2015

ab-fodbold

HK: Referat

Tjønser-julefesten nåede nye højder i år 

Tjønser-julefesten blev skudt i gang med tjøns, 12 mod 12, som dog hurtigt blev til 11 mod 12, da Jørgen Evers fik en mega fiber fra baglåret og helt op i nakken. Inden da var stillingen 2-0 til Niels Ydes hold, der selv scorede et flot mål med hovedet efter et mønsterangreb i venstre side. Erik Bruun fulgte op med en sjælden scoring med venstre ben efter endnu et flot angreb.

 

Anden halvleg var ét stort pres på Ydes hold og efter et reduceringsmål måtte Torp ud i en mesterredning oppe i det ene hjørne for at forhindre en udligning. Denis deltog ikke i tjønsen pga. noget juleindkøbs-halløj med fruen……, men dukkede op til frokosten! Hallo! Her var vi vist vidner til et angreb på tjønsen af hidtil usete dimensioner. Fra redaktionens side vil vi på det kraftigste opfordre andre om ikke at følge i Denis’ spor. Det kan hurtigt udvikle sig til en bombe under jule-tjønsen. Redaktør Knæbind  har i den anledning indkaldt Denis til en kammeratlig samtale under fem øjne i nærmeste fremtid. Efter tjønsen og det kolde øl, var der trængsel i saunaen. Det var som at åbne døren til Danish Crown’s slagtehal i Sæby på en ganske almindelig hverdag. Overordentlig meget dødt kød på meget lidt plads. Som antydet i overskriften nåede julefrokosten nye højder i år. Dejlig julemadsbuffet og udlodning af sponsorgaver i en lind strøm ledet af Formand Duun i topform. Påfaldende mange præmier til de høje numre, som sædvanlig!

Povl Silden akkompagnerede to sange på klaveret, men i forvirringen havde Povl vendt papiret om, så der blev byttet om melodierne. Det anfægtede dog ikke forsamlingen, og stor respekt til Povl, som heller ikke lod sig påvirke.

Og så kom Vagn på scenen. Tiljublet som en sand quiz-mester gjorde han sin entre og tryllebandt forsamlingen med sine finurlige spørgsmål (næsten fuldstændig de samme som sidste år). Niels ”Indersiden” Olhoff, Niller og deres koner kørte fortjent førstepræmien i hus uden væsentlig modstand. Således sluttede endnu en minderig julefest i fryd og gammen uden hverken slåskampe eller opkastninger. Ja, hvor kedeligt kan det efterhånden blive? Det skal dog lige nævnes, at den meget sympatiske Niels Lindgaard havde en sød kæreste med for første gang. Det så ud som om de begge bestod den ultimative lakmusprøve.

Dr. Spin

Flere billeder på: Tjønser-billeder > Fester og fødselsdage > Tjønser-jul 2015 (klik én gang på det enkelte billede, hvis du ønsker at forstørre)