2010

ab-fodbold

SH: MASTER-sommerturneringen står for døren

Torben ’Mange mål’ Hald

Henrik ’Katten’ Vestergaard

John ’Statistikker’ Andersen

De mange vinterkampe er nu et overstået stadium med et lidt uprangende resultat. YOUNG MASTER/51+ slutter på en skuffende 2. plads efter at have vundet turneringen de seneste 6 sæsoner i træk. GRAND OLD MASTER/60+ slutter midt i tabellen afhængigt af hvor mange point holdet bliver tildelt for ikke spillede kampe….!
En frisk og ny sommersæson begynder efter påske.
Torben ’Mange mål’ Hald er manager for det ambitiøse MASTER/50+. Holdet havde en flot sæson sidste år, så der er noget, der skal gentages.
Henrik ’Katten’ Vestergaard er adm. direktør for det nye hold i dansk fodbold QUATTROFONIEN, som også kaldes SUPER MASTER/55+. Det bli’r meget spændende at se, om dette hold får succes? Der er skrevet kontrakt med 22 spillere, der alle har forpligtet sig til at prioritere fodboldlivet højere end privat-, job- og sexuallivet (vedr. sexuallivet er der på opfordring givet dispensation til nogle ganske få og meget virile spillere, f.eks. Jan P. som iført hvid-og-grønstribede AB-strømper har revitaliseret sit sexualliv – mor Karen er begejstret). Som i mange andre store klubber, har pressen allerede opdaget, der er splid på direktionsgangene – især administrationschefen og sportschefen er raget uklar. Vil dette forhold, som tager sit afsæt i mange, mange års splid, misundelse, smag vedr. fodboldstrømper og stavefærdigheder ha’ betydning for holdets resultater? Mange iagttagere mener, det vil være uundgåeligt.
John ’Statistikker’ Andersen varetager de administrative opgaver for GRAND OLD MASTER/60+. Johnny P. bidrager med ekspertise på de sportslige områder.
Alt i alt 3 spændende sommerturneringer, der kamp for kamp vil blive refereret. Referaterne kan læses på denne hjemmeside: Masterturneringer > Kampreferater. På chatten vil der kunne læses en meget aktuel opdatering af kampresultaterne umiddelbart efter kampene. Flemming Nielsen mener, at den gode gamle tradition med at oplyse resultatet før boksekampene også kan bruges for ABs MASTERhold, men det vil ikke ske.