2008

ab-fodbold

Henning Kurland: Tjønser-fastelavn

Fastelavnsnyt
Af Dr. Spin – 30. jan. 2008
I den kommende weekend er det Fastelavn, og rundt om i landet vil det vrimle med børn og barnlige sjæle iført spraglede dragter – således også på AB. Lørdagstjønserne fejrer  dagen med tøndeslagning, fastelavnsboller og chokolade. Ved denne lejlighed har alle Tjønsere en gylden mulighed for at” være en anden” for en dag.
Dr. Spin har med vanlig sans for sladder, intriger, bagtalelser og skæve afleveringer lavet en rundspørge hos nogle af tjønserne, for at høre, hvad de vil klæde sig ud som. Resultatet er opsigtsvækkende!
Elio Acunto-de Lorenzo (Årets Tjønser 2007): – Jeg har ikke tænkt mig at klæde mig ud. Der er alligevel ingen, der kan se mig helt derude på højrefløjen.
Niels Lindegaard: – Sidste år var jeg klædt ud som Michael Carøe. I år bliver det enten som Klaus Pagh eller Dean Martin.
Henrik ”Katten” Vestergaard: – Åndssvagt spørgsmål. Jeg skal jo som sædvanlig sidde INDE i tønden!
Søren Knæbind: – Jeg skal være mumie. Jeg har altid drømt om at have knæbind på over hele kroppen!
Niels Helveg: – Ha, ha! Jeg skal som sædvanlig klædes ud som politiker.
Kurt Berg: – I mange år har jeg været klædt ud som skamskudt krage, men i år skal jeg være ugle.
Poul Kjøller: – Mit silde-kostume er efterhånden slidt op, så i år vil jeg være en stor torsk.
Niels Remmer: – Jeg skal som sædvanlig klædes ud som Christian Kjær. Må jeg skyde tønden ned med mit jagtgevær?
Verner Nielsen: – Elvis!
Laust Joen Jakobsen: – Da mine to døtre var mindre var jeg som regel klædt ud som skolelærer eller rektor for ikke at skræmme dem. I år vil jeg klædes ud som fodboldspiller eller cykelrytter.
Bent Smeen Jacobsen (med fynsk accent): – Sidste år var jeg Winston Churchill. I år bliver det Benny Hill.
Denis Holmark: – Der kan kun blive tale om én: Dr. Spin!
Flemming Nielsen: Nu har jeg været klædt ud som Fyrværker i mange år, men det begynder at knibe med at fyre raketten af, så i år vil jeg klædes ud som Thomas Kentorp.
Niels Torp: – Jeg har lånt Flemming Nielsens Fyrværkerkostume.

Palle Flemming: – Det bliver som sædvanlig iført sparkedragt!

John Andersen: – Statistisk set skulle jeg kun have kort bukser på trukket helt op under armhulerne, men jeg må lige hjem og tjekke mine tal en gang til.
Jørgen Frost: – I år trækker jeg, som sædvanlig, i mit gamle snakketøj!
Claus Nørfelt: – Jeg er meget i tvivl. Min kone og jeg er rygende uenige. Hun synes, jeg skal klædes ud som en god cigar. Det synes jeg er noget skod. Jeg vil hellere være skorstensfejer.
Thomas Kentorp: – Det er et godt spørgsmål! Jeg har jo i mange år været klædt ud som teenager, KU’er, playboy, charmør, stand-up komiker og alt, der appellerer til yngre kvinder. I år bliver det som Jørgen de Mylius.
Henrik Duun: – Nu har jeg hele sidste år været klædt ud som David Beckham, så til fastelavn vil jeg klædes ud som Henrik Duun.
Ole Gunner Nielsen: – Som pensioneret psykolog ved jeg en masse om spaltede personligheder, tvangstanker, skizofreni og brændte chancer. Derfor er min kone ved at sy en Batman-dragt til mig af noget Teflon-stof. Når jeg har dragten på og kommer susende ind i målfeltet nedsættes luftmodstanden…………(forkortet af red.)
Allan Møller: – Som bankdirektør vil jeg nøjes med at have dollartegn i øjnene….
Bent Strøh: – Jeg skal klædes ud som min bror, Carl!
Chr. Andersen: – Jeg gider sgu’ ikke at være med til sådan noget pis.
Lauge Nilsson: – Øhm, …..da jeg for nogle år siden…….(forkortet af red.)
Tommy K. Andersen: – Jeg glæder mig som et lille barn til at slå Katten af tønden, så jeg kommer som bokseren Brian Nielsen.
Sten Lawaetz: – Dengang var jeg direktør i AB a/s, var jeg med 1. holdet til Minsk i Hviderusland, hvor vi skulle spille en TOTO-kamp. Før kampen var der reception, og vi drak en masse vodka. Næste morgen vågnede jeg med en ordentlig bjørn på. Det vil jeg gerne prøve igen, så ja…… jeg skal klædes ud som bjørn.
Niels Yde: – Hallo! Jeg har meget travlt og kommer først i sidste øjeblik. Som tandfe!
Knud Møller: – Jeg har aldrig hørt om nogen, der hedder Faster Lavn. Jeg kommer fra Nordjylland!
John Nilsson: – Det glæder jeg mig meget til. Tak for invitationen. Jeg skal klædes ud som diplomat.
Jan Ivar Nielsen: – Jeg behøver ikke at klæde mig ud. Enhver kan jo se, at jeg er en sav……Nå fik du ikke pointen? Jeg saver gerne folk midt over til tjøns, hvis jeg kan komme til det. Fes den ind, Mein Herr?
Finn Villumsen: – Jeg har lige talt med John Møller. Det må være noget Københavner-fis dét dér Faster Lavn…..den ryger jeg sgu´ ikke på. Tror du jeg kommer fra Midtjylland?
Erik Hagensen: I sin tid, da jeg var formand for AB var alle klædt ud som kendte personer. Ét år var jeg statsminister Stauning et andet år var jeg skuespilleren Hans W. Petersen. Nu gider jeg ærlig talt ikke mere. Kan du forestille dig mig som Niels Helveg eller Kim Larsen?
Erik Bruun: – Det må jeg lige tænke lidt over………….Hallo, er du der?
Allan Christensen: – Jeg har længe set frem til at deltage. Jeg skal klædes ud som en grillet kylling med råstegte kartofler, bearnaisesovs og udkogte grønsager….
Torben Mærsk: – Hvis jeg er i Danmark den weekend, stiller jeg op forklædt som Schweizerost…….men sig det ikke til nogen!
Vagn Ludvigsen: – Nu har jeg jo i årevis klædt mig ud, når jeg skal spille tjøns. Jeg dykker bare ned i glemmekassen og tager det på, jeg nu får fat i. Indrømmet, det er ikke altid lige kønt, og man kan heller ikke altid se, hvem jeg skal ligne. Men helt ærligt! Det er jeg fuldstændig ligeglad med.
Claus Møller: – Ved du hvad? Da jeg var læge, klædte jeg mig ud hver dag. Har du forestillet dig, at jeg skal rende rundt med kittel og stetoskop og se åndssvag ud? Hallo!
Erik Storm: – Det vil jeg glæde mig til. Jeg har altid ønsket mig at være fodbolddommer. Har du noget tøj, jeg kan låne?
Dr. Spin (forklædt som voksen)