2010

ab-fodbold

Elio Acunto-de Lorenzo: Har vi et hold 60+?

Kære tjønsere, (+ Ole og Sten, som bortkaster mine  mails….)

Jeg er ikke god nok til at spille på hold, og kan derfor ikke  helt udtale mig om de glæder,man har ved at møde fremmede hold i turneringer.  – Men jeg kan se,hvor svært det er at indkalde og gennemføre  på tilfredsstillende vis.  Statistisk set , er det umuligt at stille med 36  (forskellige) spillere, ud fra et teoretisk tal på 40-45, hvoraf nogle ikke  kan,ikke vil – eller er skadet -og bortrejst/forhindret. 24/26 er en reel  mulighed.

Jeg bilder mig ind, at jeg alligevel forstår problemerne med  at organisere og stille hold og tillader mig derfor at støtte Bents forslag med  yderligere et argument :  De mange kampe – og skader – har også en negativ effekt for  vores torsdags – og især lørdags tjøns, som vi jo gerne skulle bevare, gerne  med et passende antal deltagere hver gang.  (Vi skal ikke glemme, at for nogle tjønsere, er det mere end  nok at spille 2 max 3 gange om ugen)

Hvis man fjerner et hold, f.eks. 60+/55?, ville få ivrige og  dygtige spillere kunne deltage på 55+/60+, med det resultat, at holdene vil  altid være på 12/13 og tjønserne om lørdagen vil “stige” med 2-4  stykker hver gang.

Et bidrag fra en ufaglært                     Elio