26: MASTER-turneringer

ab-fodbold

MASTER/50+ sommer 2008

MASTER/50+ sommer 2008

 

Kære alle
Så fik vi en storsejr hjem mod Frem……de havde ellers vunde stort set alle deres kampe i efteråret. Men storspil af hele holdet….især en meget tændt MICHAEL L..har aldrig set ham jagte en modspiller over hele 20 meter før…..gjorde at vi hev en 6-0 hjem. Dejligt med nogen gode takter og moral for det betyder, at vi selv kan afgøre om vi rykker ned eller bliver.
Så vidt jeg kan se skal vi vinde den sidste kamp med mindst 2 overskydende, hvilket betyder, at der er behov for en ekstraordinær indsats igen.
Følgende har giver tilsagn:
Steen, Iver, Bjørn, Søren H, Lars C, Raf, Torben, Per H, Gert…..
Det betyder, at der er brug for 4-5 mand…….så meld jer endelig til……og Henning jeg ved ikke hvornår i spiller men kan vi ikke låne et par stykker hos jer så vi lige kan nå at redde røven……
vh
Rafai
Kære Alle…
Tak for en fremragende kamp igår….jeg tror det er meget meget længe siden vi har spillet sååå godt som vi gjorde i 2 anden halvleg…så flot…en midtbane, der fik bolden til at kører rundt…skift mellem små kombinationer og lange bolde….et angreb der i den grad fik kørt rundt med modtanderne…en holdånd, hvor der var stor gejest og ikke noget med at skælde ud og råbe…..og så hele 4 mål…..for ikke at nævne den på overlægger…den der blev reddet på stregen efter at målmanden var rundet…de skud forbi/over… alligevel en meget flot indsats…….MÆÆÆÆÆÆÆN…for der er jo et men…….
DESVÆRRE havde forsvaret besluttet sig for, de ikke vil deltage i spillet……jeg tror der gik ca. 10 min af første halvleg før de kom på banen…..det betyd at vi allerede der havde indkasseret 2 mål….må nok erkende at det ikke tit at man ser gamle erfarende spillere i den grad være fejlplaceret som ved de 2 første mål (vil ikke nævne navn…men hvis jeg nu siger noget med pakket ind i voks sååå)…aaiii…og når man på en aften hvor det ikke kører så beslutter sig for, at ville drible i eget lille felt når man er under pres…sååå skal det jo gå galt……og det skal jeg love for det gjorde……
Jeg vil tror, at B 93 havde 6 chancer…de scorede så på de 5……og som bekendt betyder det, at vi tabte………..SURT
Men vi har en ny chance….og jeg er sikker på, at det kun kan gå fremad med forsvaret….nu kommer der så 2 nye mand ind….så man kan jo håbe…..
Vi spiller den 2 oktober UDE mod Frem. Kampstart kl. 17.30, mødetid kl 17.00
Der er noget med, at der er 2 kampe på samme tid….men jeg er sikker på, at der er forståelse for, at det her hold skal prioriteres da vi ellers risikere at ryge ned…..og det andet hold kan ikke nå noget…..HENNING arb du på at rykke kampen….??
Følgende har givet tilsagn til på torsdag: Steen, Biger, Søren H, Michael L, Erik, Sten L, Torben, Gert, Niels B, Kristian, Raf, Iver
Måske Bjørn, Per H
vh
Raf
PS: Holdet har besluttet, at det skal ud til afstemning før Henning skal spørges om han kan spille…….og der skal være enstemmighed før han kan få lov……
Kære Alle..
Det måtte jo ske….Det utrolige, at vi spille en hel kamp uden at lave de vildt store personlige fejl i forsvaret. Da vi samtidigt også liiii udnyttede en af de få chancer vi fik betød det, at efterårets første sejr kom i hus. UK vil rose hele holdet for en flot koncentreret indsats helevejen rundt (undtagen Henning), og det var faktisk fortjent, at vi kunne trække os tilbage med en 1-0 sejr. Jeg tror faktisk ikke de havde en chance, der er værd at skrive om.
Vi ligger desværre stadigvæk 3 points efter nr. næstsidst så der er behov for fuld opbakning til de sidste 3 kampe. Næste kamp er onsdag den 24/9 på AB kl. 18.30.
Følgende har meldt sig til: Steen, Søren H, Iver, Lars K, Biger, Gert, Raf; Torben, Christian. Det vil sige, at vi mangler mindst 4 mand endnu. Meld gerne hurtigt tilbage for der er jo kamp om pladserne på et vindende hold….*;-)
Afbud: Bjørn, Pylle (skadet igen igen) og Henning (bange for at blive skadet)
vh
Raf

11.juni 2008

KB blev i går aftes blæst ud af banen af et tændt AB Master 50+ hold. Resultatet blev 2-1 og er slet ikke retvisende for antallet af chancer selvom matchen bølgede frem og tilbage.

Michael havde et golfarrangement og var derfor nødt til at melde afbud, men holdopstilling og taktik var mailet videre til assistenten – intet var overladt til tilfældigheder i teorien. MEN – Rafai dukkede ikke op, Bjørn måtte udgå efter 20 sek med en fiber og Lars forlod banen og anlægget efter en disputs med Søren H midt i anden halvleg.

Vi starter kampen lidt tøvende og afventende, får ikke rigtig spillet til at fungere og det resulterer i at KB efter 7-8 min kommer foran efter et hjørnespark – en halv chance og faktisk den eneste de fik hele kampen –bortset fra det straffespark dommeren ikke tildelte dem 1 min før tid. Efter førings målet overtog AB stille og roligt mere og mere af spillet. Forsvaret kom til at stå bedre – Birger og Iver forstod hinanden bedre og bedre så der blev effektivt lukket af. Og når der så kom en enkelt igennem – så sørgede Birger for at de ikke ønskede at gøre det igen.

Midtbanen blev, anført af Per Hær, mere og mere aggressiv . Fremme arbejdede Heinz og Torben godt , men var uheldige. F.eks var Heinz helt alene 2 meter foran et tomt mål, men på mirakuløs måde lykkedes det ham at pløje foden ned i den knas tørre jord og dermed overhovedet ikke ramme bolden. Både hjemmeholdets supportere og alle AB fans mente at der måtte være straffe – men det kan nu engang ikke lade sig gøre når der ikke er nogen modstandere i nærheden. Men de kom igen i 2. halveg og Heinz scorede et fighter mål på Torbens assist. Det gav holdet gnist – vi satte os mere og mere på kampen og 5 min før tid gik Per energisk til baglinien og inde i klumpen af med og modspillere fik Torben raget bolden i mål.

En fortjent sejr var i hus – stor ros til alle. Stor glæde i omklædningsrummet hvor fido gik til Iver. MEN alle blev stumme da det blev annonceret at Michael ønsker at stoppe som UK chef efter 21/2 år på posten. Der skal findes nogen der vil tage over og hvis det ikke sker – ja så må vi trække os ud af turneringen. Det kan ikke være rigtigt . Der er mange i truppen for hvem det er et stykke tid siden de har påtaget sig UK ansvaret – KOM NU UD AF BUSKEN. Meld jer til Michael så vi også får spillet noget Master 50 + i efteråret. Rigtig god sommerferie. Bjørn Suppleant UK


Kære venner,
I forårets næstsidste kamp kom forløsningen.
Årets første sejr.  4-2 over FREM
Holdet: Steen, Thyge, Birger, Iver, Lars Corlin, Raf, Per Hærvig, Lars T., Michael Torben, Ole
Bænken: Gert (kom ind i 1. halvleg i stedet for Raf & Bjørn (skadet – påstod, at han ikke kunne løbe.  Kærlige kammerater forsøgte at fortælle, at det er længe siden…..)
Alt var ved det gamle.  Torben 3 og 1 assist til Lars T.  Birger lavede et voldsomt straffe, Michael ”gik” som han plejede og alle øvrige arbejdede hårdt for sejren.
Torben fik FIDO (Erik, jeg betalte kr. 150,- i baren og har du lyst, må du godt løfte mig ud af denne).
Vi spiller sidste kamp imod KB ude på Pile Allé 14B. Tirsdag den 10. juni kl. 19.15.  Mødetid kl. 18.45
Følgende er udtaget og har givet tilsagn: Steen, Birger, Iver, Lars Corlin, Per Hærvig, Lars T., Torben, Ole, Bjørn, Raf, Thyge (11 mand)
Følgende er udtaget og bedes melde tilbage: Heintz, Laust, Søren H.,
Klar i tilfælde af afbud: Michael
Skader og afbud: Resten – Er de nogle, der kan spille på tirsdag i tilfælde af afbud – giv gerne besked. Afbud kommer ofte i en lind strøm både på telefon, mail og ved sms.
Hilsner  /  Michael.

Nyt nederlag mod et godt organiseret B93 hold. Vi tabte 1-0, men kunne bestemt være vor indsats bekendt.
Lange stod godt i målet og back kæden med Raf, Iver (velkommen), Bjørn & Hønning gjorde det godt.  Midtbanen (Erik, Knud, Søren H., Knud, Michael, Gert) manglede lidt tyngde og oppe foran varer det ikke længe før Niels & Torben får ”hul igennem”.
Fidusen gik til Erik, som – da han ikke kan spille i næste uge –elegant gav den videre til UK. Hvorfor ikke.  En opgave fra eller til.
Vi prøver i alt fald nu på onsdag.
4. juni kl. 19.00 på AB, hvor vi møder FREM Mødetid kl. 18.30.
Følgende er udtaget og har allerede meldt sig klar: Bjørn, Iver, Rafai, Knud, Gert, Michael, Torben, Niels, Ole (9 mand)
Følgende er udtaget og bedes melde tilbage: Heintz, Per Hærvig, Laust, Vester (Kan du ikke så tal lige med Steen), Birger.
Afbud fra: Søren H., Hønning, Lange, Erik,
Skader (meld tilbage, når I er klar: John P, Søren B, Steen, Thomas K, Lars T., Pylle, Steen, Kjeld R..
Ikke spurgt – hold Jer klar, når afbuddene kommer og giv gerne allerede nu besked om I kan imod FREM : Thyge, Tomas J, Lars C., Jan P., Torben G.,
Hilsner og god weekend
Michael
sh-privat@newmail.dk

En klog mand sagde en gang til mig. ”Det skal nok gå alt sammen – og går det ikke, så går det over”….
Hold op, hvor jeg glæder mig…
Rødovre – AB  2-0
  • Vi kan ikke score og Niels & Torben er ”helt kolde”
  • Pylle blev – igen igen skadet med ny fiber.
  • Vi er markant bedre end vore modstandere, men vi kan ikke bruge det til så meget.
Vi må op på hesten igen og spiller
Tirsdag den 27. maj ude mod B 93.  Kampstart kl. 18.00  Mødetid kl. 17.30 Vi spiller ved Svanemøllen på kunstgræs.
Følgende er tilsagt og har sagt ja:
1.  Steen 2.  Søren H. 3.  Ole W. 4.  Torben 5.  Peter Iversen 6.  Niels B. 7.  Bjørn 8.  Erik
Følgende er udtaget og bedes melde tilbage:
9.  Lars 10.            Henning 11.            Rafai 12.            Knud 13.            Birger 14.            Per Hærvig  (Jeg har hans telefonnummer – er der nogen der har hans mailadresse?)
På venteliste:
15.            Gert 16.            Torben G. 17.            Tomas J. 18.            Lars Corlin 19.            Sven P 20.            Michael
Afbud eller skadet:
21.            Søren B. 22.            Heintz 23.            Jan P. 24.            Thyge 25.            Laust 26.            Thomas K. 27.            Steen L. 28.            John P 29.            Keld R. 30.            Vester (lidt uden for nummer – deler med Steen) 31.            Pylle
For god ordens skyld må 15-20 gerne melde tilbage og sige om I kan på tirsdag i tilfælde af afbud. Vi bruger fifo systemet (first in first out) ligesom 21-30 godt må melde tilbage når de er skades fri.
Hilsner og god weekend
Michael & Bjørn (hårdtarbejdende UK)
sh-privat@newmail.dk

Kære venner, Det er i modgang at man skal kende sine rigtige venner og det er her at vi står sammen. Efter 5 kampe har vi 2 point og ligger sidst.
  1. Vi skulle have vundet de 3 (Fremad A. selvom vi kun var 10, HIK og Husum)
  2. Kjeld Romer holder pause fra fodbold og Lars har valgt også at spille på et andet hold.
 Det decimerede UK har brug for assistance og har spurgt Bjørn Larsen.  Rart at vide hvor jeg kan finde trøst.  Bjørn har sagt ja og er udnævnt med akklamation. Vi har kamp på næste torsdag kl. 18.00 imod Rødovre.  Vi spiller på Rødovre Stadion. Vi er pt. 11 mand. Steen, Erik, Bjørn, Laust, Pylle, Niels, Torben, Michael, Finn, Ole, Jan P. Vi mangler tilbagemelding fra: Heintz, Tomas J., Knud. Afbud fra: Søren H, Søren B, Rafai, Lars, Kjeld, John (resten af foråret), Steen (stadig skadet?), Thomas K (hvornår mon klar?) Mangler at spørge: Gert B (varer nok ikke længe), Vester (regner med at du og Steen supplerer hinanden), Sven P (lever du stadig?) Mon ikke det går alt sammen.  Gør det ikke, så går det i alt fald over. Hilsner og fortsat god dag. Michael
—-ooo0ooo—-
MASTERS 50 plus – et hold på mental overarbejde.
Igen en forfærdelig aften på AB´s bane 1.  Aftenens kamp imod HUSUM endte 3-3 til trods for at HUSUM kun havde 2 chancer og vi 44. Vi førte 3 gange på mål ved Niels, Søren H og igen Niels. Det positive må være, at vi spillede en god kamp og producerede chancer i spandevis. Vi fik ingen øl.  Hvor var Kjeld Romer. Vi spiller igen torsdag den 22. maj kl. 18.00 imod Rødovre.  Bemærk at kampen spilles på Rødovre Stadion på Elstedvej 40 i Rødovre og ikke det sædvanlige sted på skolebanen. Følgende er tilsagt: Steen, Erik, Bjørn, Laust, Pylle, Niels, Torben, Michael, Finn og møder blot op. Følgende er udtaget og bedes melde tilbage: Kjeld (Husk rigeligt med øl), Heinz, Ole W, Lars, Tomas J. Fortsat god pinseferie. Michael
Årets første sejr kom ikke – men indstillingen var OK.

Mandagens kamp imod HIK blev tabt med 3-2. Vi var foran 1-0 (Flot hovedstød af Niels) og 2-1 (kanon langskud fra 41,3 mtr. af Kjeld). Vi spillede flot og havde masser af chancer. Vi burde have lukket her men gik ned i 2. halvleg. FIDO til Kjeld og jeg medbringer en bamse på mandag. Vi prøver igen på mandag – 2. pinsedag kl. 19.00 på AB imod HUSUM.  Vi møder kl. 18.30. Følgende er tilsagt / har meldt til: Steen, Laust, Søren B, Søren H, Bjørn, Erik, Kjeld, Finn, Torben, Niels, Birger, Michael. Følgende er udtaget og bedes melde tilbage: Pylle, Heintz. Hilsner / Michael  HEROISK INDSATS AF AMPUTERET MASTER HOLD. 2008.05.01


AB – Fremad Amager: 1-1

Ramt af ca. 600 afbud og med 9 mand i bagagen stillede et desillusioneret master hold op i omklædningsrummet på AB. Finn Thygesen lavede herefter en omvendt Houdini idet han fremtryllede 2 mand hvor der ingen var. så var vi da 11, men hvor var Ole W, nå han kom ikke så var vi nede på 10 igen. Pyt – Steen målmand var vendt tilbage og derfor var vi fortrøstningsfulde og fulde af optimisme for Fremad Amager fra lorteøen kunne vel ikke være noget problem. Hele 1. halvleg i strid skråmodvind kørte vi rundt med bolden så man skulle tro at vi var 11 og de var 10 og vi brændte den ene chance efter den anden.

0-0 ved pausen og der blev dekreteret yderligere koncetration i angrebet og det lykkedes Torben på et skud fra en vores gæster (Jens Ole) at stikke poten frem i prikke kuglen op i nettaget. Vi havde herefter flere chencer for at lukke kampen med en scoring mere men som det som oftest går kom Fremad på 1-1 ved deres stort set eneste ordentlige angreb hvor der var lidt tøven i forsvaret og så lobbede deres bedste mand kuglen over Steen Det afholdt ikke AB fra at være bedst og have de bedste chancer som do på det skammeligste blev misbrugt. Til sidst havde AB et skud helt oppe i hjørnet af målet men deres 3,16m høje keeper slog bolden til hjørne som endte resultatløst. herefter fløjtede en udmærket dommer kampen af og 10 trætte og nogenlunde tilfredse AB spillere gik ind til hyggen i omklædningsrummet. Her synes Allan Christensen at han havde haft en del afbrændere så han gav en runde øl hvilket faldt i rigtig god jord. Tak til THYGE FOR AT SKAFFE TO MAND PÅ FALDEREBET. Tak til Allan og Jens Ole for at deltage. Tak for alle de afbud der blev modtaget og tak for kampen til dem der deltog specielt Pylle som skadet spillede en stor kamp på midtbanen. MAN OF THE MATCH blev Rafai som spillede en stor kamp som back og som lavede dagens slalom gennem Fremads forsvar og var lige ved at lave sit sæsonmål allerede i den første kamp.

Romer

Så kom sæsonen i gang – hold kæft, noget skidt. Voldsom uinspireret indsats imod B 1903 resulterede i et 1-3 nederlag. Torben Hald scorer på hovedet og vi er faktisk foran 1-0.
Ingen nævnt – ingen glemt.
Det kan gøres meget bedre.
Vi spiller igen onsdag ude imod Brønshøj kl. 19.15 i Tingbjerg. Keld Romer har ansvaret hold holdsammensætning sammen med Lars.
Jeg tager på mental træningskursus i Spanien i en uge.
Good luck de næste 2 kampe.
Hilsner  /  Michael

Kære Masters 50+.
Så gik den vinter og nogle af os var med til at vinde KFUM turneringen igen i år.
Nu starter sommer turneringen under KBU, hvor vi igen i år er kommet i den bedste række. Vi skal møde: B 1903, Brønshøj, Fremad Amager, HIK, Husum, Rødovre, B 93, FREM og KB.
UK er sammensat og består i år af: Lars, Keld & undertegnede.
Mål & Strategi er uændret:  Vi spiller for at vinde og tager om nødvendigt minimale sociale hensyn.
Kampprogram ligger under KBU-Masters 50.  Der er en del overlap i forhold til Plus 55 holdet og jeg har netop sendt en mail til AB og bedt dem ændre de overlap der er således at en række kampe ændres fra mandag til onsdag.
Første kamp er fastlagt og det er mandag den 14. april kl. 19.00 på AB imod B 1903.
Brutto truppen er:
1.          Peter 2.          Henrik L. 3.          Ole W. 4.          Søren Brandt (vi prøver igen i år …) 5.          Torben H. 6.          Keld R. 7.          Lars 8.          Niels B. 9.          Bjørn 10.     Pylle 11.     John P. 12.     Laust 13.     Søren H. 14.     Erik B.H. 15.     Jørgen H. 16.     Thomas K. 17.     Thomas J. 18.     Sven P. 19.     Steen L. 20.     Gert B. 21.     Knud Møller 22.     Birger 23.     Michael
Vi arbejder på at få integreret nye og yngre folk ind på holdet.  Her tænker jeg umiddelbart på Henrik ”Heinz” Hansen.  Keld Romer har fået ansvaret for at ”screene” markedet. Keld vender tilbage såfremt der er nogle som kan være interessante.
Jeg ville sætte pris på, at Søren Brandt, Thomas Jacobsen, Knud Møller, Sven P., Jørgen Hansen, Gert Bruun og Steen Lawaetz lige melder tilbage og tilkendegiver om I har lyst til at være med. Øvrige tager jeg for givet er klar.  Bemærk at Henning ikke er udtaget og at han har lavet sit eget plus 55 hold.
Torben Hald nævnte muligheden for tjøns inden turnerings start og han har hermed fået betroet hvervet at finde tidspunkt og indkalde. Tak, Torben.
Hilsner / God påske
Michael

Copyright © ab-tjønsere.dk/sh.