2011

ab-fodbold

Henrik Duun: ‘Lille kunst’ indviet

   ”Lille  kunst” indviet22 forventningsfulde tjønsere var lørdag den 25.juni mødt op  til starten på” lille kunst” Begivenheden startede standsmæssigt med champagne som Torp,  Duun og Smeen havde medbragt.  Derefter gik tjønsen i gang og spillet bølgede frem og  tilbage med hurtigt pasningsspil af høj klasse.Det er en fortræffelig bane, som passer godt til mit hurtige  fodskifte bedyrede manager Poul Kjøller og Elio mente, at kunstgræsset er ideelt til hans smarte  proptrækker-driplinger. Smeen forsikrede alle om, at han havde glædet sig  meget til den nye bane, men var bange for at hans speed,  ville bringe han i nærkontakt med den lysmast, der står inde på banen.  Så han foreslog en måtte omkring masten, som på pisterne i  Alperne med påskriften ”AB über alles”.

Åbningskampen endte 2 – 1, så der var tale om ”gode hold”  mente holdsætter Remmer. Efter anstrengelserne sørgede d’herrer  Johnny P. og Bjørn for , at der var masser af øl.

Der er ingen tvivl om, at vi går mange dejlige timer i møde  – især når det bliver efterår og vinter og der skal lyde en stor tak til  AB’s hovedbestyrelse fra Tjønserne for dette afgørende  initiativ, som forhåbentlig snart kan få kommunen på banen til en stor en af  slagsen.

Henrik Duun