15: Tjønser-fødselsdage

ab-fodbold

SH: Claus Nørfelt – 70, 11. okt. 2018

Claus Nørfelt fylder i dag, 11. okt. 2018

70 år

STORT TILLYKKE

Claus, du er én af de få Tjønsere, der har flere end én fodboldkompetence (onde tunger påstår, at der er flere Tjønsere, der slet ikke har fodboldkompetencer……!).

Du er en skarp centre forward med et tilpasset løbepensum – på niveau med Denis, Ole Gunner, Vagn og Henning K. – ingen bolde i dybden, please! Du er meget sikker i dine scoringsforsøg, og din glæde er meget synlig, når du har ramt ’kassen’. Glad og stolt: “Jeg scorede igen, igen!!”

Du er også en skarp målmand, nærmest frygtløs. Du tilbyder din målmands kompetence, når de mere faste målmænd er forhindrede, og statistikken viser, at der er få scoringer mod os, når du vogter målet.

Dine verbale kompetencer skal også nævnes. Det hævdes, at du kan høres helt ned på Bagsværd Stadion, når du giver dine Tjønser-venner ‘gode råd’. Det, mener jeg, er urigtigt – du kan højst høres ovre i Værebroparken!!!

Du bidrager meget positivt til Tjønser-miljøet både med sjove taler og velkomponerede sange, og du er tit medlem af det ’konsortie’, der bidrager med øl på bænken efter tjøns. Dertil kommer din aldrig svigtende positive opmærksomhed, når du fornemmer, der er ’gnidninger’ (meget sjældent heldigvis) i Tjønser-gruppen – du har på alle måder et stærkt Tjønser-DNA.

Desværre har du også nogle skader, så det er ikke hver torsdag og lørdag, vi ser dig til tjøns – men du er med, når du er klar, og du har et meget stærkt vindergen – du stråler af stolthed efter en vunden Tjønser-match.

Rigtig god fødselsdag, Claus – vi ses til tjøns.

Søren