10: Tjønser-nyheder

ab-fodbold

SH: 56 – Ole Gunners scoringsprocent

Tjønser-nyheder 56 

www.ab-tjoensere.dk.

I moderne fodbold er det jo blevet meget vigtigt at foretage målinger og analyser på alt – vi hører om boldbesiddelse, antal overgangsspil (i gamle dage hed det ’contra-fodbold’), antal pasninger, antal standardsituationer, antal 1.-berøringer m.m.m…….. 

Statistik har vi jo også hos Tjønserne, spørg bare John A., men nu kan vi røbe en hidtil hemmeligholdt statistik hos én af de absolut mest markante Tjønsere. Han fører statistik over scoringsforsøg målt op mod antal scoringer. Han taler ikke om boldberøringer, idet alle hans aktioner på Lille Kunst har karakter af scoringsforsøg. Hans statistik lige nu er 94,34% – altså 9 ud af 10 gange han rører bolden, scorer han. En enestående statistik i national og international fodbold. Det kan tilføjes, at han også har prøvet at måle sit løbepensum med en skridttæller, men når den er deaktiveret i mere end 15 min. går den i stå, så det lykkedes ikke ……. 

Navnet er Ole Gunner – læs på forsiden om hans fodboldungdom. 

Vagn Ludvigsen har foreslået, at jeg rundsendte vedlagte fil, der handler om hjerteanfald, hvis man selv udsættes for det f.eks., når man kører bil. Meget betænksomt – og tak til Ludvig – rettidig omhu!  

Nedenstående billede har jeg modtaget fra Thomas Krølben med teksten: Så’n har nogle af Tjønserne det, når de ser ’de tarvelige hold’, før tjønsen starter!

 

 

 

 

Redaktionen