2021

ab-fodbold

Dr. Spin: Tjønserne tilbyder EM-holdet hjælp

Fodbold-EM 2021 sendes i 4K-kvalitet i Danmark - FlatpanelsDK

Tjønserne tilbyder hjælp til semifinalen ved EM

På onsdag spiller Danmarks EM-hold semifinale mod England på Wembley, og i den anledning har flere tjønsere tilbudt at hjælpe holdet videre til finalen på Wembley.
Erfaring, rutine, målfarlighed er nogle af de nøgleord, der går igen, når flere af de bedste tjønsere skal beskrive, hvad de kan supplere Hjulmands tropper med.

Bent Jacobsen:- Jeg er meget imponeret over Joakim Mæhles kvaliteter på venstrekanten, men vi mangler noget tilsvarende på højrekanten, og det er der, jeg kan bidrage med mine berømte rush, der kan rive ethvert forsvar op. Hvor mange gange har jeg ikke hvirvlet sandet op på Lille Grus i sin tid? Intet kunne stoppe mig – og jeg kan gøre det igen.
Desuden har jeg tilbudt at tage nogle ankre øl med fra Fleggaard til sejrsfesten bagefter.

Ole Gunnar Nielsen (OG):- Vi mangler nogle spillere, der kan heade. Nuvel, Thomas Delaney lavede et flot hovedstødsmål i går, men vi skal have flere med samme hovedstødsstyrke som mig. Jeg har allerede meddelt Hjulmand, at hvis han mangler en heade-træner, er jeg klar til at springe til med det samme, og hvis han kræver at jeg også skal spille kampen mod England, tager jeg også den med.

Henrik Katten Vestergaard:- Er det kun mig, der synes, at Kasper Schmeichel ser lidt slidt ud? Skulle han ikke have haft nogle flere redninger? Det synes jeg ihvertfald.
Som tidligere dansk mester ved jeg, hvor hårdt det er at stå på mål i en lang turnering. Det kræver rutine, friskhed og mod. Jeg ville elske at stå på mål mod England – også selvom kampen gik ud i forlænget spilletid og straffessparkkonkurrence. Især det sidste er en sand mester i. Jeg kan læse enhver spiller………(forkortet af red.)

Lauge Nilsson:- Nu er Sverige jo desværre røget ud, men jeg…….(forkortet af red.)

Jørgen Frost:- Det er meget imponerende, hvad landsholdet har præsteret, men jeg savner nogle flere hurtige folk på midtbanen, og derfor har jeg meddelt DBU, at jeg gerne stiller op, hvis de lover mig, at jeg må tage min cykel med til London. Den kan jeg nemlig ikke undvære for længe af gangen. Børn har sutteklude – jeg har min cykel.

Niels Torp:- Der mangler nogle hårdføre forsvarsspillere med spidse albuer til at stoppe de farlige englændere. Her er det, at jeg kan gøre mig gældende. Jeg håber bare ikke, at jeg bliver sat til at skyde straffespark, for jeg har nemlig aldrig scoret et mål – heller ikke på straffe.

Thomas Kentorp:- Jeg har været i England et utal af gange og også bidraget med noget befolkningstilvækst, så jeg kender den engelske mentalitet rigtig godt. Ikke så meget snak – tre ryk og en aflevering. Det er det samme i fodbold! Har I nogen sinde set engelsk fodboldspiller lave en fodrulle? Nej, vel! Det bliver et chok for dem, når jeg krøller rundt med med et par engelske slagtersvende i deres bageste forsvar.

Dr. Spin (der pga. en fiber i torsdags har meldt afbud til semifinalen, hvor han ellers var udtaget)