26: MASTER-turneringer

ab-fodbold

YOUNG MASTER/50+ sommer 2009

MASTER/50+ sommer 2009

 

En kamp uden nok AB gejst og viljestyrke.
 Som sædvanligt havde vi det svært mod et af bundholdene – Rødovre. Lad det være sagt mod det samme, at vi tabte 2-0, selvom vi havde en lille overvægt af spillet. Vi spillede efter samme taktik som Morten havde lagt for landsholddet i kampen mod Ungarn. Og man skulle tro at landsholds spillerne havde været forbi Bagsværd og se hvordan det skulle eksekveres. For hovedparten spillede uden nogen særlig gejst. Vi var ikke skarpe foran mål og forsvaret havde misforstået beskeden om ikke at stå for langt tilbage på banen. Det betød, at bagerste linie i 1. halveg jagtede modstanderne helt oppe på deres banehalvdel og det benyttede de to gange til let at løbe i gennem og score mod en chanceløs kat. En lidt skidt afslutning på en ellers god sæson. Vores chancer for at bevare 2. pladsen er nu ren teori, for Brønshøj har to kampe til at lave de 3 point der skal til for at stryge forbi os. Man of the match : Peter Iversen Man with the clothes : Ole Wanting (tøjet overvintre hos Ole). Til sidst skal der lyde en tak til Torben for et veludført og engageret coach job hele sæsonen igennem. Vi håber du tager mindst en sæson mere. Vi ses til næste sæson.

Bjørn


Brønshøj – AB 2-0
Vi blev I den grad udspillet af et rigtigt godt hjemmehold. Vi tabte kun med 2 mål fordi katten stod en fantastisk kamp. Søren fik Fido for også at spille en god kamp som bagerste mand.
Næste kamp er på mandag på hjemmebane mod Frem. Vi spiller kl. 18.00 med mødetid kl. 17.30.
Følgende har meldt sig klar: Raf, Peter, Ole, Lars, Niels, Jens, Gert, Bjørn og Per
Der er afbud fra: Michael, Søren, Vester og Kjeld
Jeg vil gerne høre fra:
Laust, Heinz, Jørn og Steen ( håber meget du kan spille ellers har vi ingen målmand)
Det er i øvrigt lidt gnaven over at jeg igen måtte tage tøjet da alle bare skrider hurtigt ud af døren. Der må være mange der kun har vasket en gang  – eller mindre.
Hilsen Torben

Så kom vi da for alvor ned på jorden igen efter storsejren mod KB. Vi tabte til bundholdet Fremad Amager med 0-1 i en kamp, hvor ikke meget lykkedes og mange spillere var nede under normalt bundniveau.
Vi bliver derfor nød til at se fremad og næste kamp er mod Husum. Kampen spilles på mandag kl 18.30 i Husumparken og ikke onsdag som det blev fortalt i omklædningsrummet. Mødetid kl 18.00.
Da der var forvirring om kamptidspunktet bedes i alle give tilkende om i kan spille.
Hilsen Torben

KB – AB 1 – 8
Så kan ikke blive meget bedre. En meget koncentreret indsats fra hele holdet gjorde at KB fik det største nederlag i mands minde. Trods Niels’ 4 mål samt målgivende afleveringer var det Laust der fik Fido, da han fra bagerste forsvar sneg sig med frem og scorede en fin kasse. En indsats der i øvrigt imponerede de koreanske opkøbere så meget at Laust i den kommende uge er til prøvetræning i Korea.
Næste kamp er på AB mod Fremad Amager på mandag kl. 19.00. Mødetid 18.30. Jeg håber kamptidspunktet denne gang passer alle spillere bedre så vi er fuldtallige fra start.
Følgende spillere har meldt sig klar: Steen, Raf, Bjørn, Lars, Kjeld, Michael, Niels, Gert, Stig og Torben
Afbud fra: Laust, Per og Jørn
Besked ønskes fra : Peter, Ole og Søren
Hilsen Torben

Vi kom godt I gang med efterårets kampe med en relativ sikker sejr på 4-2 over HIK. Vi spillede på en bane 1, der ikke er set bedre i 20 år ( er Søren gået på pension?) . Der var en generel god indsats fra alle på holdet – dog med plads til forbedringer – hvor RAF strålede lidt over os alle med nogle fantastiske ryk op ad banen. RAF fik derfor fidusen, hvilket han blev så glad for at han glemte sine støvler (Per tager dem med sammen med tøjet næste gang).
Næste kamp er på mandag ude mod KB. I spiller på Pile Alle kl. 18.30. Mødetid kl. 18.00.
Følgende er udtaget: Steen, Bjørn, Søren, Laust, Lars, RAF, Per, Michael, Kjeld, Gert, Stig og Torben
Afbud fra : Peter, Rene, Ole
Der ønskes besked fra :
Heinz og Niels
Hilsen Torben

B1908 – AB  1-0
Vi fik det første nederlag på lorteøen, hvor vi ikke magtede at spille op mod den kraftige vind. Kampen glemmes hurtigt og vi ser frem mod næste kamp, der også er sidste kamp i foråret. Vi skal spille på Rødovre stadion, Elstedvej 40 kl. 18.00, mødetid 17.30. Der er en del afbud til næste kamp så det er vigtigt at jeg får hjælp og nogle hurtige tilbagemeldinger.
Følgende har meldt sig til: Steen, Ole, Lars, Peter, Søren og Torben
Der er afbud fra: Michael, Rene, Kjeld
Niels er usikker pga. arbejde.
Jeg vil gerne have tilbagemeldinger fra:
Bjørn, Per, Stig, Raf, Heinz, Laust, Thomas
Hilsen Torben

Frem – AB  0 – 0
Vi var oppe mod et Frem hold der de foregående 3 hjemme kampe havde spillet 0 – 0 alle gange og det lykkedes desværre også mod os.
Vi spillede en halvtrist første halvleg, hvor vi ikke fik presset Frem i tilstrækkelig grad. Det blev ændret i anden halvleg, men det lykkedes os ikke at komme gennem deres stærke defensiv.
Næste kamp er torsdag d. 28/5 kl. 19.00 på AB mod B1903. Mødetid 18.30
Følgende har meldt sig klar:
Rene, Ole, Per, Kjeld, Michael, Peter, Steen, Bjørn, Stig, Raf og Torben
Følgende bedes give besked om de kan spille:
Søren, Lars og Niels
Hilsen Torben

AB –Brønshøj 4 – 1
Endnu en rigtig god kamp af holdet, hvor et godt tophold blev sendt hjem med et klart nederlag. Steen stod endnu engang en god kamp og fik fortjent fidusen.
Næste kamp er på tirsdag, hvor vi spiller i Valby idrætspark kl. 18.15 mod Frem. Mødetid kl. 17.45.
Følgende har meldt sig klar:
Kjeld, Michael, Niels, Per, Stig, Rene, Bjørn, Ole, Laust og Torben
Følgende bedes give besked om de kan spille:
Raf, Lars, Peter, Steen
Afbud fra Søren
B93- AB   2 – 2
Kampen mod B93 blev en spændende kamp med god fight fra hele holdet. Ole scorede begge mål, der betød at vi fortjent fik det ene point mod et godt hjemmehold. Ole fik fortjent fidusen. Næste kamp er på mandag hjemme mod Brønshøj, der er nyt tophold. Vi spiller kl. 19.00 med mødetid kl. 18.30
Følgende har givet tilsagn om at spille.
Steen, Michael, Lars, Per, Laust, Rene, Stig, Søren, Bjørn, Ole og Torben
Følgende bedes melde tilbage om de kan spille:
Niels, Kjeld og Peter
Hilsen Torben

AB – Husum 0-0
Rigtig skidt indsats i angrebet medførte at vi kun fik uafgjort mod et Husum hold, der ikke havde en eneste chance. Så vi må finde bedre spil frem mod næste modstander, der er det andet tophold B93.
Kampen afvikles på B93’s kunstgræs kl 19.15, mødetid 18.45. Indkørsel ved bussløjfen 10 og kør langs banen frem til deres klubhus der er i 3 etager.
Følgende er udtaget:
Stig, Steen, Bjørn, Søren, Lars, Michael, Raf, Rene, Laust, Per, Peter, Heinz, Ole og Torben Alle bedes bekræfte hurtigst mulig.
Afbud: Kjeld, Erik, Niels
Hilsen Torben

Fremad Amager – AB 1-8  SÅDAN!
Så kom der gang i målscoringen igen og det kunne let være blevet til mange flere, hvis vi havde været lidt mere effektive foran målet. Vi spillede mod et Fremad hold er spillede meget pænt rundt ude på banen, men ikke gjorde det store for at lukke af nede bag ved, så vores hurtige kontraløb havde det rimeligt let. God kamp af alle og Rene fik fido for et par flotte mål.
Næste kamp er på mandag på AB mod Husum kl. 19.00, mødetid 18.30.
Følgende gav tilsagn om at de kunne spille, men bedes bekræfte det: Steen, Erik, Bjørn, Kjeld, Lars, Niels, Peter, Raf, Søren, Stig og Torben
Afbud fra Michael og måske Rene
Laust, Per, Henrik, Jørn må meget gerne give en melding på om de kan spille.
Hilsen Torben

Copyright © ab-tjønsere.dk/sh.