17: Tjønser-taler

ab-fodbold

Henrik Duun: Tale til Jørgen Evers, 50 og Thomas Kentorp, 60, 11. marts 2017

Jørgen Evers, født 9. januar 1967 – 50 år.

I AB sammenhænge er 1967 et meget markant år. AB’s sidste danmarksmester- skab med så toneangivne tjønsere som: Yde, Villum og Johnny P.

Du er som flere andre indvandre fra Lyngby. Mig bekendt var det din daværende ven Torben Mærsk, som var årsag til skiftet. Overgangssummen er ukendt.

Selvom det er svært at se, er du den YNGSTE tjønser. Du ligger ca. 20 år under gennemsnittet, og flere har alder til at kunne være din FAR.

Du er, som flere andre tjønsere, blevet forelsket igen i en forholdsvis sen alder, men det er jo ingen ting i forhold til score Tommy!

Jørgen du er et meget digitalt menneske, som matcher din alder, hvilket leder mig hen på en lille historie, som selvfølgelig ikke gælder dig….

En mand kommer ind på apoteket og beder om Viagra. Apotekeren spøger, om han har en recept med fra sin læge. Nej, men jeg har et billede af min kone på mobiltelefonen.

Hvis man går ind på vort sandhedsvidne, ab-tjønsere.dk, kan man læse om dit løbe-

pensum og det kraftfulde venstreben. Videre hedder det, at du stadig har et fodboldmæssigt udviklingspotientiale, men du har jo også tiden foran dig!

Vingaven er det ønskede rødvin fra Piermonte. 3 x HURRA!

Thomas Kentorp, født 6. oktober 1956 – 60 år.

Det mest markante der skete i 1956, var indførelsen af Folkepensionen med sikkerhed for et grundbeløb. Så selvom pensionsalderen er stigende, skal der nok blive noget til dig. Du blev optaget som tjønser i 2001.

Det med alder er ikke noget problem for dig. Du har efter sigende haft den samme alder, lige siden du blev senior. Lige meget hvilket seniorhold du har spillet på og lige meget, hvor lidt du har opfyldt alderskriteriet, er der ingen modstander, som har gjort vrøvl. Nogle mener du er et evigheds-talent og rullefinten har du bibeholdt i alle årene, så bliv ved med det!

Du har bidraget med mange morsomme og giftige taler og referater fra vore mange rejser. 3’halvleg nyder også godt af dine lune og syrlig bemærkninger. Samtidig er  du meget opmærksom på at hente øl og sørge for, at de tomme flasker kommer ned i restauranten. Tak for det!

Du har altid haft et godt tag på damerne. Der går mange historier om dit sexliv, og i den forbindelse kom jeg til at tænke på en lille historie om en mand, som står i køen til flaskeautomaten i Netto i Virum bag en lækker midaldrende kvinde fra whiskybæltet. Han viser sit Rolexur frem, og spørger om hun ved, hvad det kan? Næh…det ved hun ikke. Jo det kan fortælle, om du har trusser på…..og jeg kan se, at du ikke har nogle på. Jamen det har jeg…! Nåh så må det være, fordi mit ur går en time for hurtigt!

Thomas har ønsket sig noget så sjældent som hvidvin. 3x HURRA!