2011

ab-fodbold

John Andersen: GOM/60+

   n nnn

GRAND OLD MASTER 60+

Foråret var jo en blandet affære med enkelte lyspunkter og for mange kampe, vi nok alle allerede har glemt.

Efteråret byder kun på 8 kampe, da Dragør jo trak sig allerede i foråret, og vi starter først onsdag 24/8, hvor vi gerne skulle stille op i stærkeste opstilling for på hjemmebane at gøre det bedre end det højst uheldige udebanenederlag mod FA 2000.

Søren har på hjemmesiden indsat kampprogrammet, hvor vi kun mangler tilbagemelding fra HB/ØB, som er rykket og har lovet at finde den rigtige tid, som altså ikke nødvendigvis bliver mandag 29/8, men nok i den uge.

Men ellers fremgår alle kampdatoer, og det er sikret, at vi aldrig overlapper med SMAR+55, og kun enkelte gange med +50, som dog ikke gerne skulle have brug for de unge på 60+ til deres kampe!!

Så jeg ser frem til amnge tilmeldinger til alle kampe, som også omhyggeligt er placeret før og efter vores Italienstur den 8/9-12/9, så vi dels kan varme op til turen dagen før _ og dels er kampklare efter turen – dagen efter.

Så de 11 p vi har samlet sammen skulle gerne kunne blive til væsentligt flere, så vi kan avancere fra den nuværende 5. plads til noget mere prangende.

Jeg ser frem til mange tilmeldinger til kampene – startende med 24/8, hvor indtil nu kun 5 har meldt sig. Men det skyldes jo helt sikkert blot sommerferien – som vel er ved at være ovre for enkelte!

Og så skal det vel nævnes at AB starter har hjemmekamp  fredag den 19/8 kl
19 mod Viborg.

Og skulle enkelte stadigt ønske sig sommerferie, så kan jeg da anbefale at tage til Blokhus på søndag 14/8, hvor startkampen er mod oprykkerne kl 1500 (bussen starter hjemmefra kl 0600 – lang tur – også hjem!)

Med venlig hilsen

John Andersen
AB GOM