10: Tjønser-nyheder

ab-fodbold

HK: 458 – Årets mål 2020

Årets mål 2020

Torsdag den 10. juni var der lagt i kakkelovnen – ikke kun på banen, hvor grønt hold vandt 5-2 efter en magtdemonstration af dimensioner, men også efterfølgende ved langborde med udsigt over bane 1 i det skønneste sommervejr. Årets mål 2020 skulle offentliggøres og vinderen kåres.
Benny Nielsen var i topform og havde forberedt en storslået kåring, og man må sige, at det til fulde lykkedes ham at tryllebinde os med sin imponerende entusiasme.

Først gennemgik Benny højdepunkter i det forgangne år, og Henrik Duun blev fortjent hyldet som den mest vindende tjønser i alle de år, han har været formand og også delt hold. Nogle gange mere ulige end andre. Om der har været en sammenhæng, må være op til den enkelte at afgøre, for som Duun siger:- Hvorfor tror du, jeg gad at dele hold?
Henrik modtog med glædestårer et Arsenal-tørklæde, som har tilhørt Thierry Henry siden han var ungdomsspiller. Altså Thierry Henry….

Dernest blev Bent Jacobsen kåret som den mest sociale tjønser. Altid villig til at beværte os med diverse tyske opstrammere, øl, champagne, sushi og ikke mindst hjemmelavet kransekage. Bent, som også er Arsenal fan, modtog et tørklæde, som Tony Adams altid havde på, når han var lidt forkølet – og det var han tit.

Begge tjønsere var tydeligt rørte og glade – naturligvis!

Så kom vi til afsløringen af Årets mål 2020. Svend Gehrs havde åbenbart været til stede og transmitteret kampen direkte på Liga på P3. Det var et hyle morsomt indlæg, som vi måtte høre to gange, så sjovt var det. Vi skreg af grin og klappede taktfast efterfølgende.
Det forlød i øvrigt, at Svend Gehrs for en del år siden spillede i AB – selvfølgelig kunne man tilføje.

Nåh ja…….målet var selvfølgelig det, som legenden Povl Kjøller smadrede ind trekanten for snart lang tid siden. Et fuldstændigt vanvittigt flot mål som alle, der var til stede vil huske tilbage på med en snert af misundelse.

En stor tak til Benny – det er sådan noget, der styrker sammenholdet og fællesskabet.

Dr. Spin