak for mit sidste år som GVM holdleder – det har været en fornøjelse

Med venlig hilsen

John Andersen

GVM AB 2 emeritus

—-ooo0ooo—-

Tårnby – AB1 uafgjort 0-0

Topkampen mod Tårnby, hvor vi kunne have afgjort mesterskabet, endte desværre uafgjort. Vi havde lidt flere chancer end Tårnby og burde have vundet 1-0.

Nu er stillingen den, at vi inden sidste runde, ligger a point med Tårnby, begge med 13 point. Men Tårnby har en målscore, der er 6 mål bedre end vores.

Tårnby møder Skovshoved i den sidste kamp og sætter Tårnby point til i den kamp, kan vi stadig vinde turneringen, ved at vinde over Østerbro.

Benny

—-ooo0ooo—-

AB2: 1-11 ude mod FREM

6-1 og 5-0, men vi startede ok til de fik 2 foræringsmål og et par rigtige.

Men så fik Nille et langt udspark midt for målet og isf at skyde lagde han den flot th til Peter, der flot scorede til 1-4.

Tættere kom vi ikke trods Vagn på mål og Erik A og Niels O på vores 6-mandshold i den store, flotte indendørs kunstgræsbane, hvor vi som vanligt kom for sent til 1030, men vi kom da i gang 1050 så vi kunne nå deres gode frokost efter kampen.

God snak også om WC 70+, hvor de har 20 spilleberettigede og snart betaler – men ikke alle ville spille.

De havde også et arrangement 16/6, så nok kun få til middagen på AB, men det melder de blot, når vi spørger.

Vores sidste kamp er på mandag hos B93, hvor vi mangler 1 under 70 og gerne 1 til, da vi pt kun er 5 – se vedlagte.

Og så skal Benny jo være klar til at bruge alle spillere til foråret, da vi har trukket AB 2 holdet, så der kun bliver 8 i puljen – så kampprogrammet ændres nok.

GVM 2 AB

—-ooo0ooo—-

FREM – AB1: 4-7

Stor sejr til AB på 7-4 med to flotte hattrick.

Vi spillede indendørs i Tryg-hallen  på en dejlig kunstgræsbane som passede Benny rigtig godt.

Han starter med et ægte hattrick inden der er gået ti minutter. Først på en aflevering af Søren, derefter Henrik og til sidst Jan Ivar.

Derefter melder Frem sig ind i kampen og scorer et flot mål, hvor en spiller vipper bolden over hovedet på Søren til en medspiller, der sætter hovedet på.

Efter en lille pause er Benny frisk igen og han scorer endnu et mål inden de får reduceret til 4-2.

Frem presser nu på for at få føling med os og en Frem spiller får en medløber, men inden han rigtig kommer i gang med at løbe, tager Søren fat i nødbremsen og tilskuerne råber ”udvisning”.

Søren ved godt, at han er i knibe og hjælper modstanderen op og han indrømmer overfor dommeren, at det ikke så pænt ud, men at det ikke var med vilje. Så dommeren nøjes med at give en henstilling. Flink dommer.

Men så melder Collaitz sig ind i kampen. Han synes ikke, at de skal få føling med os, så han scorer også et ægte hattrick med assister fra Jan Ivar, Benny og Henrik. Med en føring på 7-3 og få minutter igen, slapper vi lidt af og det benytter Frem sig af og scorer det sidste mål til 7-4.

Tak til Claus for hjælpen og til Tim for et hav af redninger.

—-ooo0ooo—-

AB2 – Tårnby: 1-10

Vi var desværre kun 5 mand til dagens opgør i strålende sol på en flot fejet bane.

Og vores debutant Peter Jørgensen startede suverænt efter 5 minutters spil med en elegant yderside hårdt i det venstre målhjørne uden chance for Bent murer i deres mål.

Det gav jo en fantastisk gejst – men desværre forærede vi dem et par hurtige mål og endte halvlegen 1-6.

Vi holdt dem væk igen i starten af 2. halvleg og Nille, Bent, Peter og Niels O kæmpede godt, men kunne ikke gøre meget ved deres 1-10 sejr, der midlertidigt bringer dem på 1. pladsen – og os lidt langt derfra.

Men vi ser frem til 26/2 kampen – og jeg vedlægger regnearket – nu uden efterårsresultater, så jeg håber, at alle kan åbne den rigtige fane.

Til gengæld havde vi en hyggelig frokost trods voldsom prisstigning på smørrebrødet (12,50 til 14 kr stykket) og Tårnby meldte sig klar til 16/6 turneringen med et fuldt hold.

GVM AB

—-ooo0ooo—-

AB1- B.93: 3-2

En kold mandag formiddag, hvor vi mødtes i godt humør – parate til endnu 3 points mod et B.93-hold vi ikke kendte sammensætningen af.

Afbud fra Manager-Benny og hr. Ivarsen – Kurland var kaldt til som ekstra spiller, han skulle lige vænne sig til kanon-tempoet! Vi startede med Tim, Henrik D. SH, Henning og Niels Y. på banen – Collaitz og Niels T. på sidelinien. Vi behersker spillet de første 15 min. og kommer foran 1-0 på et SH-mål. De udligner til 1-1 (lidt kludder i forsvaret) før pausen, hvor vi aftaler at skifte hyppigere ind og ud.

Niels Y. bringer os foran på et præcist langskud, hvor målmanden var kommet for langt ud af målet. De udligner igen nu til 2-2, og igen qua lidt kludder i forsvaret og misforståelse med Tim.

I næstsidste minut scorer Niels T. sejrsmålet med sit præcise venstreben – B.93-erne brokkede sig og sagde, at Niels havde brugt armen, men Alf var sikker i sin sag og dømte mål. Vi var glade.

Igen en kamp, hvor taktikken holder og igen en scoring på et contra angreb, men hvor samspillet lider af for mange mislykkede lange afleveringer, og at vi ikke er dygtige nok, til at tilbyde os, når en medspiller har bolden.

Bagefter en meget hyggelig frokost flot serviceret af Niels T., Henrik D. og Tim – vi gjorde reklame for WC/70+, og de responderede med interesse.

Søren

—-ooo0ooo—-

AB1

ØIF2 – AB  4-2

Årets sidste kamp skulle spilles mod Østerbros andethold. Det viste sig så, at de havde byttet om på de to holds spillere, så det var det bedste holds spillere, vi mødte.

Det nåede vi ikke at omstille os på, så vi kom hurtigt bagud med 2 mål, inden Collaitz fik opsnappet en aflevering og fik scoret til 2-1.

Første halvleg var en katastrofe, forsvaret var hullet som en si og ingen støtte til angriberne fra kanterne.

I anden halvleg blev der kæmpet mere, men Østerbro får endnu et mål til 3-1 kort efter halvleg.

Lidt efter begås der et groft frispark mod Søren Hansen. Spilleren fra Østerbro bør blive udvist for den handling, men da Jan Ivar og dommeren ikke kan blive enige herom, bliver det Jan Ivar, der får 5 minutter på sidelinjen.

Collaitz får igen fat i en dårlig aflevering og scorer til 3-2 og herefter er der en masse grove tacklinger fra Østerbros side, hvor både Niels Yde og Niels Torp er i håndgemæng med modstanderne. Desuden trækker de tiden ureglementeret ud, ved alle dødbold situationer.

Det lykkes dem til sidst at få scoret til 4-2, som bliver kampens resultat.

En meget usportslig indsats af Østerbro med ca. ti frispark til os og unødvendig forsinkelse af spillet, som dog blev kompenseret af dommeren, der forlængede kampen med ti minutter.

Stillingen er nu den, at 6 hold ligger lige med 3 point hver, ØIF1 har 4 point og AB2 har 1 point.

Tak til alle for en god indsats i årets løb.

Benny Nørgaard

—-ooo0ooo—-

AB2

Hej John,

Hvis jeg skal afsløre det med det samme, så blev kampens resultat 4-4.

Vi var jo 7, da Pelle troppede op. Vore mål blev scoret af Claus med 1,  Sten med 2 og ØIF lavede et enkelt selvmål. Niels Olhoff spillede kun første halvleg. Han skulle på hospitalet med sin kone. Gert stod på mål i første halvleg og Bent i anden halvleg.

Jeg tror, at det var deres 2. hold for vi plejer at møde nogle stærkere spillere fra ØIF.

Mvh Nille

—-ooo0ooo—-

AB1 – AB2 12-1

Dejligt at følge med fra sidelinjen og flot spil fra begge sider trods lidt skubben i 2. halvleg.

Bennys gode referat mangler måske 1 mål, da Alf havde 12-1 – men referatet savner måske også, at det ved 2-1 faktisk var en meget lige kamp, hvor Vagn tog alt det, der ikke blev skudt ved siden af.

Og halvlegens 2 sidste mål til 4-1 blev først scoret i de sidste minutter.

Nu venter kampen hjemme 4/12 mød ØIF, hvor jeg ikke kan deltage – og Nilles flotte fiber er måske ikke klar endnu, så listen med 7 spillere håber jeg holder – meget gerne med evt også Strøh, hvis han føler sig klar, da Smeen måske har problemer med at nå frem den dag.

Jeg håber at se mange til Lundbergdagen, men vil gerne høre Nille om han kan stå for smørrebrød og øl – eller hvis han slet ikke kommer, så måske aftale noget med Vagn, som jeg håber klarer målet igen.

Med venlig hilsen John

—-ooo0ooo—-

AB1 – AB2

Kære alle

De to AB hold fik startet vinterturneringen med en underholdende kamp i dejligt solskinsvejr med mange mål og med mange tilskuere.

Førsteholdet havde tre afbud og derfor ingen udskiftninger, mens andet holdet havde en enkelt spiller på bænken.

Førsteholdet starter scoringen med et mål af Collaitz på en frispilning af Niels Torp og lidt senere opfanger Collaitz en uskarp aflevering og sender bolden i mål til 2-0.

Andet holdet, der har en lidt højere gennemsnitsalder og et lidt mindre løbepensum, spiller godt sammen og det lykkes at spille Pelle fri og så står det 2-1.

Herefter scorer førsteholdet 9 gange i træk. Først Benny til 3-1 med en assist fra Jan Ivar, herefter Jan Ivar på en frispilning fra Collaitz til pausestillingen 4-1.

I anden halvleg åbner Benny scoringen med en assist fra Torp og lidt senere gør Benny gengæld med en assist til Torp til 6-1. Collaitz, der har hvilet sig lidt i forsvaret bliver sendt frem igen, opsnapper en langsom aflevering og scorer til 7-1, det samme gør Benny til 8-1 inden Collaitz afslutter kampen med et hattrick til 11-1.

Dommeren havde talt det til 12-1, men vi havde ikke flere på scoringslisten.

Vagn Ludvigsen havde som målmand for andet holdet en meget travl dag, han reddede lige så mange skud, som dem der gik i mål og han måtte flere gange ligge vandret for at redde. De fleste gange kom han dog op ved egen hjælp.

Tak til John Andersen, John Nilsson, Bent Strøh og Gunnar for at overvære kampen og deltage i frokosten.